Hae
Palasia Arjestani

Ihanaa olla kotona!

ihanaa olla kotona

Marimekon tasaraita -pussilakanat täältä*.

Jestas tämä lomailukin osaa olla välillä rankkaa. Mökillä sai vain olla ja lötköttää, mutta päässä takoi koko ajan että kotona olisi paljon tehtävää. Ikinä ei ole näköjään hyvä! Tultiin kotiin viime tiistaina ja olen oikeastaan vain ollut ja nauttinut kotona olosta. Ihanaa olla kotona! Vasta tänään sain itseäni niskasta kiinni ja latailin taas vähän tavaraa myyntiin ja siivoilin muutenkin nurkkia. Jos Kaj Stenvallin taulut kiinnostaa niin laitappa koodia! Myynnissä on yksi aito Stenvallin liturgia ja kaksi kopiota. Vielä pitäisi lajitella tytön vaatteita myyntiin ja tyhjentää oma vaatekaappi. Tuskin saan aikaiseksi tänä iltana 😀

Heräsin tänä aamuna 6.30 kissan kehräämiseen ja nousin juomaan. Olo oli virkeä, mutta typeryyksissäni menin takaisin sänkyyn ja olin nukahtanut pienen pyörimisen jälkeen uudelleen. Virhe! Heräsin kymmenen aikaan todella väsyneenä ja voipi olla, että joudun ottamaa pikku nokoset ennen päivän treeniä. En pidä tällaisesta zombie -olosta yhtään! Viihtyisin koko loppuloman hyvin kotonakin, koska koti-ihmisenä tykkään puuhastella omiani ja laittaa kotia. Haaveilen jälleen kerran uusista tapeteista sekä olkkariin että tytön huoneeseen. Tytön huonetta pitäisi muutenkin saada laitettua järkevämmäksi. Siivosin sen kokonaan ennen mökille lähtöä ja hän sai sen kavereineen toissa iltana ihan mullin mallin tunnissa.

ihanaa olla kotona

ihanaa olla kotona

ihanaa olla kotona

Kotona ollessa olen vain istunut parvekkeella ja ihastellut kasvejani. Ei siellä edelleenkään ole kuin kolme tomaattia, kaksi kurkkua, tuoksuherne ja lehtikaalia, mutta silti. Pidän siitä, että kotona ja parvekkeella vihertää. Ehkä siksi meillä onkin niin paljon kasveja. Onhan niissä hommaa, mutta ovat ne kauniitakin! Ehkä hienoin hetki on aina se kun jokin kukka alkaa kukkimaan. Tietää tehneensä jotakin oikein. Tällä suunnalla kaikki siis oikein mainiosti! Mutta miten teillä menee? Joko lomat on alkaneet ja mitä olette tehneet? Meillä vielä reilu viikko lomaa ja se vietetään mökillä. Kotihommat odottakoon ja keskityn vain suunnitelemaan asioita mökiltä käsin. Jospa löytäisin vaikka hyvät tapetit seiniin. Siinäpä mulle urakkaa. Ellokselta olen jo joitakin tapetteja selannut ja sieltä varmaan ne tilaankin kunhan hyvä alennus osuu kohdalle!

ihanaa olla kotona

ihanaa olla kotona

Parvekkeen muovimatto täältä*.

Tää nyt oli vain tällainen fiilistelypostaus, mutta hitsi miten ihanaa olla kotona! Huomenna tämäkin ihanuus päättyy ja sitten elellään taas maalaiselämää mökillä. Jospa kelit olis sen verran kohdillaan, että päästäis kalaan 🙂 Kalastus jos joku rikkaruohojen nyppimisen ohella saa huolet ja murheet katoamaan ja  pään nollautumaan. Suosittelen!

Ps. Nyt saatte Ellokselta -25% tilauksen loppusummasta koodilla 365401. Shoppailemaan pääset tästä*.

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 9.7.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin,
elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris ja Marimekko. 

Tsekkaa myös muut Elloksen alennukset etusivulta!

Uu, tällähän muuten saan minäkin alennusta tapeteista!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *