Hae
Palasia Arjestani

Heinäkuu @jonnam1983

Taas on hurjasteltu kuukausi eteenpäin ja on aika katsella mitäs instan puolelle kuuluu. Oon tykittänyt sinne kuvia ja videoita taas ihan huolella läpi kuukauden. Videot saattekin käydä sieltä katsomassa ja osan kuvistakin jätin sinne. Mähän en kaikkia instaan ladattuja kuvia laita tänne blogiinkaan, joten kannattaa välillä käväistä instagramin puolella katsomassa mitä sieltä löytyy jos mun touhuilut kiinnostaa! Tällaista on tapahtunut viime kuussa…

kol1Miehen kanssa treffeillä Famussa, jälkkäriksi jätskiannokset kummallekin // Lola ottaa rennosti // kesän ekat sortsikelit! // iltapalaksi suklaamoussea avocadosta // synttäribileissä // shoppasin uudet kengät ja laukun 🙂

kol2Synttäribileiden asukuvaa // mökkitreeniä // kesän eka uintireissu! // Maanantaifiilis 😀 // Kesäkondis // kasvimaalla möyrimässä mökillä.

kol3Siskonmakkarasoppaa mökillä, anoppi tekee parasta! // home details // jonkun päivän illallinen, kivan värikäs! // perinteinen kissa muovipussissa – tilanne // erään päivän kauppaostokset // wallballeja treeneissä.

kol5Erään aamun aamupalaa // muistoja viime vuoden Turkin reissulta // Ja taas aamupalaa! // pehmeä banaanivanukas <3 // raakasuklaan teossa // pikku pölvästin kanssa pihalla.

kol6Inbody-mittauksesta sain paremmat tulokset kuin odotin! // perinteine iltapala // välipalaksi kahvia, raakasuklaata ja minttusuklaa Questbar // itse tehtyjä bataattiraneja ja majoneesia // uudet lenkkarit Stadiumin alesta // rivehommia treeneissä.

kol7Lapsuuden ystävän kanssa syömässä Santorinissa // kun jääkaapista ei löydy mitään… // pihalla tytön kanssa // olkapää alkoi kestää jo tempaukset! // Mango-cashewvanukasta // iskän luona Karttulassa, mitkä maisemat <3

kol8Siskon kanssa sienimetsällä // Sipulinpilkkomis hommissa 😀 // aamupalaa päivältä joltain // siskon kisu. Niin söpö, mutta arvaamaton… // Duunissa oli vähän hiljasta! // raparperipiirakkaa <3

kol9Kun naapurini onnitteli minua raskaudesta… // ilta- ja aamupalaa tulilla // herkullinen suklaasmoothie // Sähköautolla Tampereella! // Torni-hotellin salilla kyykkäämässä // meidän huone hotellissa.

kol10Pikku tyyppi otti päivölät Särkänniemen penkillä // hotska aamiainen <3 // Karusellissa tytön kanssa // Vähän hiukopalaa Särkänniemessä // hyppyhommiksi meni // päivän asu eli rennoissa kuteissa.

kol11Maailman paras banskupannari <3 // Pihalla piirtelemässä naapureiden iloksi // Älkää kysykö… // Mulla saatto alkaa loma 😀 // Shoulder to overhead // Girl´s night out ja loppu on historiaa 😉

Tältä näytti mun heinäkuu, miltäs sun?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *