Hae
Palasia Arjestani

Bääd göörl

Koska tuli sunnuntaina tehtyä tuhmuuksia ja otettua kuppia niin tänään oli sit rangaistuksen aika. Kjäh kjäh.. Mikään ei ole parempaa kuin rangaista itseään kunnolla jalkareenin merkeissä! Sydän saatto reenin aikana jättää pari lyöntiä välistä ja heittää sekaan muutaman lisälyönninkin. Pomppi siis ihan miten sattuu, mut hengissä selvittiin tälläkin kertaa. Hikoilin varmaan 10 litran ämpärin verran mikä oli kyllä odotettavissakin.

Alkulämpät tein matolla 10 minsaa hölkytellen ja jäähdyttelin reenin lopussa oli aika lailla samanlaiset. Jalkareenin päälle otin vielä vähän selkää ja olkapäitäkin, koska virtaa riitti ja pitihän sitä itteensä kiduttaa vielä hieman lisää. Pitänee valkulle pistää anomus menemään leukojen lisäämisestiä treeniohjelmaan ja parista muustakin jutusta. Oonkohan mä vähän liian vaativa näiden ohjelmieni suhteen? 😀 Ainahan sitä saa kysyä… Palautukset etureisille 60 sekkaa ja pohkeille 30 sekkaa.

1. Reidenojennus
17*45kg
13*30kg
14*35kg
16*30kg
Pudotin tässä vähän painoja ja tein liikkeen kunnon puristuksilla ja vähän pidemmillä toistomäärillä.

2. Smithkyykky
17*75kg
17*65kg
15*60kg
15*55kg
Ja taas jatkuvalla pumppauksella koko sarja. Aika hapoille veti!

3. Prässi
15*210kg Wohoo!
12*200kg
12*190kg
12*180kg

4. Pohkeet seisten
45, 27, 25, 22, 19*BW

Kokeilin tässä välissä sitä hackkyykkyä tangolla, mut eihän siitä mitään tullu. Jerry yritti opettaa sen tekniikkaa mulle, mut ei tällä ruholla näköjään saada aikasiks kovin laadukkaita toistoja. Ei vaan sovi se liike mun välityksille, kun joutusin tekemään sen tosi leveellä et selkä pysyis suorana. Jäi siis kokeiluasteelle se liike.

Ja sit extrana:

5. Leuanveto
8, 7*BW leveällä myötäotteella
8, 7*BW kapealla vastaotteella

6. Sivuviparit kp vinopenkillä kyljellään
14, 12, 10*3kg
Tein aina yhden käden ja sit heti perään toisen eli aika jatkuvalla syötöllä mentiin. Tää on kyllä hyvä liike ja ajattelinkin seuraavassa olkapäätreenissä tehdä viparit tällä systeemillä. On meinaan olkapäät vieläkin kauheessa pumpissa.. Ja on muuten selkäkin!

Pitäis varmaan laittaa kameran akku laturiin niin sais otettua jotain kuvia ja videoitakin. Aika tylsäks alkaa käydä tää blogitus, kun ei ole treenikuvia. Kenties huomenna saadaan jo jotain matskua aikasiks!

Huomenna sit takajalkojen kimppuun.. Nyt koirulin kans lenkille..

3 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    Moikka!Kokeilin kans viime viikolla tuota tanko-hackia. Yllättävän raskas! :O Tarkoittanee sitä, että on myös tehokas 😀 Treeni-iloa!!Terkuin,Enzyme

  2. Riinu kirjoitti:

    No mun piti oikee KVG:tä käyttää jälleen… sain yhdelle liikkeelle taas oikean nimen!!! Tainnu kutsuu sitä perseen takaa maveks :DKokeillu en oo mut nyt tarvii laittaa harkintaan (kun ketään ei oo näkemäs) jos se on kokeilun arvonen!!!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Enzyme: niinhän ne sanoo, et tehokas on. Tarttis vaan ensin pystyä taipumaan sinne tangon alle sillai fiksusti. Ei onnistunu ainakaan multa.. JOudun tekemään sen tosi leveellä eikä se enää sit palvele mun tarkotuksia, joten taitaa jäädä koko liike multa unholaan. Blääh.Riinu: Pistä sä se kokeiluun ja ota videoo. Multa se ei onnistunu, mut sulta vois onnistuakin! Kerro sit oliko hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *