Hae
Palasia Arjestani

Rahan menoa ei voi estää.

Haudi muruset!

Vähän on jäänyt viime viikolla päivittäminen, kun oli vähän kaikenlaista… Tällä kertaa vähän huonompaa enemmän kuin hyvää. Meidän Eva-kissa sairastui viime viikolla. Hän aloittin oksentelmaan ja ripuloimaan torstaina eikä suostunut syömäänkään mitään. Vettä hän onneksi joi. Siinä menikin sitten pari päivää, iltaa ja yötä murehtiessa kissan tilaa. Sunnuntaina Eva oli jo niin nuutuneen oloinen, että vein hänet lääkärille jossa sitten vierähtikin koko päivä ja suurin osa palkkapussista. Ensin mentiin Malmin Apexille, jossa Eva tutkittiin, otettiin verikokeet ja kuvattiin vierasesineiden varalta. Punasoluarvojen kohonneet lukemat kertoivat kuivumistilasta eli kissa kanyloitiin ja laitettiin tippaan. Itse kävin heittämässä salilla pikatreenin tässä välissä, mutta siitä ei sen kummempaa kerrottavaa, takareisiä ja perusshittiä.

Kahden jälkeen menin takaisin eläinlääkärille ja Apexin aivan loistava eläinlääkäri-täti oli sitä mieltä että Eva kannattaisi viedä loppuillaksi ja kenties jopa yöksi Viikin eläinsairaalaan. Sinnepä sitten siis. Sielläkin saatiin tovi odotella lääkärille pääsyä vaikka kaiken piti olla valmiina… Kissa laitettiin siellä takaisin nesteytykseen ja lähdettiin isännän kanssa kotiin syömään ja lepäämään. Itsellä oli takana pari unetonta yötä joten väsy oli aika kova. Unta en kuitenkaan saanut 🙁 Viikistä eläinlääkäri soitteli illalla, että Evan haimatesti osoitti negatiivista ja kissan voisi myöhemmin illalla hakea takaisin kotiin. Kovasti hän olikin jo piristynyt kun pääsi kotiin mutta taisi raasullakin oli univajetta, koska nukahti melkein heti 🙂 Kissaa ei kuitenkaan saatu syömään vielä seuraavanakaan päivänä ja jouduin pakkoruokkimaan sitä ruiskulla. Kivaa ei ollunna se kenenkään mielestä, ehkä vähiten Evan! Taas vietettiin uneton yö, koska kissa ei syönyt mutta ei se onneksi enää oksennellutkaan pahoinvointilääkkeiden ansiosta. Mielessä kävi että näinköhän edessä olis uusi lekurireissu… Eilen aamulla minua kuitenkin odotteli keittiössä erittäin nälkäinen kisu, jee 🙂 Nyt hän syö ja juo ihan normaalisti ja masukin alkaa olla kunnossa! Kiva lasku lähti eläinlääkäriltä matkaan, yhteensä vajaat 600e, kizing! Sinne meni Jonnan kampaajat ja muut. Pääasia kuitenkin, että mamman murunen on kunnossa <3

Loppu hyvin kaikki hyvin vai olikohan sittenkään? Eilen illalla nimittäin syömisen lopetti Lola… Tänä aamuna hän ei suostunut syömään normaaliruokaa ja mahakin tuntui olevan ihan sekaisin. Onneks neidille kuitenkin maistui eläinlääkäriltä saatu erikoisruoka ja sitä tarvinnee käydä ostamassa lisää jos muu ei maistu. Meidän kissoista tietää, että ne on sairaita kun kalkkunaleikkeet ei maistu 😀 Normaalisti kun paketin avaa niin on kolme kattia lahkeessa roikkumassa. Niin, meidän nuorimmainenkin, Melli, palasi kotiin ja leikkautin sen viikko sitten. Pahansisuinen otus se on siitä huolimatta, sähisee muille kissoilla ja välillä jopa minulle… Saas nähdä kuinka tuon otuksen kanssa käy. Tuliluontoinenhan se on jo kilppariävärityksensä vuoksi, mutta jos se ei ala asettumaan pikku hiljaa niin sit en tiedä mitä teen 🙁

Reeneistä ei tällä hetkellä kovin kummoista kerrottavaa, teen sen minkä pystyn, jaksan ja viitsin. Nyt on alkanut taas vähän väsy painaa ja on ehkä aika muuttaa treenejä johonkin suuntaan. Lueskelin Emman blogia (linkki löytyy blogiluettelosta) ja mietin josko itsekin kokeilis German Volume Training systeemiä tai jotain. Oon kyllästynyt hinkkaamaan jokaista lihasryhmää kaikista mahdollisista kulmista ja ehkäpä olis aika tehdä ihan perusliikkeitä? Katsellaan ja fiilistellään.

Viime viikolla testasin etureisitreenissä hackia yhdellä jalalla. Yllättävän hyvä liike, tällä kasvatetaan kunnon sviipit 😀 Hyvä liike treenin loppuun. Ei muuten tarvita kovin suuria painoja. Tai painoja ollenkaan…

Vuorossa sekalaista kuvasettiä.

Mamma toi olkkariin kanalautasen. Lola & pötkö-Melli.

Välillä täytyy nukkua että jaksaa terrorisoida… Kuvassa Melli.

Melli the mean cat.

Pimenevissä illoissa on parasta kynttilät!

Kynttilät ikeasta n.3e, hopeatarjotin kirppikseltä vanhalta mummolta 10e.

 Kirppikseltä mittari pöytäliina 1e, ruskeat tuikut 1e ja turkoosit Risto Matti Ratian tuikut 4e.

Pinkki tuikku Indiskasta n.5e.
Ihan kivat varastot on kertynyt kotia noita tuikkuja ja kaikenlaisia kynttilöitä ja lisää haalin vaan koko ajan 🙂 Köyhän on pakko ravata kirpparilla ja ostin kimppadiilistä itselleni lahjakortin kampaajallekin halvalla. Mulla on vielä kasvohoitoonkin odottelemassa yksi lahjakortti, hemmottelua siis tiedossa! Huuto.netistä huusin meille eteiseen kivan valkoisen senkin. Se haetaan kotia huomenna. Halvallakin siis saa hyvää. Haussa olis senkin päälle sellainen ikkunankarmipeili eli peili jonka päällä ”ristikkoikkuna”. Kellään ylimääräisenä nurkissa pyörimässä tai tietoa mistä sais suht edukkaasti. Jumbossa näin sellaisen 7 Artissa, mut oli aika tyyris ja haluaisin niitä vielä kaksi…
Jos sitä sitten salille taas, vuorossa kätöset ja olkapäät 🙂

3 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Oooo, iiihana paksukainen siellä ;DJäisit nyt jo mammalomalle ni voisin tulla käymään (arkena) 😀

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Ite oot 😀 Kait sitä helmikuussa pääsee ”lomailemaan” ellei vointi huonone sitä ennen. Saat sit tulla pyörittelemään mua paikasta A paikkaan B 😀

  3. Momin kirjoitti:

    Voi jee, onneksi kisut ovat kunnossa. Tiedän tuon huolen tunteen. Meilläkin iso ukko Pentti (irlanninsusikoira) alkoi taannoin elehtimään aivan kuin sillä olisi vatsalaukku kaasuuntunut ja huih, kyllä ahdisti täälläkin. Olet käynyt ”meillä” (Apexissa) hoidattamassa kisuasi. Ihanaa kuulla että olet saanut hyvää palvelua :)-päivi-P.S Kynttilät ovat just parasta, niitä PITÄÄ olla paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *