Hae
Palasia Arjestani

Ajatukset solmussa

OLYMPUS DIGITAL CAMERATiedättekö sen tunteen kun ajatukset tuntuu olevan ihan solmussa? Mikään ei ole varsinaisesti vikana, mutta olo on jotenkin… noh, outo. Mulla on jo muutaman päivän ollut tällainen fiilis. On todella paljon kaikkea pitäisi tehdä asioita ja hommat tuntuu kaatuvan päälle. Pää on täynnä ajatuksia, mutta ne saa niistä oikein kiinni. Hämmentävä olotila. Mä tiedän, että stressaan helposti varsin pienistä asioista ja eilen totesin, että tälle on tultava stoppi ennen kuin kroppan on tiltissä. Mulla paras tapa selvittää ajatuksia on lähteä kävelylle. Ei mitään sykkeet tappiin lenkkiä vaan rauhallista kävelyä. Musiikkiakaan en näillä lenkeillä laita ollenkaan soimaan, kävelen vaan hiljakseen, katselen maisemia ja mietiskelen omiani.

PicsArt_1421311065795PicsArt_1421310996474PicsArt_1421310939383Sain eilisellä kävelyllä jo vähän ajatusten päästä kiinni ja totesin heti, että tältä päivältä on peruttava treeni. Oon haalinut tälle viikolle treenejäkin ihan liikaa ja joka paikka on jumissa ja juntturassa. Vanhasta kokemuksesta tiedän, että jos kroppa on jumissa ja pää tilttaa niin kohta oon kipeenä. Nyt siis vähän jarrua tähän touhuun ja vanha rauhallisuus ja verkkaisuus tekemisiin. Mä en tykkää kiireestä ja tekemättömien töiden listasta yhtään! Nyt siis unohdan ne tekemättömät työt ja fiilistelen vaan 🙂 Kaiken ehtii ajallaan.

PicsArt_1421311788466Monet pitää nyt dieettiä ja meillä Fitfashionissakin on menossa Timmikuu. Voitte jakaa omia inspiroivia treenikuvianne ja ruokakuvia instassa häshtägillä #timmikuu ja sieltä tägin alta pääsee sit seurailemaan muidenkin kuvia! Parhaita kuvia regrammataan Fitfashionin instagramiin 🙂 Mä en taida mitään dieettejä alotella, vaikka ne viimesetkin vatsalihasten rippeet on menneet nesteiden alle piiloon. Oon syönyt kuin pieni porsas ja se näkyy heti vatsan alueella. Mulle on kuitenkin tärkeämpää jaksaa treeneissä ja nostaa voimatasoja kuin tiukempi vatsa. Sitä paitsi syöminen on varsin mukava harrastus 😀 Nimimerkillä kesäkuntoon 2023. Niin ja minuthan löytää instasta nimimerkillä jonnam1983.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATiistaina alkoi meidänkin neidillä harrastaminen. Ilmoitin tytön HopLopin liikkariin ja tiistaina oltiin siellä ensimmäistä kertaa. Ohjaaja on todella hyvä ja lapset viihtyivät loistavasti. Tyttö arkaili vähän alkuun, mutta pääsi hyvin leikkeihin loppujen lopuksi mukaan. Tästä lähtien ollaan tiistai-illat kiinni tuolla ja oma treeniaika siirtyy varsin myöhäiseksi, mutta väliäkö tuolla. Treenaamaan jaksaa lähteä vaikka keskellä yötä jos oikein tahtoo!

Mikäs teillä on paras tapa selvitellä omia ajatuksia? Onko moni aloitellut jonkinlaisen kuntoproggiksen tammikuun myötä?

4 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Kävely luonnossa on ihan parasta ajatustenselvittelytreeniä! Koiran kanssa metsässä tepastellessa taitaa välillä tulla ajateltua liikaakin 😀 Mutta tosiaan, kävellessä tuntuu mulla kanssa asiat jotenkin selkiytyvän – ajatukset kirkastuu 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Niin on! Joskus jos on bloginkin osalta vähän huono flow niin lenkillä keksin vaikka mitä uusia ideoita 🙂 Pitäis vaan päästä useammin kävelylle yksinään..

 2. Riina kirjoitti:

  Kiitos ihanasta blogista 🙂 Olen lukenut tätä syksystä lähtien. Ruokakuvat saavat aina veden kielelle ja joskus ehkä uskaltaudun kokeilemaan raakakakkua sinun ohjeellasi 🙂
  PS.Nyt oli pakko kommentoida, kun lenkkeilymaasto näytti olevan lapsuuden maisemissa, paras paikka kesällä! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Jee, kiva kuulla! Raakakakut on tosi ihania eikä yhtään niin vaikeita tehdä kuin ”normi” kakut. Siltis on ihan paras paikka asua, vihreää riittää ja lenkkeilymaastot on mahtavat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *