Hae
Palasia Arjestani

Hemmottelua


Tänään panostin ihan kunnolla vain ja ainoastaan itseeni! Jokaisen naisen pitäis välillä ajatella itseään ja viettää hemmottelupäivä, niin mä tein tänään. Kävin kampaajalla leikkauttamassa uuden pehkon vanhan ja räjähtäneen tilalle, shoppailemassa hennesillä (en tosin tällä kertaa ostanut kuin yhden paidan..) ja ostelemassa sokkarilta uuden Bruno Bananin hajuveden (on muuten hyvää!) ja vähän meikkejä vanhojen tilalle. Lisäksi kotona odotta paketti lookfantasticilta, uusia Tigin tuotteita siis. Jei! Harmi ettei sieltä hennesiltä löytynyt enempää mitään, mulla olis nimittän synttärilahjaks saatu 100 €:n lahjakortti polttelemassa kukkarossa 😉

Illalla sit takajalkojen, pohkeiden ja vatsojen kimppuun. Toivottavasti ei noi pohkeet menis yhtä kipeiks kuin viime viikolla. Oli meinaan aika kipiät. Pariin päivään en pystynyt kunnolla kävelemään. Jos olis tällä kertaa kaukaa viisas ja venyttelis ton pohjeosaston ihan huolella telkkua katsellessa. Supersarjoilla mentiin taas, supersarjan välissä reilun minuutin palautus.

1a. Takareidet maaten
15, 10*40kg
12*35kg
13*30kg
Viimeset toistot on aina melkosia minipumppailuja, kun ei jalat yksinkertaisesti enää nouse riittävän ylös, vaikka voimaa oliskin..

1b. Prässi takareisille
17, 15, 12, 11*210kg

2a. Haarakyykky smithissä
12*75kg
13, 10*70kg
Tää on kyl hyvä!

2b. Suorinjaloin mave kp
13, 11, 10*13,5kg
Tämä siis smithin tankoon nojaten. Vähän oli hakemista tekniikan kans, mut hyvin otti siitä huolimatta! On peräosasto taas aika tehdyn oloinen 😉

3. Pohkeet seisten hack
10, 8, 6*85kg

4. Pohkeet istuen
12, 10*32,5kg
10*30kg

5. Vatsat koneessa
14, 12, 10*45kg

6. Vatsat taljassa lenksuilla
15, 13, 11*30kg
Tän systeemin kopion ihan törkeesti Heinäharavalta, et kiitos vaan tästä! Tein tosin itse polviltaan, mut kuiteski. Sain kyllä rutisteltua vatsamakkarat varsin helliksi.

7. Vatsat aaltopenkillä
20, 18, 14*5kg

Oikein hjuva reeni taas! Oon tullut tän kuntoni kans nyt siihen pisteeseen, et alan olla varsin tyytyväinen. Nykyisessä olemuksessa on aika mukava olla eikä salillakaan tartte miettiä, et tursuaakohan nyt jostain jotain ja näytänköhän ihan ryhävalaalta. Voi keskittyä vaan siihen olennaiseen eli treenaamiseen! Totta kai tää tästä vielä paranee, ainakin toivottavasti, koska aikaa kisadieetin aloittamiseenkin on melkoisen ruhtinaallisesti eli reilusti yli vuosi. Siinä kerkee vielä kaikennäköistä!

Nyt syömään..

5 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  Upee toi sun tukkas!!!Laitappa oikeen kunnon tukkakuva vielä :PMä tässä mietin vielä et mitä mä mun pörrölle tekisin, jatkeet vai lyhyeks…jatkeet vai lyhyeks…

 2. Tytti kirjoitti:

  no voi hitto! Jos mie huomena lähen treenaamaan niin kuolen! Nimittäin olo on vähän sellanen, että huomena oon tyytyväinen jos happea saan..;DSulla on kyllä aika hullut treenipainot. Nyt vasta tajusin kunnolla..:D

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Propofol: tänks! Mä oon vihdoin löytänyt toooosi hyvän kampaajan, josta en kyllä helpolla luovu 😉 Laikkauskin makso vain 20€ eli melkein kuin rahaa laittais pankkiin. Nyt tukka on niin lättänässä ettei siitä paljon kuvia kannata ottaa, mä otan sit kun oon saanu sen viimesen päälle värkättyä ;)Tytti: Juujuu, salille vaan! Mullakin huomenna kolmas treeni putkeen eikä tunnu missään, ainakaan vielä :DEipä noi painot niin kummosia ole, pikku hiljaa yritän hilata niitä ylöspäin. Teikäläisellä tuntu olevan melkoset romut käytössä selkäreenissä!

 4. Nessie kirjoitti:

  Hieno uus tukka! Ja halvalla vielä!Se on kyllä kiva tunne kun kroppa tuntuu omalta ja kunto hyvältä 🙂

 5. Helga kirjoitti:

  Joo, tosi kaunis tukka Jonnalla! Otetaan vinkkejä vastaan hyvästä kampaajasta myös pk-seudulla. t. moppitukka-Helgama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *