Hae
Palasia Arjestani

Näin mulla menee just nyt

näin mulla menee just nyt

Mahtavaa keskiviikkoa just sulle! Mä olen päivissä ihan sekaisin sunnuntain työvuoron ansiosta. Tällä viikolla painetaankin kuusi päivää putkeen ja luulen, että perjantaina tuntuukin siltä. Tälle päivälle ei ollut mitään sen kummempaa aihetta mielessä, joten ajattelin kirjata ylös tämän hetken kuulumisia. Mukavaa avata sitäkin puolta välillä. Samalla näkee itsekin, että missäs vaiheessa tässä elämässä oikein mennään. Aallonpohjalla vai jossain vähän korkeammalla.

Ruoka- ja treeniasioiden kanssa olen jotenkin hieman hämmentyneessä tilassa. Harmittaa, kun pistin kaiken ihan lekkeriksi sairastelun aikana. Saan nimittäin nyt tuntea sen kirjaimellisesti nahoissani. Kroppa on edelleen pöhöttynyt ja kaikki housut puristavat ikävästi. Tiedostan vatsan seutuni tällä hetkellä vähän turhankin hyvin. Treeneihin olen vasta päässyt takaisin kiinni. Yritän pitää sen yhtenä hauskana asiana elämässäni, mutta väkisinkin välillä mietin voisinko tehdä jotain vielä paremmin? Voisinko kehittyä jollain keinolla enemmän?

Tällä hetkellä mulla on niin monta innostuksen aihetta, että olen sekaisin niistä kaikista. En tiedä mihin alkaisin panostaa eniten vai voisinko perehtyä kaikkiin kerralla? Inhottavaa, kun on niin paljon asioita joita haluaisi tehdä ja oppia, mutta aika vuorokaudessa ei riitä mihinkään 😀

näin mulla menee just nyt

Koti on hyrskynmyrksyn, koska en ole tällä viikolla ehtinyt siihen juuri panostamaan. Parina iltana olen taistellut tietokoneen kanssa 1,5h ja siinähän se mun kodin hengettärenä olo menikin. Tiedossa on julmetun suuri urakka, mutta mikäs siinä jos on aikaa puunata.

Miksi oi miksi meidän tyttö ei vieläkään nuku omassa huoneessa!? Meidän sängystä hänet on saatu siirrettyä sohvalle nukkumaan, johon viriteltiin patjat sun muut tykötarpeet. En tiedä millä lapsen saisi omaan huoneeseensa. Mikään keino ei tunnu tepsivän.

Olen innoissani lisääntyneestä valosta ja sehän tietää kevättä ja kasvihommia! Ostin Lidlistä pari minikasvihuonetta, joihin laitettiin itämään sarviorvokkia ja harjaneilikkaa. Tänä vuonna aion kasvattaa parvekkeella tomaattia ja kukkia. Kurkkua en sinne enää ota, koska sekin mokoma leviää niin paljon. Satoa tuli kyllä ihan hyvin viime vuonna, mutta kurkku ei ole tämän vuoden listalla. Paitsi mökille voisin laittaa. Aion kasvattaa hyötykasvit tänä vuonna itse siemenestä asti ja säästää samalla muutamat eurot.

näin mulla menee just nyt

Pitkä collegetakki täältä // farkut täältä.

Säästäminen ja talousasiat on entistä enemmän mielessä. Harkitsen tässä pieniä toimenpiteitä oman kulutukseni suhteen. Budjettia saati mitään muutakaan systeemiä menojen seuraamiseen en ole vieläkään saanut aikaiseksi, joten sekin voisi olla ajankohtainen.

Tekisi mieli kotona maalata seinää tai jotain vastaavaa. Pienetkin muutokset kotona piristää kummasti mieltä. Ehkä käyn jossain Kodin terran alelaarilla tapettiostoksilla? Tai kaivan vihdoin sen ompelukoneen vaatehuoneen perukoilta ja ompelen itse parit tyynyt. Se voisi olla piristävää uutta tekemistä!

Olen miettinyt minkälainen olen työkaverina? Olenko hyvä työkaveri vain jotain ihan muuta? Tulin siihen tulokseen, että olen hyvä duunikaveri. Tehokas, reipas, ystävällinen, iloinen ja osaava. Homma hanskassa eikä koskaan hukassa, jos työasioista puhutaan.

Kohta päästään mökille!!!!! Jestas tätä on odotettu. Pikkusen reilu kuukausi vielä lomaan ja mökkeilykauden korkkaamiseen. Ihanaa päästä luonnon keskelle puuhastelemaan ja kuuntelemaan lintujen liverrystä. Ah ja voih. Elämä on jälleen täydellistä.

Mites sulla menee? Hei, käyppä mun instassa osallistumassa patukkakisaan! Siellä on arvottavana kolme laatikkoa Fitnesstukun Star nutrition -herkkupatukoita. Löydät minut instasta tunnuksella @jonna_musakka 🙂 Ja jos ei onni suosi niin laatikollisen eli 12 kpl patukoita saa nyt hintaan 22,50, ei paha!

näin mulla menee just nyt

Tule kesä, tule!

Edellinen postaus: Ärsyttävä asia x 8

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Ihana kirjoitus ? tulipas hyvä mieli.
    Se , että alkaa oll kevät ja valoisaa piristää mun oloa kauheasti. Vaikka tykkään pakkasista ja pimeydestäkin. ?
    Mutta kesä on tervetullut !!

    Katselin eilen sun my day videoita… Mukavia. Niistä tulee aina hyvä mieli.
    Mukavaa loppu viikkoa. ??

    • Jonna kirjoitti:

      Mä olen ihmetellyt miten olen ollut näin pirteä, vaikka joka yö ei olekaan tullut riittävästi unta. Sen on pakko olla tuo ihana valo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *