Hae
Palasia Arjestani

Bisneswoman

a 192
Helou, helou! On pitänyt taas vähän kiirettä sattuneista syistä. Vuokrasin kirpparilta pöydän ja sen kanssa puuhatessa on mennyt koko viikko. Onneks se loppuu tiistaina.. Hirvee hommaa kirppispöydän pitämisessäkin on: pitää hinnotella ja siistiä vaatteet, kiinnittää hintalaput, kulettaa vaatteet kirppikselle ja käydä siivoamassa pöytää joka päivä. Aika hyvin oon kuitenkin saanut vaatteita ja muuta kamaa kaupaks eli järkkärirahasto karttuu koko ajan 🙂 Pukki toi tommosen kivan pinkin urheilualusasun. Nyt kelpaa lenkkeillä!
Viikon alotin pumppitreeneillä ja tällä viikollahan alotin myös olkapäiden spesilisaatiotreenin. Viis kertaa tulee viikon aikana jumpattua olkapäitä. Luulin että se olis liikaa, mut kyllä noi tuntuu kestävän ihan hyvin, ainakin toistaseks. Mukavassa turpeessa on olkapäät koko ajan 🙂

Maanantaina rinta ja kädet supereilla pumppaillen. Toistot 8-12 ja palautukset mahdollisimman lyhkäset.

1a. Vinopena tangolla 3x                                                      
1b. Vipunostot taljassa istuen alaviistosta 3x                      
2a. Vipuvarsipena 2x
2b. Crocodile push ups 2x
2c. Vipunostot kp maaten 2x
3a. Pushdonw köysi 4x
3b. Hk talja 4x
4a. Dippi 3x
4b. Hk scott mutkatangolla 3x
5a. Ranskalainen kahdella kp 3x
5b. Hk kp istuen 3x

Loppuun muutama sarja olkapäitä ja pohkeita. Tein pohkeille vähän erilaista settiä. Sarja aloitetaan 20 sekunnin venytyksellä, tehdään 3 toistoa, venytetään 15 sekkaa, tehdään 4toistoa, venytetään 10 sekkaa, vaihdetaan jalkaterien asentoa ja tehdään viimeiset 3 toistoa. Näitä kun tekee muutaman sarjan niin ei muuta tartte tehdäkään! Tän treenin jälkeen taas huomas etten oo vähän aikaan päässyt treenaamaan kunnolla. Oli nimittäin paikat aika kipeenä seuraavana aamuna venyttelyistä huolimatta.

Tiistaina jaloille vähän erilaista treeniä. Takareisille tein maaten koukistusta sekä suorinjaloin mavea. Systeemi meni näin: ensin tein n. 10 toistoa maaten koukistusta painolla x. Tämän jälkeen painojen pudotus ja taas n.10 toistoa. Tästä suoraan tekemään suorinjaloin mavea ja toistoja n.10. Tämän sarjan jälkeen takaisin tekemään koukistuksia, pudotettiin taas painoja ja vevattiin sarja loppuun asti. Tällä systeemillä neljä kiekkaa. Etureisille samanlainen setti, liikkeinä reidenojennus ja smithkyykky. Neljä kierrosta and I was done! Mukava välillä tehdä jotain vähän erilaista. Pistää pikku lihat ihmettelemään eikä itekään pääse kyllästymään.

Keskiviikkona vuorossa olkapäitä ja selkää. Olkapäille kokeilin ensimmäisen kerran pystypunnerrusta tangolla niin, että tehtiin yksi toisto ensin eteen ja heti perään niskan taakse. Hapotti aika kivasti. Idea tähän tuli tästä artikkelista. Kannattaa lukea 😉 Artikkelin puolikkaat toistot sivuvipareitakin on muuten aika toimivaa settiä! T-nationilla on muuten melko asiallisia artikkeleita 😉 Noita tulee selattua melkein päivittäin. Treenin päälle tein pienen bodyrock-treenin. Vähän aikaa meni miettiessä hyviä liikkeitä, kun en bodyrock-sivuston treenejä muista ulkoa. Tein neljä kierrosta seuraavasti: 50 pomppua hyppynarua, 15 dive bomberiä, 20 dynamic squatia ja 15 star crunch. Aikaa meni noin 17 minuuttia. Huomaa ettei aerobinen kunto ole enää mitään huippulaatua. Näitä treenejä teen ainakin vaan virtaa riittää enemmän. Huomattavasti mukavampia kuin perusintervallit ja matolla köpöttäminen.

Eilen kävin tekemässä viimesen työpäivän ja uuden vuoden kunniaksi rinta&hauistreenin. Eipä siitäkään sen kummempaa kerrottavaa. Pitkästä aikaa taas penkkiä! Edellisessä kovassa treenissä sain 55 kilolla neljä toisoa ja tällä kertaa meni kutonen! Jee. Ens kerralla saa taas lisätä painoa. 70 kiloon on vielä pitkä matka, mut askel kerrallaan se lähenee. Saiskohan tän vuoden aikana hilattua sarjapainon 70 kiloon? Siinäpä tavoitetta tälle vuodelle 😉 Uusi vuosi vaihtui nukkuessa. Olin illalla aivan poikki ja kömmin uusiin kiroileva siili pussilakanoihin jo kymmenen aikaan. Olihan tänä aamuna tiedossa kova jalkareeni klo 8.45 😀 Tavoitteena oli kyykätä 80 kilolla kutonen vaan ei tullut kuin vitonen. Kevyesti alko vituttamaan ja hetken keräiltyäni kunnon aggreja kyykkäsin toisen vitosen. Mii häpi! Olkapäille taas muutama sarja (viides kerta tällä viikolla..). Tällä kertaa sivuvipareita yhdellä kädellä.

View sivuvipareita

View Full Album

Tää päivä onkin mennyt lähinnä syödessä ja nukkuessa. Nukuin kolmen tunnin päikkärit.. Vissiin oli vähän univelkaa! Nyt pitää vielä syödä kunnolla, koska maanantaina alotetaan viikon miinusjakso. Alkuun oli tarkoitus pitää vähintään kaksi viikkoa, mutta jouluna kerätyt nesteet ja kilot on karistettu pois tässä viikon mittaan eli ei huolta ainakaan liiasta pullistumisesta. Tänä viikonloppuna ei sit tipu mitään herkkujakaan, vaan tästä lähtien olis tarkoitus pitää herkkupäivää ainoastaan kahden tai jopa kolmen viikon välein. Katotaan kuin hyvin tää suunnitelma pitää..

 

View selkää

View Full Album

Jaahas, kait se pitää ottaa taas turpaansa Xboxin tappelupelissä. Isäntä alkaa olla siinä jo liian hyvä.. Onneks ostin itelleni siihen tyttöjen pelejä, kuten Simpsonit-pelin ja ens viikolla pitäis tulla vielä prison break ja CSI 😀

Vaihdan muuten maanantaina työpaikkaa! Firma pysyy samana, mutta lähden kokeilemaan miltä tuntuu työskennellä vähän isommassa puljussa eli keskussairaalassa. Siellä sitä törötetäänkin sit huhtikuun puolee väliin, ainakin.

Wave

2 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Niin totta, järkyttävä homma yhden kirppiskuorman kasaamisessa. Välillä mietin että oliko tämä nyt tuon rahan arvoista, pari kertaa vuodessa maksimissaan jaksaa viedä. Viimeksi kun vein ja pidin kaks viikkoa vaatteita ei mennyt ollenkaan kaupaksi, ihan hyvää tavaraa ja hinnat oli 0,20-3euroon, kyllä vitutti kun oli kaikki silittänyt ja nyt ne on täällä kotona taas että joku (minä) irrottais kaikki hinnat jotta vois taas silittää kaikki ja hinnoitella uudestaan… Välillä tavara ei liike mihinkään vaikka ikinä en kovia hintoja pidä. En kyllä tajua miten jotkut saa myytyä yhtään mitään jos joku henkkamaukan vanha t-paita on vitosen ja sitä rataa, ihme hinnoitteluun törmää jatkuvasti.

  2. Riinu kirjoitti:

    Hitto mä oon pyöriny kirppiksellä ku kirppiksellä kuin puolukka p****ssa katellen ja ihmetellen et mihin ton satsin lykkäis myyntiin! On siis niin kamalia kirppiksiä tääl turussa, täynnä täyttä paskaa ja roskaa ja sit ihmisillä on ilmeisesti menny markat ja eurot sekasin! Ja komppaan Saaraa:laitetaan esimerkkinä Minni-hiiri avaimenperä, purkka-automaatista, ei mitään keräilyarvoa, ruosteinen ja rikki 1€ samassa pöydässä oli tosin lenkkarit josta oli pohjat kulunu puhki 5€… tsiisus!Ihanat pötkylät sulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *