Hae
Palasia Arjestani

Tulevaisuuden himohamstraaja.

Meinasinpa saada kunnon slaagin eilen iltapäivällä. Katselin ulos keittiön ikkunasta ja kun käännyin niin silmiin osui jotain omituista. Kaikki ei ollut ihan kohdallaan: keittiön kaapit repsottivat puoliksi irti seinästä! Hitto vie, en edes ymmärrä miten ne enää on siellä seinällä, koska ruuvit on irti seinästä koko kaapin mitalta. Ilmeisesti vain toisessa sivussa oleva puupalkki ja alalaidan silikonit kannattelee enää koko kaapiston painoa. Purkasin kaapit tyhjiksi niin nopeasti ja varovasti kuin pystyin ja otin hemmetin äkäisen puhelun asunnon myyjälle, joka meidän kämpän remppasikin. Tänään tulevat asentamaan kaapit takaisin paikoilleen ja toivottavasti niin hyvin ettei ne lähde räjäyttämälläkään sieltä alas…

Lappasin suurimman osan kaappien sisällöstä meidän keittiön pöydälle ja tajusin, että aika paljon on kamaa taas kertynyt. Mä kun olen melkoinen harakka ja kirppareiltakin ostan kaiken mikä sattuu sillä hetkellä silmää miellyttämään. Kippoa, kappoa ja kuppoa on kertynyt ihan jonkun verran, mutta mistään en oikein tahtoisi luopuakaan. Voin kuvitella miten vanhana mulla on kämppä samanlaisen tavarapaljouden vallassa kuin niillä himohamstraajilla, joita televisiossa näkee 😀

Jostakin voisi ehkä luopua?

Kivasti on nyt tavaraa leviteltynä ympäri kämppää ja ollaan vältelty keittiön käyttöä. Varsinkaan tyttöä ei ole sinne päästetty paitsi tänään kun oli pakko laittaa ruokaa. Silloinkin levittelin mimmille ikkunan viereen kasan kippoja mitä se voi ihmetellä. Ei ainakaan tytön päälle tulisi kaapit jos rymähtäisivät alas seinältä.

Pilttipurkin piilotus.
Iittalan lasitkin sai kyytiä..

Keräättekö te muuten jotakin? Jotain tiettyjä astioita, koriste-esineitä tms? Mä olen viime aikoina haalinut itselleni puukissoja 😀 Meidän mummolla oli aikanaan noita puukissoja vaikka kuinka ja kai se innostus niihin tulee mummolta. Ei mulla ole vasta kuin kolme, mut aina kun sellainen silmiin osuu niin kotiinhan se on vietävä.

Kissakatras.

Mää niin tykkään näistä 🙂

Vanhoihin maustepurkkeihin oon tykästynyt kans.

Mauno Mäyräkoiralle oon yrittänyt kaveria etsiä vaan ei ole vielä löytynyt 🙁

Salille pääsin illalla kohtuullisen suuren aggression vallassa. Onneks osaan suunnata aggressiot hyvin treeneihin ja ne aika hyvin yleensä saan salilla purettuakin. Niin myös tällä kertaa 🙂 Salilla oli joka maanantaiseen tapaan jengiä kuin Stingin keikalla enkä kameraa saanu laukusta ulos kertaakaan. Just ton suuren ihmispaljouden takia en tykkää maanantaisin treenata, mutta näin tällä kertaa. Vuorossa rintaa ja olkapäitä.

1. Vinopenkki kp 4x
2. Ristitalja 2x
3. Sivuviparit koneessa 3x
4. Pystypunnerrus smith 3x
5a. Sivu+etuviparit levypainoilla 3x
5b. Pystysoutu tangolla 3x
5c. Sivuviparit kp hidastetuilla negatiivisilla 3x
6. Vatsoja 7x

Aika paljon sain tehdä duunia että ees jonkunlaisen pumpin sain aikasiks. Peilistä katsoi ihan littana tyttö, mut onko tuo vatsataudin jäljiltä ihmekään? Viime viikolla salin omistaja Mikko veti mulle varmasti elämäni parhaan olkapäätreenin ja samanlaiseen tuntumaan yritin päästä tälläkin viikolla. Loppujen lopuksi olkapäät turposi kohtuullisen hyvin eli eiköhän sinne jotain mennyt perillekin 🙂 Vatsoja oon armottoman laiska salilla treenaamaan. Kyllästyn tosi helposti liikkeisiin, joten tein varmaan neljä eri liikettä, joissa 1-2 sarjaa. Nyt on ainakin vatsat kipeenä! Vatsoille tein jalannostoja telineessä, roomalaista tuolia keppi niskan takana, rutistuksia pallolla ja abcoasteria. Niin ja keppikiertoja vielä lisäksi. Onhan tuossakin jo jotain 🙂

Tämän päivän ostoskassi.

Taitaa olla terveen merkki kun tekee mieli parsakaalia 😀

Kohtahan se olis taas aika kipaista salille tekemään jalkatreeni. Saas nähdä kuinka kyykky kulkee kahden viikon tauon jälkeen! Tavoitteena olis kyykätä satku viimeistään kesällä ja parikyt kiloa on vielä siihen matkaa. Duunia on siis tehtävä 🙂 Nyt siivoamaan keittiö työmiehiä varten!

15 kommenttia

 1. Leena kirjoitti:

  Mulla on kans sama tavoite kyykyssä eli satanen rikki kesään mennessä. Aikalailla samoissa ollaan menossa tällä hetkellä, mut kovasti vaatii duunia 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mulla ei sentään kesään mennessä vaan kesällä. Ei siis mitään tarkkaa päivämäärä, vielä 🙂 tänään oli aivan törkeän painavaa rautaa. Itku meinas päästä.. ei oo ihan vielä tyttö palautunut oksutaudista!Tuu kertomaan sit kun satku menee rikki!

 2. Kerttu kirjoitti:

  Go go Jonna, tsemiä!!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Se ei oo muuten Mauri Mäyräkoira vaan Pasi Basset hound 😉 Korvien koko paljastaa hänen todellisen identiteettinsä 😀

 4. Outi kirjoitti:

  Huh, onneks ei ollu kaapit päässy tippuu 😮

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Niinpä! Vähän kyllä säikäytti… olis saattanut tulla iso vahinko jos ne olis yhtäkkiä sieltä niskaan tulleet :(Nyt on kaapit niin tiukasti paikoillaan etteivät ihan heti irti lähdekään 😀

 5. Kerttu kirjoitti:

  Jonna oot Ihquuuu! <3

 6. Piitu La kirjoitti:

  Hui,aika hurja tuo kaappien irtoaminen. Mutta onneksi sun kipot säästyi ja ennenkaikkea kaikki te muut. Kamalaa, jos kaapit rysähtäis yht’äkkiä niskaan. Kiva lueskella näitä sun kirjoituksia… nyt kun tätä aikaa saikulla on. Tilasin muuten itselleni digijärjestelmäkameran ja kohta lähden sitä hakemaan… pääsee opettelmaan fotaamista ihan oikeella kameralla 🙂 Tsemppiä treeneihin ja aurinkoista kevättä!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Onneksi selvittiin säikähdyksellä! Nyt ei muuten kaapit irtoa 🙂 miten sä saat päivät kulumaan? Onko polvi kovin kipeä?Oijjoi, minkä kameran? Järkkäri on kyllä hyvä hankinta jos yhtään tykkää kuvata.

 7. Anonymous kirjoitti:

  Aika ”täti” oot voimiltasi.Sitten: Jos ne prkl:een kaapit ois irronnut kokonaan ja lapsi leikkis lattialla. V***U mitä remonttireiskoja!!!!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hyvällä vai huonolla tavalla täti? :DSano muuta! Jouduin vähän palautetta antamaan. Ei sen väliä vaikka mun niskaan olisivat tulleet mutta jos tytön päälle olis kolisseet niin olis tullut iso vahinko. Onneksi ei mitään kerennyt sattua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.