Hae
Palasia Arjestani

Välillä on ok olla ihan paska

Processed with VSCOcam with a4 presetMun duunikaverilla on tapana sanoa, että aina kun erehtyy jostain asiasta oikein ilakoimaan niin kohta siitä rangaistaan ja olet polviasi myöten paskassa. Tänään on tuntunut just siltä. Oikeastaan tässä on menty viimeiset pari viikkoa tasaista matalalentoa eikä hommat oikein rulaa. Tuntuu ettei mikään onnistu ja heti kun sattuu joku kiva juttu, niin seuraavassa hetkessä rangaistaan kaksin verroin. Vähän aikaa tässä on ollut henkisesti jotenkin todella vaikeaa ja epämääräisen selittämätöntä fiilistä enkä oikein saa otetta mistään. Seilaan vaan pienessä vasta-aallokossa eikä sille aallokolle näy loppua. Mitään ihmeellistä ja kauheaa ei ole sattunut, paljon pieniä vastoinkäymisiä vain. Olen alkanut epäillä itseäni elämän usealla osa-alueella ja pieni epävarmuus hiipii koko ajan päälle. Työllä ja tuskalla rakennettu itsetunto murenee pala palalta ja tunnen olevani lähinnä ihan paska kaikessa mitä teen. Nuorempana reagoin tällaisiin tilanteisiin raivoamalla ja murehtimalla. Nyt vain odotan mitä tuleman pitää. Mulla on tapana ratkoa asioita oman pääni sisällä ja tällä hetkellä yritän saada ajatuksista edes jonkinlaista otetta. Juuri kun olen saamassa jostain langanpätkästä kiinni niin se vetäytyykin kauemmas..

Nyt täytyy vain odottaa mihin suuntaan ajatukset vie ja rakentaa murentunut itsetunto takaisin. Vihaan tätä fiilistä, kun tunnen epäonnistuvani kaikessa, mutta samalla tiedän että tämäkin tilanne kehittää minua ihmisenä. Ensi kerralla ehkä löydän ratkaisun helpommin. Nyt vain odotan ja odotan..

Ps. Snäpissa (jonnamusakka) uutta matskua vaikka kuinka paljon! Laittelen sinne paljon ihan random juttuja pitkin päivää mitä en blogiin ja instaan laittele. Ketä siellä muuten kannattaa seurata!?

4 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Välistä on lupa olla paska… todellakin. Itsekin olen aihetta miettinyt viime päivinä vähän siltä kantilta, että jos sulla menee hyvin, niin ihan satavarmasti on joku, jota se ärsyttää ja se joku sitten voi tulla vetämään maton sun altasi… Elämä on. Tsemppiä sulle. Kyllä se aurinko paistaa taas 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Jep, aina on joku kyräilemässä selän takana jos menee liian hyvin. Pitäisi olla väritön, hajuton ja mauton. Eikä ainakaan nauttia menestyksestä! Kyllä se aurinko taas paistaa, todellakin 😉

 2. Miiu kirjoitti:

  Jos yhtään tykkät lukemisesta suosittelen etsimään käsiisi Kimmo Takasen kirjan Tunne lukkosi.Vapaudu tunteiden vallasta. Aloitin juuri lukemaan kyseistä teosta ja tunnistan liikaa tiettyjä ajattelutapoja itsestäni. Tosi mielenkiintoinen kirja! Voisi löytyä sullekin vinkkejä ajattelutapoihin.

  • Jonna kirjoitti:

   uu, kiitos vinkistä! Pidetään mielessä seuraavalla kirjastoreissulla. Kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *