Hae
Palasia Arjestani

Treeniä nettimaailman kuuluisuuden kanssa ;) + arvonta!

Hehe, keksinpä hienon otsikon. Ex-Tavis kävi siis vierailulla täällä eilen. Kaikkihan nyt Ex-Taviksen tietää/tuntee! Eiks nii? Jos ei tunne niin silloin ei ole tunkeutunut vielä riittävän syvälle Pakkiksen ja Fastin maailmaan.. Siis kysehän on tästä neitokaisesta. Lisää kuvia löytyy Pakkiksen kuvathreadista ja vanha treenipäivis niin Pakkikselta kuin Fastiltakin. Harmi, kun Ex-Tavis lopetti kirjoittamisen nettiin kokonaan. Hänen juttujaan oli niin mukava lueskella. Siitä naisesta oikein paistaa energia ja raudanluja tahto kehittyä ja viedä fysiikkaa koko ajan eteen päin. Luet Exä tätä kuitenkin niin julkisesti haastan sut jatkamaan joko treenipäiväkirjan pitoa tai perustamaan oman blogin! Kieltäytyminen ei ole vaihtoehto. Nih.

No mut, vähäks aikaa muihin asioihin. Mun treeneihin siis. Tai ekaks ruokajuttuihin.

En muista oonko ees maininnu, et alotan ens maanantaina pienen miinusjakson, jota jatkan Expoon asti. En ole koskaan moista pitänyt ja haluankin nähdä mitä sen aikana tapahtuu ja samalla vähän fiilistelen dieettiä 🙂 Valmentaja oli kyllä sitä mieltä, et haluan vaan olla timmimmässä kunnossa Expossa mikä ei kyllä ollenkaan pidä paikkaansa 😀

Keskiviikosta asti oon syönyt vähän vähemmän hiilareita ja nekin pelkästään aamulla ja treenin jälkeen. Aika kivasti on muuten lähteny nesteitä kropasta ja ekan kerran pitkästä aikaa tänään alko suonetkin hyppiä taas pintaan. Mukava liero juoksenteli aina ranteesta olkapäähän asti 😀 Saatto olla kyl toiveajattelua tai harhanäkyjäkin. Veikkaan molempia. Hassua miten pienillä muutoksilla kroppakin näyttää ihan erilaiselta. Ilmeisesti hiilarit sit kerää mulle enemmän nestettä kuin luulinkaan.. On muuten alkanut Kaisa Jaakkolan luotsaama Bio Signature kiinnostamaan aika paljon. Samoin paleo-ruokavalio. Tartteekin ottaa noista asioista enemmän selvää ennen kuin innostuu enempää. Paleo kyl vaikuttaa vielä tällä hetkellä melkoselta hifistelyltä, mut se johtuu vain siitä etten tiedä asiasta juuri mitään. Monet sitä jo toteuttaa, joten ei se ihan tuulesta temmattu juttu varmaan ole? Saati ihan toimimaton ja turha?

Torstaina lähti käyntiin treeniohjelman vika viikko eli supersarjoja taasen. Oon aina luullut, et vähemmillä hiilareilla ei voimatasotkaan olis kovin korkeella, mut mitä vielä! Ihan kivasti on voimatasot noussut sitten edellisen supersarjaviikon. Tämmöstä ei olekaan ihan äskettäin tapahtunut. Mielenkiinnolla odotan, et mitä tapahtuu muilla treeniviikoilla. Tuleeko enemmän toistoja tai saako lisätä rautaa? Aika pitkään on jo kehitys painojen ja toistojen osalta ollut toooooodella hidasta. Jospa sitä lihaakin alkais taas tulla pikkusen lisää 😉

1a. Ylätalja kapealla
9*60kg Edellisessä treenissä alotin 55 kilolla.
10*55kg
9*50kg
11, 9*45kg

1b. Vipuvarsisoutu
10, 8*55kg
9*50kg
13, 11*45kg
Kaks viimestä sarjaa käsi kerrallaan. Tästä lähtien teenkin tän aina käsi kerrallaan –>parempi tuntuma.

2a. Leveä ylätalja
11, 9*60kg Tämänkin taisin viimeks alottaa 55 kilolla.
10*55kg
11, 10*50kg

2b. Kapea alatalja
11, 8*50kg Tässä tuli enemmän toistoja kuin viimeks.
12, 9*45kg
10*40kg
Kaks viimestä sarjaa semmosella pikkusen leveämmällä käppyrätangolla, muut kapealla kahvalla. Käppyrällä sain paremmin vedettyä lavat yhteen ja paremman tuntuman lapojen väliin. Bueno. En olis varmaan vaihtanu kahvaa ellei Jerry olis vihjannu, et kokeileppas..

3. Mave p.smith
10*75kg
8*85kg
7*90kg
Tän otin ihan extrana, kun teki mieli tehdä mavea. Hullu akka.

Loppuun vielä vatsoja: 3 sarjaa lantion+jalannostoja, 3 sarjaa vipuvarsikoneessa ja 2 sarjaa kiertoja roomalaisessa penkissä painokiekon kanssa. Treenin päälle vielä intervalli crossarilla.

Eilen sit Ex-Taviksen kera salille tekemään rintaa ja hauista. Loppujen lopuks teinkin vain rintaa ja päälle pikkusen olkapäitä, et keretään vielä rauhassa syömään ennen mun töihin menoa. Olipa taas mukava saada muutakin treeniseuraa kuin oma isäntä, vaik ei siinäkään mitään vikaa ole! Tulee vaan tyttölöiden kanssa juteltua niin eri juttuja kuin oman isännän. Sen jutut tietää jo ulkoa 😀 Tais taas mennä melko höpöttämiseks koko Taviksen reissu tänne, vai? Exä pumppaili yläkroppaa ja mä väänsin niitä supersarjoja rinnalle. Tällä Ex-Taviksen tyylinäyte facepullista. On muuten tyttö kunnossa.. Hirvee sixpäkki sillä! Mulle kans samanlainen hetitännenyt.

Kasvojahan Tavikselta ei saanu kuvata, kun oli kuulemma niin hikinen ja punanen ja mitä kaikkee.. Itse jumppa oli seuraavanlainen.

1a. Vinopenkki powersmithissä
11, 8*45kg Yks toisto enemmän kuin viimeks plus yks sarja enemmän tällä painolla. Ei huono?
9*40kg
9*35kg
En varmaan ikinä opi tässä liikkeessä jaloille semmosta hyvää kohtaa, et niistä sais vähän apujakin nostossa. Aina ne sätkii minne sattuu.. Maaret, tuu apuun! 😀

1b. Vipunostot kp tasapenkillä
12, 10, 9, 8*10kg
Viimeks tein 8,5 kilosilla.

2a. Tasapenkkikone
11, 9*40kg Tässä 2 toistoa ekassa sarjassa plus yksi sarja enemmän tällä painolla kuin viimeks. Vähänkö olin liekeissä!
10, 9*35kg

2b. Ristitalja
15, 14, 13, 12*30 lbs

Olkapäille loppuun semmone mukava pudotushässäkkä sivuvipareita: 7kg –>5kg –>4kg –>3kg. Toistot noin 15 per ”sarja”.

Sit me mentiin Exän kanssa Amarilloon syömään. Toinen otti kanasalaatin ja toinen jotain hiilarimättöö. Arvatkaa kuka otti ja mitä? 😀


Kävin sit yön pyörähtämässä töissä ja yöllä kahden aikaan kotiin tullessa oli puoli parkkipaikkaa veressä. Jaa että mitäkö tapahtu? Naapurin hullu akka ja sen mies oli vissiin taas ottaneet vähän yhteen… Ihmeen kauan ne on tässä taloyhtiössä jo asuneet, vaikka mekastavat harva se päivä. Nään sitä tyttöökin melkien joka päivä ja yhden kerran se on ollut selvin päin, muuten kännissä tai missä lie mömmöissä. Ei pysty tietään. Hirmu mukava tyttö, mut tosi pihalla. Harmi.

Vähän söpistelin ennen töihin lähtöä. Piti testata Paulalta voitettua kynsilakkaa ja läntätä parit kynsitarrat kaveriks. Eiks oo hienot??


Minäpä kävin aamulla aamulenkillä! Nyt tosiaankin oon liekeissä. Hiilarien vähentäminen on tuplannu mun energiavarastot 😀 Käpöttelin ja hölköttelin Puijon portaisiin ja kävin ravaamassa niitä vähän aikaa. Taas olis pitäny olla kamera mukana, ei ollu. Siellä oli jotain mäkipoikia (kai ne oli poikia?) hyppäämässä mäkeä. Laihoja poikia ne mäkipojat ainakin on. Reidet ehkä mun pohkeen kokoset. Mut eipä sitä varmaan lentäis kauheen pitkälle, jos olis kovin fättis.. 😀 Hyppyriltä suoraan alas. Ei kovin kaunista katsottavaa. Joo, Puijolta sit kaupan kautta kotio ja aamupalalle.

Iltapäivällä kävin sit veivaamassa eiliseltä jääneet hauikset. Ja vähän muutakin päälle, kun oli virtaa. Olin taas vaffempi kuin viimeks samassa reenissä. Iloitaan nyt kun kerrankin kulkee! Ens kerralla ei välttämättä enää kule.

1a. Hk kp seisten
13, 10, 8*13,5kg
Viimeks tuli ekassa sarjassa kaks toistoa vähemmän ja lisäks tein vikan sarjan pienemmillä painoilla.

1b. Hk scott taljassa
11, 8*70 lbs Tässäkin tuli ekassa sarjassa 2 toistoo enemmän plus yks sarja enemmän tällä painolla.
9*60 lbs

2a. Hk scott mutkatangolla
8*30kg Tässä nostin painoja.
8*27,5kg
9*25kg

2b. Hk taljassa tangolla
11, 9*50 lbs
11*40 lbs
Tän vois tehdä ens kerralla maaten..

Takaolkapäille kolme sarjaa superina facepullia ja vipareita taakse kässäreillä. Ojentajille pushdownia leveällä otteella kaksi sarjaa pudottaen: 45kg –> 40 –> 35kg. Semmosta tälle päivälle.

Ootteko muuten katsoneet Harper´s Islandia? Ei kannata, tulee turhaa likapyykkiä. Katoin eilen siitä ekan jakskon boksilta ja tänään tokan jakson ja voin sanoa, et saatto lurahtaa lusikallinen ruskeaa housuun. Siis aivan kuheen pelottava sarja! Pakko katsoa muutkin jaksot 😀

Tälle illalle vielä sauna, Selviytyjät ja pieni kipollinen jädeä. Maanantaina alkaa ”dieetti” niin tänään ja huomenna saa vielä syödä vähän jätskiä. Siis vähän, ei paljon. Litra korkeintaa, yhteensä siis..

Oliko hyvä postaus? Vaiko ihan paska? Muuta palautetta? Kaikkien kommenttia laittaneiden kesken arvotaan… hmm.. jokunen pussi protskua (á 25g). Makuina banaani, vanilja, suklaa, minttusuklaa.. Vastausaikaa ens lauantaihin eli 19.9 asti. Sillon on muuten Lappeenrannan kisatkin eli hyvä päivä kaikin puolin. Arvonta sunnuntaina. Palkintopotti kasvaa, jos Body-pukki muistaa mua ylläripaketilla. En tiedä lukeeko hän tätä 🙂 Kisamatkalta voisin hommata palkintopottiin treenipaidan ja prodepatukoitakin!

Hei, lisäravinnemestassa tehonlisääjät edelleen -28% ja lisäksi naisten farkut ja hupparit -32%!! Farkkuja reilulla 26 egellä, bueno.

MassaMinnan blogista muuten löyty vielä parit kuvat Oulusta, jossa minäkin esiinnyn. Luvan kanssa kopsasin ne tänne.

Ilmeellä taas 😀 Mä oon aina niin edustava. Kahtokee nyt miten iso toi Minna on! Mahoton..

Kiree ja ruskee sekä löysä ja valkea. Kyllä määkin sit ens syksynä. Kiree ja ruskee nimittäin 😉

Nyt sinne saunaan, varmaan 200 astetta jo lämmintä, kun jumituin koneelle.. Hei, huomenna etureisiä! Khuul.

13 kommenttia

 1. katjuska kirjoitti:

  Ei sitä harperii voi yksin kattoo, eikä varsinkaan illalla. parempi vaan ottaa nauhalle ja ketella päivänvalossa 🙂

 2. Ex-Tavis kirjoitti:

  Hei kenen kanssa sä oikein olet treenannu? Ainakaan minä en tunnista tuota kuvausta. En sitten millään! :DOli todella kivaa päästä testaamaan Kuopion Gym99. Sali oli todella viihtyisä, aerobisia laitteita oli paljon ja kaikki tarvittava löytyy salin puolelta kovempiinkin treeneihin (jota sä tietty teet joka kerta), vaikka itse teinkin tällä kertaa vain pelkän yläkropan pumppitreenin. Katsellaanhan taas joku kerta kimppatreenejä ja jatketaan taas siitä mihin jäätiin eilen :)!

 3. Annemari kirjoitti:

  Minna on ISO, mutta kato nyt ittees. Et se sinäkään ihan pieni enää ole, leveä ku mikäkin 😀

 4. Riinu kirjoitti:

  Joojoo Tavis blogittamaan!!!! Tai me Jonnan kanssa tullaan laittamaan se blogi pystyyn :DOlipas sillä Jonnalla asiaa, meni 2 kuppia kahvia kun oikeen ajatuksella luki 🙂

 5. Retsku kirjoitti:

  Kyllähän tuota näyttää sullakin Jonna ihan mukavasti pattia olevan, että elähän dissaa itteäs 🙂 Oisinpa voinut olla mukana kotikaupungin bilemeiningeissä viikko sitten, mutta täällä ulkomailla nyt tosiaan viihdyn syksyn. Hyviä treenejä sinne!

 6. Laura kirjoitti:

  Oli kyllä hauska ja pitkä postaus 🙂 Oli välillä pakko jo tarkistaa, että luenko nyt kahta putkeen..Kuvat oli huippu bonus siellä lopussa, kiitos niistä. Hitto se Jutta oli/on kyllä kunnossa!

 7. Ex-Tavis kirjoitti:

  Vai pitäisi blogi laittaa pystyyn. Tällä hetkellä ei taida löytyä oikein aikaa tai inspiraatiota kirjoitteluun, joten täytyy tuottaa teille nyt pettymys. Kiitti kuitenki kannustuksesta Jonna ja Riinu :)! Jonna olet todellakin itse erittäin hyvässä kunnossa ja hartialinja on todella vaikuttava! Ihan turhaa itsesi vähättelyä 😉

 8. Inka kirjoitti:

  Taviksen blogia kaipailisin minäkin. No jos sitten joskus tulevaisuudessa edes?!Jonna on aivan hillittömän kokoinen ja dissaa itteään aivan turhaan. Upea mimmi!

 9. marziina kirjoitti:

  Massa-Jonna!!!!sulla on nyt hyvännäköiset sivut!

 10. Illiskuutti kirjoitti:

  Hieno uusi tausta! Tykkään, tulee ihan syksyfiilis, ei tarvitse hikoilla, niinkuin kesällä :DHyvä postaus, meni hetki lukiessa!

 11. Jonna1983 kirjoitti:

  joo, tuu Ex-Tavis vaan tänne aina kun pääset! Löytyy aina treeniseuraa ;)Ja harkitsehan sitä blogia! Olis niiiiin kiva.. En mää mikään leveä ole, korkeintaan hanurin kohdalta 😀 Kisakunnossahan sen osaa sit vasta sanoa, et mitkä osat kropasta on kehittyny ja miten paljon. Pelkään pahoin et noi olkapäät häviää taas taivaan tuuliin..Välillä tulee aina väsättyä tämmösiä pidempiä tarinoita kun on paljon asiaa ja kuvia. Välillä taas sit vähän lyhkäsempiä ja ilman kuvia. Oliskin aina joku ottamassa kuvatuksia ja videoita..Hehee, eilinen päivä meni värkätessä uuttaa luukkia blogille. Josko tänään jaksais jo päivitellä jalkareenit..

 12. Memma kirjoitti:

  Heippa! Jee, löysin sun blogin vasta jonnan kautta ja todellaki alan lukee! Hienossa kunnossa naikkonen ja vielä vaa paranee! Postaus oli hyvä ja kiva, ei ollenkaa liian hupsu vaan sopivasti. Palaillaan ja tsemii!!!!!!

 13. Memma kirjoitti:

  NIin siis JUTAN kautta löysin, ajatukset sekasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.