Hae
Palasia Arjestani

Päivän kysymys

t4

Istutaan täällä sateen ja ukkosen jylinän keskellä tytön kanssa. Miettikää, ukkonen! Ja salamoita! Millon on viimeksi moisia luonnonilmiöitä nähty? Ei ihan äskettäin. Mä suorastaan rakastan ukkosta. Ihanaa kun taivas pimenee, salamat iskee taivaalla ja ukkonen jylisee kovalla äänellä. Ukkosta ihmetellessä tyttö kysyi yhtäkkiä ”Äiti, miks me ei mennä koskaan etelään?” ” Voitaisko joskus mennä?” ”Mä haluun etelään”. Oli siinä taas selittäminen, että etelä ei ole mikään yksi paikka. Sillon sanotaan, että mennään etelään kun lähdetään jonnekin lämpöisen maahan. Kuten Turkkiin. Ja mistä moinen kysymys pälkähtääkään lapsen päähän ukkosta ihmetellessä?

Niin ja sinne eteläänkin lähdetään tasan 37 päivän päästä, Gumbet here we come!

4 kommenttia

  1. NinniA kirjoitti:

    Tuosta etelästä tulikin mieleen eräs sukulaislapsi ja käsite mennä naimisiin. Puhuttiin hänen veljensä ja veljen vaimon naimisiin menosta, johon tämä 5-vuotias ihmeissään heitti väliin ”eihän ne oo missään naimisissa, ne asuu Tampereella, ne meni Tampereelle”.

  2. Mimmukka86 kirjoitti:

    Täällä ei ole vielä tälle kesää ollu ukkosia. Mä pelkään ja inhoan ukkosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *