Hae
Palasia Arjestani

Aloha!

Hih, eiks oo ihkut sukat? Mä niin tykkään noista varpikkaista. Kuluvat vaan mokomat kovin nopeasti puhki, kun pidän niitä paljon. Joo, kyllä mä myös pesen niitä välillä 😀

Tänään oli niin kiva ilma ulkona etten olis malttanut lähteä mihinkään salille. Paljon kivempi olis ollut lönkötellä pitkin maita ja mantuja, mut minkäs teet. Pitäis hankkia luikkarit. Tossa meidän lähellä on yhdelle järvelle (vissiin joku Kallavesi tai mikä lie :D) on tehty tosi hyvät luistelureitit. Sais pylly ja reidet kunnolla kyytiä siinä touhussa. Todennäköisesti kävis kuitenkin ihan samalla tavalla kuin kesälläkin rulliksilla, sain kunnon rasitusvamman, pöh. Kaikesta kivasta menee aina joku paikka törkysen kipeeks. Ei oo kiva.

Tänään taasen mavepäivä. Alkaa alaselässä tuntua siltä kuin olis moukarilla pieksetty. Yläselkää ehkä vielä vaan lihanuijalla, illalla ne osat varmasti vaihtuu. Taistelin taas aerobisen kanssa. Ensin olin, et en kyllä jaksa mitään vääntää. Sit aloin miettiä et miks niitä kuitenkin kannattais tehdä. Lopulta kiipesin crossarin selkään ja rynkyttelin menemään 27 minsaa. Siis rynkyttämistä se on ihan oikeesti. Tykkään tehdä intervallit yhdellä ainoalla crossarilla ja siinä on joku ruuvi vähän liian ylhäällä ja se ottaa johonkin juttuun kiinni. Oikein kovaa vauhtia kun pistää menemään niin siitä vehkeestä kuuluu kauhee mekkala. Melkein kuin joku yrittäis tulla seinän läpi. Eipä se melu mua haittaa, kun musiikit huutaa korvissa täysillä. Toisilla saattaa olla vähän enemmän kestämistä 😀

Salilla siis selkää ja olkapäiden pumppi. Sain tällä kertaa tehtyä sarjat vieläkin paremmin failureen, koska otin aina nätisti tehdyn sarjan päälle pari toistoa vähän hevimmällä tyylillä. En tosin kaikissa liikkeissä. Eipä voi kukaan sanoa ettenkö olis vetänyt selkää failureen..

1. Kapea ylätalja
13*55kg kevyttä vieläkin..
9*60kg
10*55kg

2. Kulmasoutu vo
10*55kg ja kevyttä..
8*57,5kg
T-kulmasoutua en päässyt tekemään ni tein sit tätä. Ei se T-kulmasoutu kyllä vedä lähellekään vertoja normaalille kulmasoudulle. Saa olla mun puolesta..

3a. Pullover köydellä
14, 12, 10*80 lbs
Salilla tuli uus hieno Precorin ristitalja ja siinä on painot paunoina. Vastaa noin 40 kiloa.

3b. Kapea alatalja
14, 12, 9*50kg
Olipas kevyttä!

4. Mave
6*105kg Wohoo!!!
6*100kg
Nyt onkin mukavasti taas polvet mustelmilla. Mulle on tullut polven alle semmonen kiva rustomokkula maveista. Tosi nätti..

5. Levee ylätalja eteen
13, 10*60kg
Hyvin kulki ja vielä paremmin tuntui.

6. Sivuviparit kp istuen
15*6kg
12*5kg
14*4kg
15*3,5kg
14*3kg
Noin 15 sekunnin palautuksilla.

7. Viparit kulmassa kp
15, 14, 12*6kg
Tässä vajaan minsan palautukset.

Oikein hjuva reeni! Tein äsken pitkästä aikaa linssejä kanan kanssa. Aikasta hyvää pöperöä sain aikasiks. Pitäis useamminkin tehdä jotain muutakin kuin pastaa ja riisiä. Tarttis lähtee etsimään sitä guinoaa vai mitä sen nyt oli, jos täältäkin sitä sattuis jostain saamaan. Varmaan jostain lunnontuote kaupasta?

Huomenna sit tissien kimppuun. Toivottavasti salilla olis joku hyvä varmistaja vinopenkkiin. Saattaa muuten Jonna jäädä tangon alle.. Saan taas viettää viikonlopun kissan kanssa kaksistaan enkä todellakaan aio tehdä juuri muuta kuin treenata, syödä, katsoa Sinkkuelämää ja käydä töissä. Sunnuntaina olis taas tankkauspäivä ja mun synttärit vielä kaikenlisäks! Muutoin mennään aika lailla hiilarieväillä, mut yhdellä aterialla aion kyllä syödä itse tekemiä tortilloja. *kuola*

Isännälle pitää kuulemma tehdä nakkinöttösiä. Ne on semmosia pieneksi pilkottuja nakkeja, jotka paistetaan voitaikinan sisässä uunissa pieninä nöttösinä. Aivan huippuja dipattuina! Aika hyviä kemunaposteltavia, suosittelen.

Pari kuvaa vielä Oksana Grishinasta, joka valmistautuu Fitness internationalseihin. *kuola potenssiin miljoona* Kuvat kaapattu Pakkikselta. Tuohon kuntoon ja massaan kun joskus pääsis.. Meitsi tuntee itsensä nykyään lähinnä lihattomaksi laihaläskiksi, byyyyh.

6 kommenttia

  1. Jonna1983 kirjoitti:

    Oijoijoi! Tänks!

  2. Anna kirjoitti:

    Nakkinöttöset kuulostaa ihanan söpöiltä! Niistä ei vois tulla kuin iloiseksi jos sellaisia maistaisi! :DHyvää synttäriä vahvalle! 😀

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Anna: kiitos paljon onnitteluista! Tiedä siitä vahvasta, mutta vanha sitä ainakin aletaan no olla 😀

  4. Propofol kirjoitti:

    Onneks olkoon nyt tällekkin sivustolle :DJoka tuutista tulvii 😉

  5. Jonna1983 kirjoitti:

    Tänks! Sähköposti tulvii viestejä naamakirjasta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *