Hae
Palasia Arjestani

Kovvoo hommoo..

¬†Etsi kuvasta offipossu ūüėÄ

Alkaskohan taas oleman pienen keventelyn paikka? On tässä pari päivää ollut vähän vetämätön fiilis. Ei oikein jaksa innostua mistään täysillä. Olis mukava vaan nukkua kellon ympäri.

Asiaahan ei yht√§√§n auttanu se, ett√§ Emma k√§vi vilauttamassa kuntoaan Kuopion suunnalla ūüėÄ Pieni porsas-fiilis tuli Maaritin ja Emman rinnalla, kun toiset alkaa olla jos suht kireit√§. Noo, per√§st√§ tullaan! Sit kun tullaan eli joskus 7 viikon p√§√§st√§. Mulla on muutenkin ihan ihme tapa v√§lill√§ verrata itse√§ni toisiin ja vaipua negatiivisuuteen. Kyll√§h√§n sen nyt j√§rkikin sanoo, ett√§ lihakset ja fysiikka n√§ytt√§√§ ihan erilaisilta, kun on enemm√§n rasvaa kropassa verrattuna siihen, kun sit√§ on en√§√§ v√§h√§n. Aina se j√§rki vaan ei suostu pelaamaan niin kuin itse haluaisin. Onneks Kirjosen Maaret taas tsemppas mua ihan hulluna ūüôā En varmaan koskaan ole tavannut positiivisempaa ihmist√§ kuin Maaret. Tarttis itsellekin ammentaa samanlainen ajattelumaailma jostain. Varsinkin dieetill√§ negatiivisuuteen uppoaminen saattaa olla melko tuhoisaa koko projektille. Turha silloin on itse√§√§n vertaillakaan muihin, koska jokaisen rakenne, malli ja fysiikka on niin omanlaisensa. Lavallahan se vasta n√§hd√§√§n mihin itse kukin pystyy. Emmalla on kyll√§ mielet√∂n fysiikka t√§h√§n lajiin. Siin√§ on tyt√∂ll√§ rakenne kohdallaan!

Katselin √§sken Kotkan juna-aikatauluja et miten sielt√§ p√§√§see pois. Mun k√§mp√§n vieress√§ on kuulemma juna-asema eli keskustaan asti ei tartte l√§hte√§ luovimaan. Joo, kivasti kulkee junat. Viimeinen juna l√§htee Kuopioon p√§ivitt√§in puoli kolmen aikaan ja m√§ p√§√§sen yleens√§ t√∂ist√§ klo 15. WTF!? Ja sunnuntaisin viimeinen juna Kotkaan p√§in Kuopiosta l√§htee kahden aikaan. Tasan ei mee taas nallekarkit. Pit√§√§ yritt√§√§ sopia siell√§ duunipaikalla, ett√§ p√§√§sisin joka toinen perjantai v√§h√§n aikasemmin ett√§ ehtisin ees junaan. Pit√§√§ kuitenkin viel√§ hakea kaikki kamat ja kisut k√§mp√§lt√§ ennen junaan l√§ht√∂√§. T√§st√§ tulee mielenkiintoista… Sielt√§ ei sit l√§hdet√§k√§√§n ihan extempore yht√§√§n mihink√§√§n. Great. Ehk√§ menen vihdoin ja viimein autokouluun ja ostan jonkun vanhan auton r√§m√§n, jolla p√§√§sen liikkumaan sillon kun haluan.

Sit v√§h√§n mielenkiintosempiin aisoihin eli treeneihin. Eilen selk√§treeni√§ ja alko taas ne kovat viikot eli pudotussarjoja! Maaret treenailin mun kanssa selk√§√§, Emma ja Maarit omia juttujaan. Maaretista oli suuri apu treeniss√§ niin eilen kuin t√§n√§√§nkin! Kiitos Maaret t√§st√§ ūüôā Ja hyvist√§ kuvista tietysti my√∂s.

Treenin alkuun 15 minsaa matolla köpöttelyä ja kunnon venyt jaloille!

1. Vipuvarsiveto 1x75kg–>55kg/2*8*60-65kg
2. Tuettu kulmasoutu 1x30kg–>15kg/1x30kg–>20kg–>10kg/1×9*25kg Tein sit yhden pudotussarjan lis√§√§, kun mut haastettiin siihen ūüôā Ja hyv√§, ett√§ haastettiin!
3. Yl√§talja k√§ppyr√§tangolla 1x55kg–>45kg/2*7-9*45-50kg
4. Kulmasoutu powersmith vo 1x55kg–>45kg/2*9*50kg

Treenin p√§√§lle pidettiin pienet poseerausharjoittelut. On se vaan hemmetin rankkaa touhua. Millon kramppaa takareisi ja millon pohje… Hiki virtaa ja joka paikka t√§risee jo yhden kierroksen j√§lkeen.

Jos et ensimm√§isest√§ kuvasta bongannut offipossua niin nyt varmaan bongaat? ūüôā En ihan ilenny heitt√§√§ yht√§ pienille vaatteille kuin Maarit ja Emma. Muut treenaajat olis vaan saanut kauheat traumat ūüėÄ
T√§n√§√§n oikein antoistan (NOT!) koulup√§iv√§n j√§lkeen salille tekem√§√§n olkap√§it√§ ja ojentajia. Maaret siell√§ olikin jo jumppaamassa ja kaiveli tietysti kameran heti esille ūüôā Aika hyv√§n treenin sain aikasiks, vaikka alkuun ei ollu oikein fiilist√§.
1. Takaolkap√§√§t taljassa 1x20lbs–>10lbs/3*9-11*20 lbs Viime viikolla en saanut t√§ll√§ painolla kuin yhden sarjan! Jee, nyt meni jo monta.
2. Pystypunnerrus p.smith seisten 1×37,5kg–>27,5kg/1x35kg/1x30kg–>20kg–>15kg T√§ss√§ kaks vikaa pudotusta niskantakaa. Hirmuinen puNppi tuli olkap√§ihin!!
 
3. Sivuviparit kp 1x10kg–>7kg/2*10-11*10kg/1x6kg–>3,5kg Vika sarja istuen yhdell√§ k√§dell√§.
4. Takaolkap√§√§t alataljassa 1x35kg–>25kg/2*10-11*35kg T√§ss√§kin sain tehty√§ isommilla painoilla ūüôā
5. Ranskalainen mutkiksella maassa maaten 1x30kg–>20kg/2*10-11*25kg Emma t√§t√§ teki eilen ja oli melkeinp√§ pakko testata. Oikein hjuva liike!
6. Ranskalainen mutkiksella maassa maaten vo 1×17,5kg–>12,5kg/2*7-8*17,5kg
Semmoinen oli se reeni! Hyvin ainakin meni perille. Maaret otti muutamat räpsyt ja sai jollain ihmeen keinolla taiottua mulle olkapäät! Käden nyt ovat vielä visusti piilossa rasvan alla (ja moni muukin paikka) mut kyllä ne sieltä joskus ilmestyy.

Hei, k√§yk√§√§h√§n Spiritin sivuilla osallistumassa kisaan ja voita itsellesi kuukauden palkkarit! Klikkaa itsesi t√§nne. –> Spirit news ajankohtaista –> Palautelomake –> Viestin aiheeksi asiakaskilpailu –>t√§yt√§ yhteystietosi ja korjaa voitto kotiin!

4 kommenttia

 1. Tytti kirjoitti:

  Offipossu ja offipossu… Mik√§s possu se sin√§ oot?:D Hyv√§lt√§h√§n s√§ n√§yt√§t.Oli kyl kiva rupatella siin√§ k√§velymatkan aikana. Otetaan toisteki. ūüôā

 2. Anonymous kirjoitti:

  Offin vaaleanpunainen possu l√∂ytyy porukkakuvan oikeasta reunasta ūüėÄ posket on kohdillaan niin!!Jonna,nyt loppuu se itsens√§ dissaaminen,HETI :)Ojentajaposen kuva on kyll√§ aivan mahtava (vaikka itse sanonkin,heh)ja muutenkin kaikki poset oli hyv√§t!!!Sisua ja tsemppi√§ miljuuuuuna kiloa!!Ollaan kuulolla ;)Maaret

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Tytti: t√§llainen pieni ja vaaleanpunainen possu ūüėÄ Offilla offipossu, jouluna sy√∂tt√∂possu (melkein sama asia kuin edellinen) ja dieetill√§ anorektikkopossu :DMaaret: possuksi saa itse√§√§n sanoa, koska possu on suloinen, ihana ja halittava el√§in. Ja pinkkikin viel√§ :)Vois kesemm√§ll√§ tulla Turkuseen reenailemaan, posekouluun ja parantamaan bodymaailmaa!

 4. Anonymous kirjoitti:

  Kotka on siis sellaisen raiteen päässä jonka ohi ei junia normaalisti aja. Eli se miksi viimeinen lähtee kolmen kieppeillä on Kotka РKouvola -osuus. Muuta keinoa ei liene kuin bussilla kouvolaan ja siitä sitten junien solmukohdasta löytyy hyvin yhteyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.