Hae
Palasia Arjestani

Ei mulla mitään asia ole..

 

Mut tulimpahan kuitenkin höpöttämään tänne, kun ei tässä juuri muutakaan ajanvietettä tällä hetkellä ole. Eikun hei, ihan alkuun pitää kertoa uudesta tuttavuudestani eli chorizo-makkarasta! Kukan blogista sain idean tutustua tähän tuntemattomaan Herra Ceehen hieman paremmin ja mitäs muuta sitä vois makkarasta taikoa kuin spydäriä.

Spydäriin pilkoin lanttua ja porkkanaa, lisäksi tietysti Herra Cee sekä pari desiä kookoskermaa. Kannattaa pilkkoa lantut ja porkkanat melko pieniksi ja pehmitellä ne ihan kunnolla ensin pannulla. Sitten makrut perään, käristellään vähän aikaa ja höystetään kookoskermalla, avot! Vie kielen sinne ja syvälle!

Testailen tässä samalla tämmöstä uutta systeemiä blogin kirjottamiseen. Saa noita kuvia laitettua vähän eri tavalla ja ne hymiöt tietysti. Ne on parhautta! Yritän olla viljelemättä liikaa.

Kävin päiväsellä keskustassa ostamassa viimesiä joululahjoja ja samalla pyörähdin pitkästä aikaa myös kauppahallissa. Täällähän kauppahalli on aika köyhä verrattuna esim. Helsingin ja Tampereen kauppahalleihin. No, lantut ja salamin sieltä kuitenkin löysin ja jotakin muutakin. Nimittäin juustoa!

Nimeltään juusto oli jotain ca.. tai ce.. öö.. jotain sveitsiläistä se kuitenkin oli! Kiva olis joskus ostaa kasa erilaisia juustoja ja pullo viiniä ja istua iltaa hyvässä seurassa. Anyone? Mitään en tiedä juusoista enkä juuri viiniä juo, mut opetellaan porukalla Winking 

Olo alkaa pikku hiljaa jo olla parempi. Viime yönä nukuin todella hyvät yöunet, parhaimmet viimeiseen puoleentoista viikkoon. Kovasti haaveilen jo salille paluusta. Josko sitä huomenna jo uskaltautuis. Täytyy kuulostella..

Lisää vaatteita lisäravinnemestasta, uberkivat pökät! Kivan löysät, eivät muuten hankaa. Pöksyihin (muttei minun Rolling on the floor ) suoraan tästä.

Niin ja olihan mulla vielä se yks vatsatreeni videon pätkä. Kunhan jotain kikkailin…

Löysin hyvän sivuston aerobisten treenien idoimiseen, löytyy tuosta oikealta valikosta nimellä Bodyworks. Käykeehän tutustumassa! intervallia ei tartte tehdä pelkästään crossarilla rynkyttämällä. Sen sijaan voi laittaa kellon tikittämään ja katsoa kuinka kauan menee aikaa 300 askelkyykky hyppyyn! Veikkaan, että on hapokasta. Ja tehokasta!

Over and out.

4 kommenttia

 1. Riina kirjoitti:

  Ei muuta kuin mimmimiittiä pystyyn Kuopion mimmeille, eiköhän sinne useampikin juuston- ja viininystävä ilmoittautuisi 😉 Mut voi ainaki laskea mukaan!

 2. Retsku kirjoitti:

  Just tommosia housuja oon itelle tahtonut jo kauan! Osaatko sanoa, minkälaiset ovat kokojen suhteen, normaalit, reilut, pienet? 🙂

 3. AnZu kirjoitti:

  Kannatetaan Riinan ehdotusta 😉

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Riina & Anzu: Loistoidea! Oon vaan ite todella huono järkkäämään yhtään mitään…Retsku: Aika normaalit. Mulla on kolmekasit ja ovat jopa vähän löysät..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.