Hae
Palasia Arjestani

Parasta on nämä ihmiset

Olipa kerrassaan huikea, mutta rankka viikonloppu! Tohinaa oli niin paljon, että tuntuu kuin koko viikonloppua ei olisi ollutkaan. Ei ainakaan levolla jäänyt liikaa aikaa. Koti näyttää just siltä, että siellä on pelkästään asuttu eikä siivottu. Normaalistihan mä siivoa ja puunaan viikonloppuna sen minkä ehdin, mutta tänä viikonloppuna en ehtinyt. No, elämäähän se vain on ja elämän jäljet saa näkyä! Ainakin niin pitkään kun lattioita pitkin mahtuu kävelemään 😀

Heitettiin treeniporukalla reissu Tampereelle lauantaina katsomaan Winter wareja eli epävirallisia crossfitin sm-kisoja. Paikka oli aika lailla täynnä ja tunnelma katossa alusta loppuun. Meidän salilta oli pari kisaajaa ja lähisalilta muutama lisää. Heidän lisäkseen kisaamassa oli useita tyyppejä, joita seuraan somessa ja fanitan suuresti. Näihin lukeutuu mm. Stefanie Hagelstam alias Steffit, Laura Hämäläinen ja Jenni Puoliväli ja olihan siellä monia muitakin! Jokainen kisaaja oli todella hurjassa kunnossa ja jos tuonne lavalle mielii niin täytyy olla jokainen osa-alue kunnossa. Voittoon vaaditaan niin voimaa, taitoja, kestävyyttä kuin ketteryyttäkin mentaalisesta puolesta puhumattakaan. Vaikka itsekin kovasti kisaamisesta haaveilen niin pitkä matka on siihen kuntoon, että voisin edes harkita. Katsellaan sitten, kun mastersraja eli 40 vuotta tulee vastaan 😉 Ehkä silloin ollaan jo sillä tasolla, että uskaltaa kisata. Meidän salin Ville Parviainen otti mielettömän loppukirin ja sijoittui kolmanneksi, ihan huippua!

Nämä kuvat Winter warin instagramista @cfwinterwar

Kisoista saa joka kerta ison annoksen lisää motivaatiota ja potkua omiin treeneihin ja niin tapahtui tälläkin kertaa! Voi miten hyvä oli eilen käydä paukasemassa tiistain voimaliikkeet pois alta. Osa meidän treeniporukasta jäi Tampereelle vielä jatkobileisiin, mutta itse tulin samana iltana pois, joten eilen oli energiaa treenata. Viime vuonna lipsahti vähän pitkäksi mullakin enkä kovin ilolla muistele sitä seuraavan päivän olotilaa. Tällä kertaa valitsin viisaammin ja vaikka se tarkoitti pois jättäytymistä bileistä niin arvostan enemmän kunnon yöunia. Ehkä niissä bileissäkin ehtii vielä käymään myös treenikavereiden kanssa. Crossfitissa ehdottomasti parasta onkin kaikki nämä ympärillä olevat mahtavat ihmiset. En yhtään ihmettele miksi crossfittia haukutaan kultiksi, koska yhteisöllisyys meillä on todella voimakasta. Ehkä juuri sen takia en yhtään viihtynyt peruskuntosalilla leikkauksen jälkeen. Ei siellä ole yhtään samanlaista!

Tänään taas normaaliarki jatkuu töineen ja treeneineen. Tällä motivaatiolla puuskutetaan taas hetki eteenpäin! Nyt vain odotellaan josko meidänkin salille saataisiin vihdoin ja viimein uusia laitteita, jotta pysytään muiden perässä. Oliko teistä kukaan katsomassa kisoja lauantaina?

 

8 kommenttia

 1. Jemina kirjoitti:

  Kiva postaus jonna! 🙂 meitsi alotti kans vähän aika sitten crossfitin! jännäääää 🙂 <3

  Mun blogissa muutama välipalavinkki! 🙂 <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

 2. Kepekeppuli kirjoitti:

  …”Oi jospa oisin saanu olla mukana.”?

 3. Lila kirjoitti:

  Oli kyllä niin hyvin järkätyt kisat että oli kyllä nautinto istua katsomassa. Mulla oli yks parhaimmista kavereistani kisaamassa samoin yks meidän salin valmentajista joten oli ihana olla livena katsomossa. Itse olen vasta vajaan puoli vuotta lajia harrastanut, voin kertoa että into salille on vielä isompi kun katseli niitä toinen toistaan kovempia kisaajia… huh. Ei voinut muuta kun ihaillen heitä tuijottaa!

  • Jonna kirjoitti:

   Nämä ole ehdottomasti parhaat kisat tähän mennessä! Kummasti kulki eilen wall ballitkin entistä kevyemmin 😀

 4. Kata kirjoitti:

  Mä olin myös Tampereella, onneks! Huippukiva reissu ja hyvät kisat! Näin myös sut mutten kerennyt huikata, olisin vaan kasvotusten kertonut kuin oon tykännyt tätä blogia (etenkin cf-juttuja mutta myös muuta!) lukea 🙂 Kiitos siis näin virtuaalisesti, ens kerralla ehkä sitten kasvotusten. 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Hih, olispa ollut hauska jutskata! Mutta seuraavan kerran sitten 😉 Olispa näitä kisoja useamminkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.