Hae
Palasia Arjestani

Pulla uunissa

Processed with VSCOcam with g3 presetNyt on pakko kertoa teille yksi juttu. En vaan voi enää piilotellä tätä, koska alkaahan tää jo olla aika ilmiselvää…

Kävin eilen hakemassa tytön tarhasta ja köpsöteltiin siinä rauhassa kotiin. Naapurin setä sattui rappuun yhtä aikaa ja jutusteltiin niitä näitä. Kiivettiin yhtä matkaa toiseen kerrokseen. Kaivelin avaimia taskusta ja siinä taskuja rapistellessa samaisen herran vaimo avasi oman ovensa. Kysyi haluaisiko tyttö pullaa? Aivan varmasti haluaa, totesin. Kuluu pieni hetki ja rouva tulee ovella kahta pullaa käsissään kantaen. ” Ajattelin tuoda samalla sinullekin, kun teille on selvästi tuota perheenlisäystäkin tulossa” touhottaa Rouva ja taputtaa samalla mun mahaa. ”Mitä? Joo ei ole tulossa, yhdessäkin on jo riittävästi tekemistä”, tokaisen hämmentyneenä. ”Ai.. olen katsellut, että sinun olemus on jotenkin muuttunut ja vatsa kasvanut….” Hiljenee. Vaivautuu. Minä repeän nauramaan. ”Joo, on ollut toinen suunitelmissa sitten joskus, mutta ei vielä. Vaikka kuulemma siskon mielestä jo pitäis”, sanon hymyssä suin. Rouva vaihtaa nopeasti puheenaihetta. Kiitän pullista ja painelen sisälle. Repeän uudestaan nauramaan. Tarttiskohan tehdä jotain? 😀

Processed with VSCOcam with g3 presetTiedän, että olen lihonut muutaman kilon niistä ”parhaista ajoistani”, mutta että vauvamaha? Kuten ekasta kuvasta huomaa niin saan taiottua omasta mahastani helposti vauvamahan jos vaan siltä tuntuu. Tai sit tämmösen

Processed with VSCOcam with b5 presetHienot mustavalkotehosteet ja kaikkea. Mutta joo, en mä tuollaisista ota itseeni ja huumorin piikkiin pistin tämänkin. Ei se ole mikään salaisuus, että haaveilen toisesta lapsesta. Olen sen jo täälläkin moneen kertaan sanonut. Aika ei vaan ole vielä oikea. Sitten joskus ehkä 😉 Jos tähdet, kuu, aurinko ja maailmankaikkeus on oikeassa kulmassa. Ja Suomessa lämmintä heinäkuussa.

Talon ainoa uunissa käynyt pulla on tässä ja tämäkin naapurin uunissa.

Talon ainoa uunissa käynyt pulla on tässä ja tämäkin naapurin uunissa.

Mies tosin meinas saada köniinsä kun tokaisi, että ”kai sä tänään nyt meet treenaamaan” mun mahaa tuijottaen. Ja nauraa röhöttäen. Tätä meidän huumoria 😀

 

Ps. Lähdin saman tien salille.

8 kommenttia

 1. Kirsi K Liina kirjoitti:

  Multa kysyttiin sairaalassa töissä ollessani ja siviilivaatteissa leikkausosastoa lähestyessäni nohevan anestesiahoitajan toimesta, että ”Sinäkö olet se sektioäiti?”. Kävi ilmi, että en ollut vaan odottivat ihan toista henkilöä elektiivisen sektion suunnitteluun….

 2. Eve kirjoitti:

  Heh! Olipa hauska postaus! 😀 itse olin 18 v ja töissä Seppälässä. Olin kassalla ja mulla oli sellainen mekko missä yläosa musta ja tisseistä alaspäin kukkakuosi, no ehkä nojailin jotenkin siihen kassatiskiin kun asiakas kysyi että voi oletko raskaana, ihana mekkokin kun noin korostaa.. Arvaa vaan pidinkö kyseistä mekkoa enään. 😀 ihan nolona sopersin että juu en ole raskaana ja naureskelin siinä asialle! Oli se silti noloa ja olin hyvässä kunnossa silloin.. 😀

  • Jonna kirjoitti:

   No joo, tuleehan sitä itelle vähän semmonen fiilis et mitä helv… Tietyn ikäiset naiset taitaa nähdä vauvamahoja kaikkialla 😀

 3. Laura kirjoitti:

  Sama maha ja menkat myöhässä. Ihme kyllä olisi jos masussa olisi muuta kuin ilmaa ja läskiä 😉 Toivottavasti maailmankaikkeus asettuu oikeaan kulmaan pian ja saatte toivomanne toisen lapsen!

  • Jonna kirjoitti:

   Meillä ei kyllä ole kiire tuon lapsiasian kanssa. Katellaan, katellaan… ja pitäis ehkä saada mieskin innostumaan asiasta 😀

 4. Paula kirjoitti:

  Hei! Ihan paras postaus olin kahvilassa yksin kun luin tätä ja ensin aloin hymyilemään! Että jes, vauva. Sitten kun jatkoin juttua eteenpäin, repesin täysin ! naapurin mummo!!! Ei helv… Sama käynyt mullekin ja en tod ollu raskaana. Mutta kyllä loppuilta meni peilin edessä että oonko mä tosiaan niin lihava. No en ollut sitäkään… Hohhoijaa näitä !

 5. Outi Karita kirjoitti:

  No nyt onnistuit alulla vedättämään 😀
  Voi naapurimummoa… 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.