Hae
Palasia Arjestani

Viikonlopun vipellyksiä

Lupasin jo eilen päivitellä perjantain treenejä, mut enpäs sit jaksanutkaan. Tuli vähän muita bisneksiä hoidettavaks, siivousta ja leipomista nääs. Leipomusten ohjeet edellisessä postauksessa ja vasemmalta alhaalta löytyy myös linkki niihin. Aika säälittävän vähän olen saanut mitään reseptejä tänne väsättyä, mut pikku hiljaa.. Eilen siis pidin ihan totaalisen lepipäivän. Aamulla piti lähtee aamulenkille, mut vettä tuli kuin aisaa niin enpä viitsinyt lähtee itteeni ulos kastelemaan ja vilustuttamaan. Ehkä nelisen tuntia siivousta ajoi saman asian 😀 Eipä tosin enää uskois, et täällä on vasta siivottu. Koira on tiputellu mennessään ihan kivan karvavanan ympäri kämppää. En ymmärrä mistä sitä karvaa oikein riittää..

No mut, perjantaina kävin reenailemassa olkapäät ja kädet. Kerrankin sain tehtyä treenin aika nopsaan tahtiin, kun en jääny haaveilemaan suuremmista lihaksista ja pienemmästä ahterista sarjojen välissä 😀 Niin ja treenin päälle tein 20 minsan intervallin. Kehuja ansaitsee taas hän.

1. Pystypunnerrus smith
6*40kg eipä ole tämäkään liike mihinkään suuntaan kehittyny.. aina sama saatanan kutonen, kele.
10, 8*35kg

2. Sivuviparit kp seisten
15+7*7kg Ja taas ensiks toooosi nätisti ja loput heijaamalla ylös ja hitaalla negatiivisella.
12+6*7kg
14+6*6kg
12+6*5kg

3. Pystypunnerrus kp
7*16kg olipas se painavaa!
11*13,5kg

4. Etuviparit kp
14*8kg
13*7kg
13*6kg
17*5kg
Palautukset 30 sekkaa.

5. Facepull tangolla
15*65kg
15, 13, 12*60kg
Palautukset 30 sekkaa. Superhyvä liike takaolkapäille!

6a. Hk kp seisten
13, 10*13,5kg Ohhoh, taisin saada jopa enemmän toistoja kuin viimeks. Ei ole ihmeiden aika ohi..
13, 10*11kg
13*10kg

6b. Hk scott taljassa
12*80 lbs No tämä ei sit sujunutkaan enää ihan niin hyvin. Vissiin kässäriliike vähän hyydytti.
11*70 lbs
12*60 lbs
13, 11*50 lbs
Tällä kertaa pidin näissä supereissa palautukset alle minuutissa.

7a. Ranskalainen kp istuen
14, 11, 9*21kg
12, 10*18,5kg
Välillä tätäkin liikettä pelkällä käsipainolla. Ottaa vähän eri tavalla kuin tangolla tehtynä. Pitäis kyllä kokeille joskus istuen tangolla.. saattais olla hyvä, jos vaan kyynerpäät kestää.

7b. Pushdown tangolla leveällä
12*80 lbs
12*70 lbs
15, 12, 12*60 lbs

Taas sain muuten olkapäät kipeiks! Ja ehkä vähän hauiksetkin. Oikein hjuva reeni. Jos vielä saisin noin punneruksetkin kulkemaan vähän paremmin.. junnaavat mokomat ihan urakalla. Mittasin muuten tänä aamuna heti sängystä nousun jälkeen hauista, oli 36,5 cm! Eli vähän kasvanut. Tai sit on tullu rasvaa lisää 😀

Tänään päivällä sit selän kimppuun. Kulmasoutu alkaa tökkiä ja pahasti. Taidankin laittaa valkulle viestiä jos saisin jonkun muun liikkeen sen tilalle. Vaik käsipaino kulmasoutu vois olla hyvä, tai vipuvarsisoutu istuen.. Katotaan mitä se sanoo vai sanooko mitään. Muutenkin oli tänään virtaa vähän vähemmän ja salisoitinkin kettuili oikein urakalla. Tai oikeestaan kuulottimet. Hyvähän siinä on yrittää musiikin avulla kerätä kunnon aggreja jos läpi kuuluu joku radion äärimmäisen tylsä keskusteluohjelma.. huomenna siis uusien kuulokkeiden osto hommiin.

1. Leuat vo
11, 8*2,5kg Tuntu kyl eka sarja enemmän hauiksissa kuin selässä. Sit sain ohjeen vaihtaa peukalon paikkaa niin, että se ei osallistu puristamaan vetotankoa ollenkaan (käsi ei siis saa olla ”nyrkissä” vaan vedetään neljällä muulla sormella). Heti helpotti.
10, 7*BW

2. Kulmasoutu vo
7*67,5kg
7*65kg
Itestä tuntuu et liike ei mene mihinkään eikä lavatkaan liiku kunnolla, mut kyllä ne kuulemma liikkuu. Tahtoo jonkun muun liikkeen nyt tähän väliin!

3a. Pullover D-kahvalla
17, 14, 11*80 lbs

3b. Kapea alatalja
13, 10*65kg
12*60kg

4. Mave
3*120kg Ei ollu woimaa ei..
6*100kg
Olis pitäny tehdä kolmaskin sarja, mut en näköjään tehny.

5. Ylätalja niskan taakse
14, 15, 13, 12*40kg
Ekan sarjan tein semmosella pikkusen v-mallisella tangolla eikä se ollu kyl yhtään hyvä. Vaihto suoraan malliin ja johan alko wörkkiä.

6. Epäkkäät smith
15, 14*70 kg
No kerrankos sitä innostuu tekemään epäkkäitäkin. Naisten ei kyl mun mielestä tarttis hirveesti niitä reenata. Ei oo kovin naisellisen näköstä jos on kunnon sikaniska. Niin ja syöhän ne vähän sitä leveyttäkin hartioista..

7. Sivuviparit istuen kp
14+5*7kg
12+4*6kg
13+4*5kg
14+4*4kg
15+5*3kg
Lyhkäsillä palautuksilla ja taas ekat tosi nätisti ja sit heijaamalla ja kunnon hitailla negatiivisilla.

8. Facepull tangolla
14, 12*110 lbs
14, 12*100 lbs

Se olis taas viikonloppu kohta ohi. Masentavaa. Mun mielestä viikosta pitäis olla töitä vaan se kaks päivää ja vapaata viis päivää. Olis paljon parempi. Viikonloput menee aina ohi aivan liian nopeesti. Tänään jos kävis vielä lenkittämässä hurtan niin siinäpä se alkais olemaankin. Joutuu menemään taas aikasin nukkumaan, koska huomen aamuna viideltä herätys. Blääh.

Niin jo, jotain kuvatuksia tuli näpsittyä. Eipä noista nyt mitään ihmeellistä kehitystä näe, rasvaa on vielä sen verran. Kenties paksuutta olis tullut vähän lisää…?

Nooh, huomenna sit vuorossa tisukoita ja hauisten reppanoita. Ja loppuun pussycatspoon 😀

6 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Aivan ihana selkä! (mulla on joku fetissi niihin…) Kapea vyötäro ja makiasti leviää – ja paksuutta on tullu selvästi! Go, Go!! 🙂

 2. Heinäharava kirjoitti:

  Sä olet kyllä niin sinnikkästi treenannut ja tulokset näkyy. Sä olet oikeesti mukavan tasaisesti lihaksikas, mä olen olkapäät ja tikku 🙂 Mukavasti leviää selkä, voin vaan kuvitella miltä se näyttää kun ”ylimääräinen” rasva katoaa.

 3. Elina kirjoitti:

  Vaude, mikä selkä !

 4. Hanna kirjoitti:

  Komppaan, noin kapea vyötärö ja leveä selkä – WAU!

 5. Riinu kirjoitti:

  Jestas 😮

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Noo, onhan tuosta vielä semmoset 13-15 kiloo oikeesti KIREESEEN kisakuntoon. Sehän se olis tavotteena sit seuraavan kerran..Onneks on vielä vajaa vuosi aikaa reenata ja takoa lihaa ennen dieetille lähtöä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *