Hae
Palasia Arjestani

Äitien sota ja uus tukka

Livillä alkoi eilen uusi sarja nimeltä Äitien sota. Katsoiko teistä kukaan kyseistä aloitusjaksoa? Mä odotin nimen ja mainosten perusteella jotain aivan muuta kuin mitä sarja todellisuudessa oli. Odotin kauheaa vääntöä kasvatusmetodeista, draamaa, kieroilua ja suoria sanoja. Yllätyin miten kesy ohjelma loppu peleissä oli enkä tiedä onko se hyvä vai huono asia. Ehkä viihteen kannalta olisin kaivannut enemmän räiskintää, mutta toisaalta oli kiva nähdä miten hyvässä sovussa äidit olivat, vaikka jokaisen arki hyvin erilainen onkin.

Perusnäkymä meidän keittiön pöydällä...

Perusnäkymä meidän keittiön pöydällä…

Äitien sotaa katsoessa aloin heti miettimään omaa äitiyttä ja omia kasvatusmetodeita. En koe olevani liian tiukka, mutta toki säännöt on oltava. Lapsen kanssa täytyy viettää paljon aikaa, mutta myös itselle on annettava aikaa liikuntaan ja muuhun sosiaaliseen kanssa käymiseen. Kiinnitin huomiota siihen miten laittautuneita kaikki sarjan äidit olivat. Meikki, tukka ja vaatteet oli vimosen päälle. Kaikki vaikuttivat siltä, että he laittautuvat aina näin. Tässä asiassa kuulun ihan toiseen kastiin. En tiedä mihin hukkaan oman aikani tai mistä muut löytävät aikaa laittautumiseen. Mulla riittää aamuisin aika tasan ripsarin laittoon ja tukan kampaamiseen 😀 Koen olevani ennemmin sportti-äiti kuin viimeisimmän muodin harjalla ratsastava tyylikäs äiti. Ei sillä ettenkö haluaisi laittautua, en vain osaa. Ohjelman äideillä oli myös kauniit kodit ja automaattisesti vilkaisin ympärilleni ja huomasin lähinnä rahille kasautuneet astiat, likaiset vaatteet lattialla ja leluröykkiöt pöydällä. Huoh…Kyllä tämä ensimmäinen jakso sai tuntemaan alemmuuden tunnetta, vaikka muuten yllättikin lempeydellään ja positiivisuudellaan. Toisaalta se sai myös iloitsemaan uudesta ja ehommasta kuontalosta ja aloittamaan siivousurakan 😀

Tukka ennen...

Tukka ennen…

20150205_160111

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja jälkeen 🙂

Kävin siis eilen kampaajalla yli puolen vuoden tauon jälkeen. Nyt vasta tajuan miten kauhean näköinen harakanpesä mulla on ollut päässä! Aivan järkyttävä. Tänään ollaan vietetty tytön kanssa kotipäivää ja käytiin kirpparilla, touhuiltiin ja nukuttiin pikku päikkärit. Tälle illalle tiedossa vielä juustokakun tekoa ja siivoilua. Kuulemma muovailuvahahommiakin on suunnitelmissa 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä tykkäsitte Äitien sodasta? Iskeekö mun uus tukka yhtään? Miehen mielestä ei saa enää yhtään vaalentaa,  mutta katsotaan nyt mitä kevät tuo tullessaan 😉

20 kommenttia

 1. soofia kirjoitti:

  Mun mielestä oli hupaisaa nähdä, kun julkisuudessa yleensä kovin sanavalmiit naiset kehuivat toisiaan minkä ehtivät, eikä kritiikkiä juuri irronnut 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Mä en oo näitä naisia juuri julkisuudessa seurannut niin en yhtään tiennyt mitä tuleman pitää. Saas nähdä minkälaisia muut ohjelmaan osallistuneet naiset on 🙂

 2. Clarissa kirjoitti:

  Itse katsoin ihan mielenkiinnosta. Mulla ei lapsia oo eikä vähään aikaan tuukkaan, mutta ihan viihteen kannalta jäin katsomaan. Oli kyllä vähän tylsää kun kaikki kehu toisiaan eikä ollut minkään laista ”draamaa” tai kohokohtaa. Ja mikä niihin siisteihin ja tyylikkäisiin koteihin tulee, niin onhan sitä helppo pistää paikka siistiksi muutamaksi kuvauspäiväksi. Koska ainakin mun mielestä ne näytti kuin ois sisustuslehdistä vedetty.

  • Jonna kirjoitti:

   No joo, todennäköisesti kämppää on puunattu useampi päivä.. Ei tekis pahaa omallekaan 😀 Jotain draamaa jäin mäkin kaipaamaan!

 3. armi kirjoitti:

  En katsonut, en oo kamala telkkarintöllääjä muutenkaan. Pitäisiköhän mielenkiinnosta katsoa yks jakso 😉 Noi uudet hiukset passaa sulle tosi hyvin! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä katon just tämmösiä hömppäohjelmia. Kunnon aivot narikkaan menoa, tekee välillä ihan hyvää 😀

 4. Kiira kirjoitti:

  Joo oli kyllä ihan erilainen sarja kuin mitä mainosten perusteella ajattelin:)
  Nuorentaa sinua paljon tuo uusi tukka, tosi hyvä!

  • Jonna kirjoitti:

   Hah, kiva jos nuorentaa! Nimim. kolmenkympin kriisiä pukkaa 😀

 5. minnie kirjoitti:

  Onneksi kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää. En mä ainakaan päästäisi kuvausryhmää talooni (tai eteeni) ilman kunnon valmistautumista. 😀 Suorastaan inhotti katsoa niin piti lopettaa kesken.

 6. Lukija kirjoitti:

  Tosi nätti tukka, oot muutenkin niin kaunis! 🙂

 7. MariA kirjoitti:

  Vähän tekemällä tehty ainakin ensimmäinen jakso. Naiset olivat selvästi käyttäneet aikaa siihen mitä haluavat näyttää elämästään ulospäin. Enemmän odotan Nina Mikkonen -jaksoa, se täti ei paljon välitä miltä kuulostaa, vaan puhuu suunsa puhtaaksi 🙂
  Mullakaan ei lapsia ole, mutta kyllä jokaisen äitiys on ainutlaatuista, eikä sitä voi verrata toiseen. Eikä ainakaan meikattu kuontalo tee kenestäkään superäitiä. Ne naiset jotka pystyy pyörittämään samaan aikaan kahta duunia, parisuhdetta, lasta ja kuntoilua, ovat persoonaltaan varmasti jo sellaisia meneviä tyyppejä ilman lastakin. Jos lasta ei olisi niin sen paikan täyttäisi joku muu aktiviteetti.

  • Jonna kirjoitti:

   Ai Niina Mikkonen on tässä ohjelmassa myös? Mä en ole lukenut mitään tulevista jaksoista.

   Musta ei kyllä olis pyörittämään miljoonaa asiaa yhtä aikaa. Näissä omissakin on jo ihan riittävästi 😀

 8. Outi Karita kirjoitti:

  Mä tykkään sun uudesta tukasta! 🙂
  Äitien sodasta en osaa sania, mutta suomipopilla tullut mainos on ihan loistava… eks nii… 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kuulla! Onkohan mä kuullut sitä mainosta..

   • Outi Karita kirjoitti:

    No siinä äiti puhuu miten minkään ei tarvi muuttua kun tulee lapsi ja mitä kaikkea voi edelleen tehdä ja hokee eks niin… Toinen äiti tokaisee (mun mielestä ihan Iina Kuustosen ääni) ”sä voit painua mun puolesta nyt v…” 😀

    • Jonna kirjoitti:

     Aahhahaa, täytyy laittaa kotona suomipop soimaan! 😀 Ehkä jotain tollasta mä odotin kyseiseltä sarjalta.

 9. J kirjoitti:

  Pakko kyllä sanoo, että sun blogi on yks parhaimmista. Perus fitnessblogit on niin kuivaa luettavaa ja kukaan ei erotu joukostaan. Kaikki ihan toisensa näköisiä ja samat metodit jokaisella. Hienoo kattoo että äiti, jolla on nuori lapsi, jaksaa treenata, käydä töissä ja pitää ruokailuun noin rennon asenteen. Susta pitäs ottaa kaikkien hivenen mallia 🙂

  -Kakskymppinen crossfittaaja

  • Jonna kirjoitti:

   Täytyy sanoa etten seuraa enää yhtäkään perusfitnessblogia. En tiedä onko oma elämä nykyään niin erilainen ja intressit ihan muualla, mut ei kiinnosta pätkääkään lukea diettaamisesta, kuntokuvista tai bikinien hankinnasta.

   Kirjoitan itse aika lailla sellaista blogia,joita tykkään lukeakin! Kiva jos tykkäät tällaisena, kannustaa jatkamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *