Hae
Palasia Arjestani

Halvallakin voi saada hyvää

OI000013-1

Sis.mainoslinkkejä. Kävin pitkästä aikaa tänään kampaajalla. Olen hiljalleen vaalentanut tukkaa niin sanotusti omaan väriin ja vaalentaminen on tehty pienissä erissä. Tämän päivän lopputulos alkaa olla sitä vaaleusluokkaa mitä olen hakenut eli tästä alkaa lähinnä hiusten värin ylläpito. Mun hiukset ovat nuorempana käyneet melkein jokaisen sateenkaaren värin läpi, mutta enää en kaipaa hiusten osalta mitään radikaaleja muutoksia elämääni. Melkein leikkautin tänään long bobin, mutta päädyin kuitenkin jättämään tukan hieman pidemmäksi ettei mies saa sydäriä kotiin tullessaan 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käyttikö teistä kukaan jo lopetettua Grouponia? Minä nimittäin ostelin sen kautta todella paljon vaikka ja mitä! Ehkä jotkut teistä muistaa, että harrastettiin erään ystäväpariskunnan kanssa Groupon-illallisia eli jokainen vuorollaan osti lahjakortin johonkin ravintolaan ja mentiin sinne porukalla syömään. Välillä tuli melkoisia huteja, mutta oli joukossa todellisia helmiäkin! Mä kävin useammalla kampaajallakin Grouponin kautta, samoin kasvohoidossa ja laitattamassa ripsetkin joskus. Ostettiin meidän tytön leikkikeittiökin sitä kautta ja se on muuten kovassa käytössä edelleen! Noh, Groupon lopetti, mutta tilalle on tullut nyt Offerilla, jonka konsepti on aika lailla samanlainen eli tarkoituksena on myydä paikallisten hyväksi havaittujen yritysten alennuslahjakortteja.

PicsArt_06-15-02.51.09

Alennuslahjakortteja on tarjolla tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella jaTurussa. Lahjakortteja voi ostaa laadukkaisiin ja hyväksi havaittuihin kampaamoihin, ravintoloihin, hierontaan, kahviloihin, autopesuun ja kuntosalehin ja tässä vain muutamia esimerkkejä. Myös kosmetiikka ja muita tavaroita voi ostaa edullisesti. Alennusprosentti on 50-90 eli esimerkiksi kampaamokäynnin tai ravintolaillallisen voi saada todella pienellä rahalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse kävin tänään Finoy Studiossa Töölössä ja ihan rehellisesti voin sanoa etten varmasti olisi kyseiseen paikkaan löytänyt ilman Offerillan tarjousta. Mun lahjakortti käsitti hiusten leikkauksen ja raidat ja tämä ruljanssi maksoi 40 euroa! Viime kerralla mulla meni melkein 200 euroa samaan operaatioon. Halvan hinnan lisäksi saan vielä seuraavat kolme kertaa samat palvelut samalla hinnalla. Mä olen oikeasti todella tyytyväinen mun uuteen tukkaan ja täytyy sanoa, että Finoy oli mielettömän mukava paikka. Mun tukan laittoi suomea hyvin puhuva afrikkalainen Nana. Mun mielestä kampaamossa on tärkeää ammattitaidon lisäksi myös paikassa vallitseva fiilis. Nana oli ihana ja pirteä höpöttelijä, joka heitti todella hyvää läppää! Suosittelen lämpimästä 🙂 Finoy Studio sijaitsee lähellä Töölön kisahallia osoitteessa Mannerheimintie 25 ja keskustasta pääsee 7a ratikalla melkein ulko-oven eteen. Tämän 40 euron tarjouksen löydät täältä.

OI000014-1

Mä olen tilannut Offerillan uutiskirjeen itselleni jo aikoja sitten ja tsekkaan tarjoukset aika lailla joka päivä läpi. Nyt kun tukka on kunnossa niin kiinnostaisi sokerointi, mutta en tiedä uskallanko mennä, sattuuko!? Ja joku uusi rafla olisi myös kiva päästä testaamaan, koska ruoka <3 Mua itseäni kiinostaa tällä hetkellä nämä tarjoukset:

 • brasilialainen ja kainaloiden sokerointi 30e (hyvä sijainti Forumissa!) Tarjous täällä.
 • valinnaiset 10-14 palan sushilajitelmat sekä wakame-salaatit kahdelle 17e (Kampissa) Tarjous täällä.
 • tankotanssin intensiivi starttikurssi 29e (tänne menen kunhan käsi on kunnossa!)Tarjous täällä.
 • 6 tuntia remontti-, maalaus- tai yleismiespalvelua 85e (saisin vihdoin sen kaapin eteiseen!) Tarjous täällä.

Käytittekö te koskaan mitään palveluita Grouponin kautta tai onko Offerilla jo tuttu? Ja se tärkein: onko hyvä tukka!?

13 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Tukka on loistava! Offerilla ei ollut tuttu ja rekkasinkin heti.

 2. Sammakko kirjoitti:

  Hmmm pakko nyt avautua mutta… esim. Palvelusta/tuotteesta josta asiakas maksaa 50 e jää palvelun tarjoajalle eli yleensä maksimissaan puolet.. tästä sitten maksetaan Yel:t, vakuutukset,vuokrat ja jos jotain jää käteen niin kodinvuokrat ja ruokakin maksaa. Yleensä diilejä tarjoavat aloittavat/viimeisillään sinnittelevät yritykset toiveissaan että joku siitä 150 lahjakortin/alennuskortin lunastaneesta asiakkaasta jäisikin asiakkaaksi mutta koska edullisia diilejä on myös muilla tarjolla niin voi varmasti helposti arvata kuinka yleensä käy vaikka asiakas olisikin ollut supertyytyväinen saamaansa palveluun.

  • Jonna kirjoitti:

   Voi olla näinkin, mutta jotenkin e usko että kukaan näitä täydellä tappiolla tekisi? Grouponissa oli myös todella hyvin menestyviä firmoja, kampaamoita ja hotelleja, joiden tarkoituksena luulen olevan nimenomaan uusien asiakkaiden hankinta. Helsingissä kilpailu on kovaa ja offerillan kaltaisten tarjousten välittäminen on myös todella hyvää mainosta! Moni pieni firma pääsee näkyviin, joista ei välttämättä muuten koskaan kuulisi. Ja puskaradio toimii myös jos palvelu on ollut hyvää. Itse olen ainakin välittänyt positiivista sanomaa eteenpäin ilo mielin.

   Ja onhan näissä sekin aspekti, että tarjousten ansiosta myös vähävaraisemmat pääsevät joskus hemmoteltavaksi. Ei mulla ainakaan ole joka kuukausi varaa laittaa 200e kampaajaan! Talvella olin yli puoli vuotta käymättä kokonaan, koska ei vain ollut varaa.

   Henkilökohtaisesti aion käyttää tarjouksia jatkossakin, jos sopivia sattuu eteen!

 3. Kati kirjoitti:

  Näyttää tosi kivalta ja luonnolliselta.

  -Kati

 4. katastrof kirjoitti:

  Tosi kauniit hiukset, luonnollisen ja terveen näköset! Ja mikä hinta! Ihana kun löytää uusia hyviä paikkoja missä käydä. 🙂 Sokerointia voin lämpimästi suositella. Eka kerta sattui enemmän mutta seuraavat kerrat oli jo ihan ok. Lopputulos mulla ainakin paljon parempi kuin millään höylällä tms. enkä kyllä enää höyläilekään ;D Hintakin on kohdillaan tarjouksena eli go for it. 🙂

 5. Maija kirjoitti:

  Sait kivat ja luonnollisen väriset hiukset!

 6. Heini kirjoitti:

  Hei,
  Offerillalla näyttää taas olevan sama tarjous tuonne Finoy studiolle ja mietin nyt hyvien kokemuksiesi rohkaisemana ajan varaamista. 🙂 Pakko kuitenkin kysyä, että eikö sinulla mennyt pitkien hiusten lisää? Tuossa tarjouksen yhteydessä kun mainitaan, että olkapään yli ulottuvista hiuksista 15e lisämaksu.

  • Jonna Musakka kirjoitti:

   Moi! Kampaaja ei itseasiassa olis ottanut multa pitkien hiusten lisää (ehkä unohti sen), mutta maksoin sen silti. Suosittelen lämpimästi! Olen itsekin menossa piakkoin uudestaan Finoylle 🙂

   • Heini kirjoitti:

    Okei, täytyypä tosiaan varailla aikaa! Eipä se 55 euroakaan paha hinta ole onnistuneesta leikkauksesta ja raidoista 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *