Hae
Palasia Arjestani

Buzzador: Valio Onni puurot.

Jokin aikaa sitten sain kutsun osallistua Buzzadorin Valio Onni-kampanjaan ja koska tyttö tykkäsi niistä jo pienempänäkin niin mielellään me testailtiin niitä uudelleen 🙂 Mielenkiintoista Onni-puurojen testaamisesta teki tytön vasta alkanut puurolakko. Joku viikko takaperin neiti alkoi kieltäytyä aamu- ja iltapuurostaan eikä hänellä sitä enää sitten tarjottukaan. Ennen kuin nyt.

Ensin täytyi tarkastella tuomisien sisältöä. Laatikosta ja puurotörpöistä saa yllättävän kivoja torneja rakennettua! 🙂

Nää olis ensin tässä vierekkäin.
Sit tää laitettais näin väärin päin.

Toinen siihen päälle.
Äiti, kato nyt säkin!

Mulle? Kaikkiko?
Yks, kaks..

Snif. Mille se tuoksuu? Jos vielä maistais…

Valion Onni-puuroissa on valittavana viisi erilaista makuvaihtoehtoa: viljaisa puolukka, neljä viljaa, vadelma-kaura, vadelma-mustikka sekä omena-kaura. Puurot on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta ja niitä voi antaa lapselle aamu-, väli- sekä iltapalaksi. Puurot on pakattu käteviin tetroihin, joten niitä on helppo kuljettaa matkassa lyhyillä ja pitkillä reissuilla. Valio Onni pakkausta ei saa laittaa mikroon, joten jokin astia lämmitystä varten kannattaa varata matkaan. Lue lisää Valio Onni tuotteista täältä.

Viljaisa puolukka.
Omena-kaura.

Vadelma-kaura.
Vadelma-mustikka.

Valittavana olisi ollut myös vellejä, mutta meidän tyttö on jo sen verran iso ettei vellejä enää juo. Niin ne vain kasvaavat vaikkei äiti ja isä haluaisikaan 🙂 Puuroista meille ostettiin kaikkia muita paitsi neljää viljaa. Vaikka osa puuroista onkin tarkoitettu viiden kuukauden ikäisille vauvoille niin mielestäni niitä voi varsin hyvin antaa isommillekin lapsosille. Hyvin kelpasi neidille ainakin meillä!

Jaa, että tämmöstäkö on tarjolla?

Yllätyksekseni tyttö söi Onni puuroa heti ensimmäisestä kokeilusta lähtien ihan mukisematta. Ehkä ne oli nuo erilaiset maut? Peruspuuro oli alkanut häntä ilmeisesti kyllästyttää, mutta heti kun saatiin puuroon vähän uutta makua niin johan alkoi taas maistumaan, Suurinta suosikki tytön mielestä oli selkeästi omena-kaura ja hyvänä kakkosena tuli vadelma-mustikka. Puurot ovat koostumukseltaan sopivan jämäkkiä ja neiti sai itsekin lusikoitua puuroa suuhunsa. Sotkuakin saatiin kiitettävästi aikaiseksi, kun pieni käsi upposi keskelle puuroa…

Jos välillä sormipelillä..

Sujuu varsin kätevästi! 🙂

Pieni puurosuu <3

Minä pidän aina kaapissa varmuuden varalta muutaman valmiin puuron. Valmispuurot on käteviä kiireisinä aamuina, kun ei tarvitse kuin pyöräyttää mikrossa 40 sekuntia ja puuro on sopivan lämpöistä saman tien syötäväksi. Negatiivisia puolia en ole näistä puuroista havainnut. Suuremmille syömäreille toki voisi olla olemassa myös isompia pakkauskokoja. Meillä tuo yksi purkillinen ei ole koskaan riittänyt vaan lisäksi on täytynyt antaa muutakin, kuten vihanneksia, sämpylää ja banaania. Kesällä valmispuurot oli varsin käteviä mökillä, jonne ei tule juoksevaa vettä. Kun lapsi oli aamulla suden nälkäinen, ei siinä paljon vesiä kerennyt keittelemään puuroa varten!

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä🙂

6 kommenttia

 1. Outi kirjoitti:

  Hei!Itsekin innostuin tuosta buzzauksesta ja jokin aika sitten kirjauduin myös buzzadoriin. Nyt on jo ensimmäinen kampanjakutsukin tullut 🙂 Millaisissa kampanjoissa olet itse ollut mukana, ihan noissa peruskampanjoissa varmastikin. Blogikampanjoissa? Muissa? Onko buzzaus ollut susta ihan helppoa? Ihan mielenkiinnosta sulta nyt kyselet kun olet vissiin kauemminkin ollut mukana 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Joo alkuun tein paljon ihan perus buzzauksia ja viime aikoina enemmän blogikampanjoita. Tuolta buzzador tunnisteen alta löytyy kaikki mihin oon osallistunut: air wick, dove, piltti, joku kuituvalmiste tais olla, Belvita…Mun mielestä se on ollut tosi helppoa ja mukavaa! Oon jotain tuotteita lähettänyt postillakin kavereille 🙂 ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa Buzzadorista.

 2. Madde kirjoitti:

  Minäkin innostuin osittain sinun innostamana näihin Buzzaus-juttuihin ja nyt onkin Urtekram Nordic Birch käsirasva ja kasvorasva kokeilussa. Hyviä tuotteita kummatkin, suosittelen kokeilemaan ja luomua on, joten oon pikkulapsienkin käsiin ja kasvoihin niitä laitellut 🙂

 3. Kirsu kirjoitti:

  Hei eiks noi oo muumiastioita mistä tyttö syö? Meillä on samoja jos on, ja niiden pohjassa ainakin lukee että ei mikroon… meinaan et jos niissä lämmitit :DHitto että oliskin juhlaa tollaset valmispuurot.. Onneks quinoa-hiutaleista tulee puuro nopeasti, mutta jos sitä säilyttää valmiina tulee siitä järkkyä sitkoa. Silti keitän iltapuuroa aina isomman satsin et aamulla selviää vaan mikrotuksella..

  • Jonna1983 kirjoitti:

   No niissä oon lämmittänyt ja monta kertaa päivässä 😀 voi paska, ei tullu miekeenkään ettei lasten astioita sais mikroon laittaa. Mikä hemmetin virka niillä sit on? Ääh!Mä oon kans välillä tehnyt mimmile isomman satsin tattari-omena puuroa ja sit lämmitelly sitä aamulla. Muumiastiassa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *