Hae
Palasia Arjestani

Megasettiä!


Uuh, tulipahan taas tempastua. Heikon olon takia halusin vähän nopeuttaa treeniä ja tehdä jotain vähän erilaista. Pumppisettiä siis! Käsille otin melekosen pitkiä ja kiduttavia sarjoja, semmosia keposia 50 toiston sarjoja 😀 Aika kippeetä teki! Ei meinannu kätösiä saada ees suoraks. Ainakin tuli tehtyä vähän erilainen treeni.

Tämän postauksen ilmestyessä oonkin jo möksällä rentoutumassa. Ollaan mökillä sunnuntaihin asti ja sit vasta seuraavan kerran salille. Lenkkivaatteet lähtee tietty mukaan ja yritänkin joka päivä tehdä vähintään tunnin lenkkejä. Niin ja venytellä..

Treenin alkuun viitisen minsaa crossaria ja pumppailua pienillä painoilla sekä kevyet venyt.

1. Pystypunnerrus koneessa
20, 16*20kg
16*15kg
18*10kg+15*5kg
Palautukset 45 sekkaa. Hui, mikä pumppi!!!

2. Sivuviparit kp
18, 13*6kg Nämä sarjat molemmat kädet yhtä aikaa.
13*5kg
16, 14*4kg
Ja loput sarjoista käsi kerrallaan, kun vasen käsi lähti taas vingertämään ihan omia reittejään. Palautukset 45 sekkaa.

3. Arnold kp
12, 9*11kg
Minsan palautukset.

4. Etuviparit kp
18, 13*8,5kg
16*7kg
15*5kg
Palautukset 30-45 sekkaa.

5. Viparit kulmassa kp
17, 13*8,5kg
15, 12*7kg
Tässä samat palautukset.

6. Hk kp istuen
52*5kg Huh..

7. Pushdown köydellä
70*20lbs Auts!

8. Hk scottkoneessa
55*2,5kg Että semmonen setti tähän väliin 😉

9. Ojentajakone
55*5kg

Huomenna (torstaina) saattaa olla kipeet paikat, kun en oo ihan äskettäin tämmösiä treenejä vetänyt! Mukavaa vaihtelua, mut ens viikolla sit taas ihan normaalit treenit. Reissunesteetkin on jo laskeneet ja paino oli ennallaan tänä aamuna. Ei oo enää semmonen valas olokaan, vaikka vähän pulska edelleen olenkin 😀

Jooh, nyt syömään. Tänään vuorossa täysjyvä spagettia, paistijauhelihaa ja ihan oikee tomaattikastike. Omnom! Eilen tais olla ruokalistalla itse tehtyjä bodylihapullia ja täysjyväpastaa. Viikonloppuna muuten grillataan! Jos vaikka kanaa söis ja jotain hyvää salaattia. Kylläpä kelpais.

4 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Ihana hauis!!!! Mukavaa viikonloppua….!!! 🙂

 2. katjuska kirjoitti:

  pitäs varmaan kokeilla itsekin tuollaista reeniä joskus..

 3. Anonymous kirjoitti:

  Sairasta….! Siis toistomäärät 🙂 Ei olis meikäläisestä moiseen. -M-

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Ei meikäläisen hauiksesta saa ihanaa tekemälläkään 😀 Vielä kun kasvaisivat mokomat..Suosittelen kyl välillä hieman hulluttelemaan ja vääntämään aivan sairaan treenin! Saa kroppakin vähän uutta ärsykettä. Ja seuraavalla kerralla tekee varsin mielellään sen ”saman vanhan” treenin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *