Hae
Palasia Arjestani

Minkälainen on täydellinen vartalo?

täydellinen vartalo

Kuuntelin pari päivää sitten bussissa teinityttöjen keskustelua. Tämä ei itseasiassa ollut edes ensimmäinen kerta, kun kuulen tällaisen keskustelun. Molemmat tytöistä oli kauniita ja hoikkia, trendikkäästi pukeutuneita teinejä.  Mutta se keskustelu sai mun niskakarvat nousemaan pystyyn: ”Miks mä oon näin *itun läski? Miks mä oon näin ruma? Mä oon niin ällöttävä. Miksi en ole kaunis? Miksi mulla ei ole täydellinen vartalo? Haluan täydellisen vartalon!”

Siis mitä! Kuljuin mielessäni, että älkää nyt herran jumala noin itsestänne ajatelko. Nuoret, nätit tytöt, joilla on elämä on vasta edessä eikä mitään syytä inhota itseään. En voi kieltää ettenkö itsekin välillä manaisi omaa kehoani ja miettisi miksi en ole sitä tai tätä. Loppujen lopuksi tulen kuitenkin siihen tulokseen, että olen hyvä juuri näin. Vikoine kaikkineen. Mun ei tarvitse olla täydellinen saati omistaa täydellistä vartaloa (jonkun muun silmissä). Mikä edes on täydellinen vartalo?

Alla asiasta videon pätkä! Mun muita videoita pääset tsekkaamaan tästä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Ps. Nyt 2 lasta pääsee yhden hinnalla HopLoppiin, jei! Tsekkaa tarjous täältä.

 

Edellinen video: Taco-kanapasta – uusi tuttavuus!

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Itse olen saanut varsinkin miehiltä eniten kehuja silloin kun olin hoikimmillani, n 50 kg..että sellainen vissiin. Siitä + 15 kg niin ei kukaan katso päinkään. Ymmärrän teinejä hyvin.

 2. Nimetön kirjoitti:

  Oon tosi paljon pohtinut tätä kysymystä naispuolisten ystävieni kanssa. Moni hokee mantraa ”sitten kun olen x kiloa laihempi, olen täydellinen” tai ”olisipa suuremmat rinnat ja pyöreämpi pylly niin olisin kaunis”. Monesti olen kysynyt, että olisitko silloinkaan kaunis omasta mielestäsi? Kauneus on suhteellinen käsite ja jokainen pitää erilaisia asioita kauniina. Mutta se on varma että jokaista joku pitää kauniina. Tärkeintä olisi että pystyisi sanomaan itselleen että on kaunis. Koska vaikka me laihduttaisiin se x määrä kiloja ja rinnat ja pylly turpoaisi täydellisiin mittasuhteisiin, oon melko varma että jos korvien välissä ei tapahdu muutosta, löytyy edelleen itsestä vikoja. Se on loputon suo. On niin pelottavaa, miten kauniit nuoret naiset (ja miehetkin) haukkuvat ja piiskaavat itseään vain koska haluavat näyttää joltakin tietyltä. Monestikaan se tietty ulkomuoto kun ei tuo sitä onnea. Olisi ihanaa jos ihmiset oppisivat näkemään itsensä ulkopuolisen silmin ja tunnistamaan uniikkeina ne omat, kauniit piirteensä. Muita on helppo kehua kauniiksi, mutta onnistuisiko se myös itselle?

  • Jonna kirjoitti:

   Nimenomaan, jossain on aina joku joka pitää juuri tietynlaista ihmistä kauniina. Kaikkia ei tarvitse todellakaan miellyttää, kunhan miellyttää itseään. Itsensä rakastaminen on vaikea laji, mutta harjoittelemalla senkin onneksi oppii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *