Hae
Palasia Arjestani

Toukokuun tavoitteet ja viime aikoina tapahtunutta

toukokuun tavoitteet

Hip hei, tässäpä toukokuun tavoitteet ja ihan melkeinpä ajallaan! Ikkunasta katsoessa ei tosin uskoisi, että ollaan toukokuussa, sillä siellä tulee lunta. Ihan käsittämätöntä! Viime viikolla viiletettiin topissa ja shortseissa melkeinpä hellelukemissa ja nyt jahdataan lumihiutaleita kielen päälle. On tämä Suomen sää melkoinen, mutta ei auta valittaa! Pari päivää vietin yksinään kotona ja tänään reissaan takaisin mökille, jossa vietetään vielä viikonloppu. Toivottavasti sää sallii tehdä edes pienen juoksulenkin, sillä olen innostunut nyt juoksemisesta pitkästä aikaa. Melkein ostin jo uudet lenkkarit pari vuotta vanhojen tilalle, mutta päätinkin sitten odottaa vielä hetken. Jos innosus tästä vielä jatkuu, niin kenkien hankinta on kyllä paikallaan. Mennäänpäs sitten katsomaan miten huhtikuun tavoitteiden kanssa meni, asetetaan toukokuun tavoitteet ja käydään vähän läpi viime aikoina tapahtuneita asioita!

Huhtikuun tavoitteet & miten ne handlasin

 • otan vitamiinit säännöllisesti (nyt muistan ehkä kerran kuukaudessa…). Tämä on toteutunut! Jos en ihan joka päivä ota, niin ainakin kolme kertaa viikossa.
 • teen entistä enemmän liikkuvuustreenejä. Joo ja ei. Teen ehkä useammin, mutta lyhyempiä!
 • en stressaa käden tilanteesta, vaan teen sen minkä pystyn! Tämä on toteutunut 100% ja leikkaushan mulla onkin jo ensi viikolla.
 • kokeilen tehdä makrameen keittiön seinälle. Sanotaanko näin, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty 😀 Langat on ja mallikin valmiina, mutta toteutus uupuu.
 • aloitan taas hölkkälenkit. Kylläh! Ja innostus on suunnattoman suuri!
 • aloitan säästämään kissoille omalle tilille eläinlääkärimaksuihin ym kuluihin (vanhoja kun ovat). Tämä ei ole toteutunut. On ollut viime aikoina niin isoja kulueriä, että kokeillaanpa uudestaan toukokuussa. Tai kesäkuussa…
toukokuun tavoitteet

Arvonnasta voitettu hylly, kirpparilta ostetut taulu ja kukkaruukku sekä saatu kukka keittiön seinällä vihdoin!

Huhtikuuhan meni tavoitteiden osalta melkoisen hyvin! Olen hieman ylpeä itsestäni 🙂 Makrameen tekoa olen suunnitellut jo ties kuinka kauan, mutta aina se jää muiden asioiden varjoon. Makrameelle on itseasiassa katsottuna jo paikkakin keittiön seinältä eli vain toteutus uupuu 😀

Tällä hetkellä

Luen Anna Ekbergin Salattu nainen -kirjaa, jonka aloitin itse asiassa eilen illalla. Sain sitä ennen luettua mökiltä löytyneen Nora Robertsin Rakkauden kynnyksellä. Olen aivan hurahtanut taas lukemiseen!

Kuuntelen lähinnä linnun liverrystä ja hiljaisuutta. Aivan uskomaton fiilis oli istua yhtenä iltana rannassa täydessä hiljaisuudessa. Ei ihmisten ääniä, autoja tai kaupungin melua. Vain laineiden liplatus ja lintujen laulelu. Täydellistä <3

Katson Netflixistä Riverdalea, jossa on viimeinen jakso nyt menossa. En ole koskaan katsonut Game of Thronesia, mutta sairaslomalla voisi olla aika kahlata kyseinen sarja läpi. Ihan vain sivistyksen vuoksi 😀

Haaveilen meidän vuosittaisesta ulkomaan reissusta, joka taitaa tänä vuonna jäädä tekemättä. Sain juuri käteeni 700 euron remonttilaskun ja ensi viikolla on tulossa ranneleikkaus, josta tulee myös iso lasku. Sinnepä ne matkarahat sitten menikin!

Panostan yleiseen hyvinvointiin ja itseni psyykkaamiseen. Haluan elää terveellisesti ja urheilla tulevasta leikkauksesta ja käden käyttökiellosta huolimatta. Tässä tilanteessa mentaalipuoli on aika tärkeässä roolissa!

Muistelen lämmöllä viime viikkoisia helteitä. Nyt ikkunasta näkyy lähinnä lumisadetta, räntää ja rakeita. Välillä ei ota selvää mitä sieltä taivaalta oikein tulee…

toukokuun tavoitteet

toukokuun tavoitteet

Luitko jo nämä huhtikuun postaukset?

Toukokuun tavoitteet

 • Tervehdyn ranneleikkauksesta
 • Treenaan ja juoksen sen minkä pystyn
 • Laittelen parvekkeen kuntoon
 • Aloitan säästämään kissoille omalle tilille eläinlääkärimaksuihin ym kuluihin
 • Kokeilen tehdä makrameen
 • Piirrän enemmän!
 • Laitan ylimääräiset treenivaatteet myyntiin

En halua toukokuulle asettaa kovin kummoisia tai suuria tavoitteita, koska kohta on toinen käsi kokonaan pois pelistä hetken aikaa. Se rajoittaa elämää kummasti. Toukokuussa tulen varmasti lukemaan ja piirtelemään paljon. Aion myös ulkoilla ja puuhastella tytön kanssa entistä enemmän. Ehkä tyhjentelen kaappeja ja laitan isolla kädellä tavaraa kiertoon. Vaatehuone pitäisi ainakin käydä läpi, mutta en tiedä miten se yksikätisenä onnistuu…

toukokuun tavoitteet

Mitkä on sun toukokuun tavoitteet tai mitä haluaisit saavuttaa tässä kuussa?

Edellinen postaus: Pienilläkin muutoksilla voi olla iso vaikutus

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *