Hae
Palasia Arjestani

Maanantaina superihminen, loppuviikosta jotain muuta.

 

20140505_182751Lippapanta www.superyellow.fi

Maanantaina olin superenerginen ja suunnittelin viikon aikana tekeväni yhtä sun toista. Näin mulla menee aina. Maanantaina energiaa riittää ja olen oikea superihminen, mutta tiistaina saatan olla jo aivan kuitti enkä jaksa tehdä mitään. Nytkin mulla oli tiistaina duunin jälkeen yksi tapaaminen ja olisin vielä illalla ehtinyt treenaamaan mut en jaksanut lähteä. En vaan jaksanut. Makasin vaan himassa selällään ja mietin et tarttis varmaan tehdä jotain… en silti tehnyt.

Tällä viikolla oon tehnyt salaattia isomman satsin valmiiksi jääkaappiin. Sieltäsitä on helppo lisätä duuniruokiin ja illalliselle :)
Tällä viikolla oon tehnyt salaattia isomman satsin valmiiksi jääkaappiin. Sieltä sitä on helppo lisätä duuniruokiin ja illalliselle 🙂 Sen verran reipas olen ollut että ruokaa meillä on ollut valmiina joka päivälle ja ollaan tytön kanssa syöty illallista joka ilta oikein pitkän kaavan mukaan. Töissä olen puputtanut lähinnä salaattia eri versioina ja välipalana riisikakkuja maapähkinävoilla ja banaanilla sekä rahkaa marjoilla ja pähkinöillä.

20140506_163155

Maanantaina sentään kävin treenaamassa. Tempausta taas ja uskalsin ihan 20kg laittaa tankoo, jipii. En vieläkään pääse kunnolla tangon alle ja luulen etten vaan uskalla. Oon kerran saanut tangon päähäni snatch balancessa ja ehkä se vielä kummittelee tuolla päänupissa. Mene ja tiedä. Jotain pieni juttuja sain taas tempauksessa kuntoon eikä tekniikka kuulemma enää näytä niin huonolta ollenkaan. Baby steps 🙂 Alkuun tehtiin 12 minuutin emom ja jokaisella minuutilla piti tehdä kaksi tempausta. Wodissa ekalla kiekalla 2 minuuttia työtä ja 30 sekuntia lepoa, liikkeinä: power snatch, leuat, handstand push ups ja farmer´s carry. Toiselle kierroksella minuutti työtä ja 10 sekkaa lepoa.

Leukoja.
Leukoja.

kuvia 008

Handstand pushups.
Handstand pushups.

kuvia 005 kuvia 007 kuvia 006

Ihanaa kun arki pyörii normaalisti niin ei tule mitään ylimääräisiä herkkuhimoja. Olo on suhteelllisen kevyt, mutta samalla nesteinen. Tätä jatkunee vielä pari päivää 😉 Meillä on huomenna firman kevätjuhla niin oon vähän säästellyt herkkuhetkiä sitä varten. Tarjolla on herkkuja laidasta laitaan ja jatkoillekin on tarkoitus kemuista lähteä hyvällä porukalla.

Viime aikoina olen taas vähän shoppaillut vaatteita. Hennesiltä tuli pari pakettia: boyfriend-farkut, biker-takki ja leopardikuosinen hihaton paita (perjantain kemuihin?). Noi farkut on kyllä vähän oudot. Niiden kuuluu ilmeisesti olla aika isot ja löysät mutta noi tippuu jalasta kävellessä ja persvako paistaa kumartuessa. Ehkä ovat kuitenkin liian isot!? Biker-takki oli tosi magee mut puristaa ihan liikaa hartioista ja käsistä. Vaihtoon lähti… Mut hei, treenivaatteita en oo ostanut ollenkaan!

IMG_20140505_155043
Takki H&M | leopardipaita H&M | mustat farkut H&M

IMG_20140505_192757kuvia 010 kuvia 011 kuvia 012 kuvia 013 kuvia 014

Parit kengät saapui myös postissa. Mulle vihdoin NIke Air Maxit Sportamorelta ja tytölle suloiset pinkit tennarit hennesiltä. Kyllä nyt tyttöjen kelpaa! 🙂 Nuo Niket on varmasti parhaat kengät millä oon ikinä kävellyt. Vielä jos saisin niihin viriteltyä Akvamariinin blogger´s loungesta saamani Footbalance-pohjalliset niin eipä varmasti parempia kenkiä maailmassa oliskaan!

kuvia 015 kuvia 016 kuvia 017 kuvia 018 kuvia 019

Tänään ohjelmassa ainakin kakun leipominen huomisiin duunin kekkereihin ja treenaamaan jos suinkin vaan jaksan… Toivottavasti te olette olleet ahkerampia ja reippaampia kuin minä!

*Superyellown lippapipo saatu.

11 kommenttia

 1. Mievaan kirjoitti:

  Heh, noi BF-farkut on kuule ihan vaan kapeareitisten etuoikeus 😛 Tämmösillä reitevillä ku se reiden seutu on tilava, ni sillon pyörii ja lujaa ne farkut tossa lantiolla ja ihan kaikki vilkkuu takaapäin.. En ainakaan koskaan oo oikeen kokosia löytäny, vaikka kauheesti haluaisin 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Näin se taitaa valitettavasti olla 🙁 Pistin housut vielä vaihtoon ja katsotaan minkälaiset on yhtä koko pienemmät. Jos ei nekään sovi niin sitten saa olla koko pöksyt!

 2. Ellu kirjoitti:

  Omat Air Maxini ostin tammikuussa, kun lähdettiin Portugaliin – aivan mahtavat kengät! Oli niin hyvä kävellä pitkiäkin matkoja kaupungilla. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Arvasin että löytyy muitakin, jotka tykkäävät Air Maxeista! Käsittämättömän hyvät jalassa 🙂

 3. sisublogi kirjoitti:

  Mä olen sovittanut pari kertaa boyfriendejä ja totesin, että ei ole mun malli… mutta sä voit kyllä varmaan antaa vielä mahdollisuuden, noi olivat vaan selkeästi liian suuret!

  Ja hei, joskus on vaan hyvä olla tekemättä mitään! Koko ajan suorittamisesta ei meinaan hyvää seuraa pitkällä tähtäimellä. Meilläkin ehkä tämä kuopuksen sairastuminen oli sittenkin hyvä juttu 🙂 Olenpahan kerrankin illan sohvalla, enkä tee mitään. Kerrassaan mahtavaa! Nautihan olostasi sinäkin 🙂

  http://www.sisublogg.blogspot.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Minä uskon myös, että kylle se treeni-into sieltä vielä palaa. Nyt vaan mennään näillä mitä on ja oman jaksamisen mukaan 🙂 Jokos teillä on pienokainen tervehtynyt?

 4. outi kirjoitti:

  Ihanan söpöt popot kummatkin 🙂

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

 5. Elina kirjoitti:

  Noi Air Maxit on ihan sairaan siistit, varsinkin just toi sun valitsema väri on upea. Tekisi mieli samanlaisia, mutta en ole malttanut ostaa kun niillä on kuitenkin hintaa enkä mä nyt ihan oikeasti tarvitse uusia kenkiä… Saa nähdä… 😀

  • Jonna kirjoitti:

   En olis minäkään noita hankkinut ellen olis saanut erittäin hyvää alekoodia! Himoitsen samanlaisia pinkkejä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.