Hae
Palasia Arjestani

Koko perheen rentouttava breikki

flamingo2

*Sisältää mainoslinkkejä

Jumankekka, vasta ollaan menossa tiistaissa ja mulla on verenpaineet tapissa. Mitään ihmeellistä ei siis ole tapahtunut, mutta olen tyhmyyksissäni tehnyt kauhean kiireen itselleni. Eikä se kiire ole vielä edes kunnolla alkanut! Tämä haipakka vaan kiihtyy, kunnes ensi lauantaina saan hengähtää ja vaihtaa ihan kunnolla vapaalle. Mulla nimittäin alkaa kesäloma! Koko viikko menee pakkaillessa ensin kamoja Kuopion reissua varten, jossa juhlitaan kummitytön rippijuhlia. Viikon päästä torstaina lähdetään Kreetalle ja nekin kamat pitäisi katsoa aika hyvälle mallille. Siihen kun leipasen vähän kakkua juhliin, siivoan, käyn töissä, olen tytön kanssa, kokkaan ja hoidan vielä treenitkin niin onhan tuossa taas yhdelle ihmiselle hommaa niin paljon ettei varmasti ole hiljaisia hetkiä kotona 😀

Mulla on huono tapa olla liian touhukas. Sunnuntaista tiistaihin paahdan menemään sata lasissa ja loppuviikon olenkin sitten rättiväsynyt enkä jaksa evääni nostaa. Olen yrittänyt opetelle tekemään asioita pikku hiljaa, mutta se on aika vaikeaa tällaiselle kaikkimullehetinyt-ihmiselle. Kaiken pitäisi tapahtua mieluummin heti eikä ensi viikolla. Ollaan muuten miehen kanssa tässä asiassa täysin vastakohdat! Tämä viikko käynnistyi aivan eri tavalla mitä normaalisti. En ole paahtanutkaan tukka putkella menemään vaan aloitin viikon rentoutumalla, hah! Ei muuten huono valinta ollenkaan, koska fiilis jatkaa viikkoa on todella hyvä ja rentoutunut potenssiin miljoona.

flamingo3

Sain meille liput Flamingon vesipuistoon, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin meidän kodista. Silti en ole käynyt siellä koskaan! Liian lähellä vai miten se nyt menikään…Paljon olen Flamingosta kehuja kuullut ja monta kertaa suunnitellut sinne lähteväni, mutta aina on tullut jotain muuta. Allasosasto oli suurempi kuin odotin ja Flamingon kylpylästä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Pienemmillä lapsille on kahluuallas, jossa pari pientä liukumäkeä. Leikki-ikäiselle löytyy perheliukumäki ja kylpylän suurempi allas on suunniteltu rannanomaisesti eli se syvenee pikku hiljaa. Meidän pieni vesipeto sukelteli menemään ilman kellukkeita matalammassa osassa. Vanhemmille lapsille on kolmekin erilaista liukumäkeä, hurjana pyörittävä villivirta, hyppytorni sekä aktiviteettipuoli, jossa temppurata ja maalit esimerkiksi vesipalloturnausta varten. Aikuiseen makuun yleiseltä puolelta löytyy porealtaita ja onhan Flamingossa myös k-18 puoli, jonne me emme tällä kertaa menneet. En tiedä minkälainen se on, koska en ole siellä käynyt. Kertokaa te, jos on kokemuksia!

flamingo

Meillä oli tytön lisäksi mukana serkkutyttö, joka osaa jo mennä liukumäissä ja temppuradoilla yksinään. Hän ei juuri vahtimista kaipaa. Kylpylässä oli suhteellisen paljon väkeä maanantai-illasta huolimatta, mutta kyllä sinne sekaan mahtui. Mies ahdistuu aina suuresta väenpaljoudesta ja otinkin mielelläni tytön vahdittavaksi ja tyrkkäsin miehen sopivin väliajoin porealtaaseen lillumaan 😀 Mä rakastan kylpylöitä ja haluan mennä ehdottomasti Flamingoon uudestaan! Se on kuitenkin noin lähellä ja fiilis monen tunnin lillumisen jälkeen on todella euforinen. Siinä ei paljon huolet paina, kun pistää menemään liukumäessä tai lilluttelee poreammeessa. Tykkään!

Offerillassa on nyt todella hyvä tarjous päällä, jos rentouttava breikki hulinan keskellä kiinnostaa. Vesipuistopaketti kahdelle aikuiselle + kahdelle lapselle kustantaa 32e (norm. 68e)! Tarjoukseen pääset tästä. Tai jos tahdot mennä kahdestaan mielitietyn kanssa niin nyt liput kahdelle Flamingo Spa-kylpylään k-18 osastolle 39e (norm 78e). Tarjoukseen pääset tästä. Kannattaa tilata myös uutiskirje sähköpostiin niin saatte kaikki hyvät alennukset heti käyttöön. Muistakaa, että lippuja on vain rajoitettu määrä saatavilla! Lisätietoja ja kuvia kylpylästä saat täältä.

Oletteko te jo käyneet Flamingossa uiskentelemassa?

2 kommenttia

  1. Sarppa kirjoitti:

    Höh, ollaan menossa kaverin kanssa flamingoon lokakuussa, ja tuo tarjous ei oo enää silloin voimassa 🙁 No, täytyy tarkkailla jos tulis uusia tarjouksia! Vaikuttaa kuitenkin hyvälle, itsekkään en ole tuolla ennen käynyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.