Hae
Palasia Arjestani

Jonkin suuren edellä (+ Nutisal-arvontojen voittajat!)

Processed with VSCO

Muistatteko kuin joku kuukausi sitten kerroin teille tuntevani silloin tällöin jotain etiäisten tapaisia? En osaa oikein itsekään niitä aina kuvailla, mutta ne vain tuntuu jänniltä. Oma olo muuttuu jotenkin jännittyneeksi, mutta positiivisella tavalla. Huonoja etiäisiä en ole varmasti saanut koskaan, en ainakaan muista näin äkkisiltään (enkä niitä haluakaan!). Mun yksi lempiharrastuksistani on erilaisiin arvontoihin osallistuminen ja aina jonkin suuremman voiton edellä olen tuntenut tällaisen positiivisen etiäisen, kuten silloin kun voitin 500 euron matkalahjakortin. Koskaan ei voi sanoa, että meneekö itse ”suureen tapahtumaan” päivä, viikko vai kuukausi, mutta joka kerta se jokin suuri on sieltä tullut.

Tänä aamuna kävin kävelyllä aurinkoisessa säässä ja yhtäkkiä se jännä olotila taas iski. Jotain suurta on tapahtumassa enkä malta odottaa mitä se on! Jotain positiivista selkeästi, mutta mitä? Hassu ja odottava fiilis! Arvontoihin en ole osallistunut loman ja sometauon vuoksi reiluun viikkoon, joten sellaisesta ei voi olla kyse. Ääk, en kestä tätä jännitystä!

Mitähän se voisi olla?

Ps. Nutisal-arvontojen voittajat ovat selvillä ja olen lähettänyt voittajien sähköpostiosoitteet Nutisalille. Sieltä ollaan voittajiin yhteyksissä 🙂

Voittajat ovat (eka postaus): Mira, pähkinä, HHH, Reetta, Laura K., Hanna, Nikolas, Ems, Jaana sekä Sonetti. Tokan postauksen arvonnassa palkinnot saivat: Piude, Emilia, Jenna, Katja, Jossu, Haamutus, Heidi, Maarit, Jonnaajon sekä Sini. Onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *