Hae
Palasia Arjestani

Miksi lomallakin täytyy miettiä kilojaan?

Kuva: Reetta K.

Kuva: Reetta K.

Havahduin tänään siihen, että lomaa täällä Kreetalla on enää kaksi kokonaista päivää jäljellä. Vaikka ei olla tehty mitään ihmeellistä niin aika on lentänyt nopeammin kuin normaalisti! Miksi kello kulkee töissä liian hitaasti, mutta lomalla aivan liian nopeasti? Meidän hotellialueella on melkoisen paljon skandinaavista kansaa ja etenkin ruotsalaisia tulee vastaan joka nurkalla. Lapsiperheitä on todella paljon, mutta onhan tämä toki perhehotelli. Jengiä on kuin Stingin keikalla, mutta sekaan mahtuu vallan mainiosti. Tarpeen vaatiessa pääsee lähelle mereen uimaan tai omaan huoneeseen chillaamaan. Missään hurvittelemassa ei olla käyty sillä lähin yökerho on 29 km päässä 😀 Enpä niitä juuri kaipaakaan. Mulla on jääkaapissa pari päivää sitten ostettu viinipullo, josta olen muistaakseni kaksi lasillista ottanut. Melkoista krebaamista!

Mä en ole täällä jaksanut paljon ulkonäköäni miettiä, vaan olen painellut meikittä ja tukka nutturalla läpi päivän. Päivisin lämpötila on sen verran korkealla, että karderobi koostuu lähinnä bikineistä. Niillä olen hiihdellyt edes takaisin miettimättä mitä joku ulkopuolinen ajattelee. Musta on ollut vähän surullista huomata miten jotkut ihmiset selkeästi eivät pysty unohtamaan kilojaan edes lomalla. Täällä näkee yllättävän paljon ihmisiä, jotka verhoavat itsensä isoihin vaatteisiin ja käyttävät niitä jopa uima-altaissa. Tokihan en tiedä jos he eivät vain kestä aurinkoa, mutta epäilen, koska kaikki nämä itsensä verhoavat henkilöt ovat ylipainoisia. Mietin vain, että eikö edes lomalla voisi heittää inhottavat ajatukset omasta kropasta romukoppaan ja nauttia lämmöstä ja lomasta? Suurin osa muista lomailijoista on vieläpä täysin vieraita niin eihän sillä ole mitään merkitystä mitä he ajattelevat!

On mullakin toki ne kropan tietyt alueet, joista en niin kauheasti pidä (vatsa), mutta pyrin pitämään negatiiviset ajatukset loitolla. Miksikö? Koska mun on pakko. Niin kuin joku aika sitten jo kirjoitin niin negatiiviset ajatukset omasta kropasta saattavat alkaa pienistä asioista, mutta pikku hiljaa ne paisuvat valtaviin mittasuhteisiin. Itselleni kävi juuri niin enkä aio enää päästää ajatuksiani niin synkkiin sfääreihin. Ennemmin alan treenaamaan enemmän heti kun pystyn ja teen asioille jotakin, jos joku niin kovasti häiritsee. Ehkä eniten kaipaan vanhaa kunnon lihasmassaa takaisin ja sitähän saa treenaamalla 😉 Kuulostaa ehkä kliseiseltä, mutta kun elää suhteellisen terveellistä elämää niin ennen pitkää se näkyy myöskin kropassa. Näin haluan ainakin itse uskoa.

Mitäpä jos jokainen meistä menisi nyt peilin eteen ja vain kehuisi itseään? Mitä kaunista sinä näet peilissä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *