Hae
Palasia Arjestani

Kehonkoostumus mittauksessa

Oon saanut treenailla aika hyvin tällä viikolla. Olkapää on kestänyt suht hyvin, mut koko yläkroppa on muuten ollutkin kuin jyrän alle jäänyt. Eilen olkapää otti vissiin onkeensa käsilläseisonntasta tai kyykyistä (??) ja nyt pidänkin pari päivää sille huilia. Otsikon mukaisesti uskaltauduin käymään inbody-mittauksessa pitkästä aikaa. Viimeksi olen siinä käynyt joskus ennen olkapään hajoamista. Meillä on boksila mittari säännöllisin väliajoin eli mittaus tehdään aina samalla mittarilla. Myöt muut mittausolosuhteet oli aika lailla samankaltaiset kuin viimeksi. Sama aika ja ruokailusta yhtä pitkä aika.

Processed with VSCOcam with c1 presetMä menin mittarille seisomaan vähän skeptisin mielin. Oon herkutellut liikaa ja treenannut liian vähän viime aikoina. Yläkroppaa en ole päässyt treenaamaan säännöllisesti kuukausiin. Silti tulos yllätti positiivisesti! Kuulakärkikynällä kirjoitetut on vanhoja tuloksia. Painoa oli nyt inasen verran vähemmän kuin viimeksi, rasvamassa on pienentynyt 700g ja lihasmassaa tullut lisää 300g. Rasvaprosentti on pienentynyt prosentilla. Jalkoihin lihasta oli tullut lisää, mutta käsistä sitä oli hävinnyt vähäsen. Ihan niin kuin odotinkin. Ei muuta kuin eteenpäin hyvin syöden ja säännöllisesti treenaten. Tsekataan tilanne taas 3-4 kuukauden päästä 🙂 Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetTäytyy sanoa ettei ole kyllä yhtään vituttanut tehdä nyt esim. burpeita, thrustereita tai wallballeja vaikkei ne mitään suosikkiliikkeitä olekaan. Hyvällä energialla oon vetänyt joka treenin läpi ja nauttinut! Ihan sama mitä liikkeitä tehdään kunhan ne vaan saa tehdä terveenä. En silti lähde reikä päässä painamaan kauhean montaa treenikertaa viikossa, koska tuo olkapää on selkeästi vielä aika herkillä.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetLihashuoltoa olen tehnyt aivan järkyttävät määrät ja yritän panostaa siihen jatkossakin enemmän. Joka aamu mobbaan kymmenisen minuuttia ennen kuin herätän tytön ja illalla varaan lihashuollolle puoli tuntia. Treenien jälkeen mobbailen vastuskumin kanssa 15-30 minuuttia. Itse asiassa tälle illalla olis vielä mobbaukset tiedossa, joten kaivelenpa pallon laukusta ja käyn tuohon matolle pallon päälle pötkölleen!

3 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  Jee hyvä!:) mikä sun rasvaprosentti nyt on? Sori en oikeen tajuu tota taulokkua, pitäs vissiin uskaltautuu käymään..

 2. Noora kirjoitti:

  Eikun oho se tais olla toi 23 :D!

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, kakskolme 🙂 Prosentilla oli tullut alas sitten viime mittauksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *