Hae
Palasia Arjestani

Kovvoo hommoo..

 Etsi kuvasta offipossu 😀

Alkaskohan taas oleman pienen keventelyn paikka? On tässä pari päivää ollut vähän vetämätön fiilis. Ei oikein jaksa innostua mistään täysillä. Olis mukava vaan nukkua kellon ympäri.

Asiaahan ei yhtään auttanu se, että Emma kävi vilauttamassa kuntoaan Kuopion suunnalla 😀 Pieni porsas-fiilis tuli Maaritin ja Emman rinnalla, kun toiset alkaa olla jos suht kireitä. Noo, perästä tullaan! Sit kun tullaan eli joskus 7 viikon päästä. Mulla on muutenkin ihan ihme tapa välillä verrata itseäni toisiin ja vaipua negatiivisuuteen. Kyllähän sen nyt järkikin sanoo, että lihakset ja fysiikka näyttää ihan erilaisilta, kun on enemmän rasvaa kropassa verrattuna siihen, kun sitä on enää vähän. Aina se järki vaan ei suostu pelaamaan niin kuin itse haluaisin. Onneks Kirjosen Maaret taas tsemppas mua ihan hulluna 🙂 En varmaan koskaan ole tavannut positiivisempaa ihmistä kuin Maaret. Tarttis itsellekin ammentaa samanlainen ajattelumaailma jostain. Varsinkin dieetillä negatiivisuuteen uppoaminen saattaa olla melko tuhoisaa koko projektille. Turha silloin on itseään vertaillakaan muihin, koska jokaisen rakenne, malli ja fysiikka on niin omanlaisensa. Lavallahan se vasta nähdään mihin itse kukin pystyy. Emmalla on kyllä mieletön fysiikka tähän lajiin. Siinä on tytöllä rakenne kohdallaan!

Katselin äsken Kotkan juna-aikatauluja et miten sieltä pääsee pois. Mun kämpän vieressä on kuulemma juna-asema eli keskustaan asti ei tartte lähteä luovimaan. Joo, kivasti kulkee junat. Viimeinen juna lähtee Kuopioon päivittäin puoli kolmen aikaan ja mä pääsen yleensä töistä klo 15. WTF!? Ja sunnuntaisin viimeinen juna Kotkaan päin Kuopiosta lähtee kahden aikaan. Tasan ei mee taas nallekarkit. Pitää yrittää sopia siellä duunipaikalla, että pääsisin joka toinen perjantai vähän aikasemmin että ehtisin ees junaan. Pitää kuitenkin vielä hakea kaikki kamat ja kisut kämpältä ennen junaan lähtöä. Tästä tulee mielenkiintoista… Sieltä ei sit lähdetäkään ihan extempore yhtään mihinkään. Great. Ehkä menen vihdoin ja viimein autokouluun ja ostan jonkun vanhan auton rämän, jolla pääsen liikkumaan sillon kun haluan.

Sit vähän mielenkiintosempiin aisoihin eli treeneihin. Eilen selkätreeniä ja alko taas ne kovat viikot eli pudotussarjoja! Maaret treenailin mun kanssa selkää, Emma ja Maarit omia juttujaan. Maaretista oli suuri apu treenissä niin eilen kuin tänäänkin! Kiitos Maaret tästä 🙂 Ja hyvistä kuvista tietysti myös.

Treenin alkuun 15 minsaa matolla köpöttelyä ja kunnon venyt jaloille!

1. Vipuvarsiveto 1x75kg–>55kg/2*8*60-65kg
2. Tuettu kulmasoutu 1x30kg–>15kg/1x30kg–>20kg–>10kg/1×9*25kg Tein sit yhden pudotussarjan lisää, kun mut haastettiin siihen 🙂 Ja hyvä, että haastettiin!
3. Ylätalja käppyrätangolla 1x55kg–>45kg/2*7-9*45-50kg
4. Kulmasoutu powersmith vo 1x55kg–>45kg/2*9*50kg

Treenin päälle pidettiin pienet poseerausharjoittelut. On se vaan hemmetin rankkaa touhua. Millon kramppaa takareisi ja millon pohje… Hiki virtaa ja joka paikka tärisee jo yhden kierroksen jälkeen.

Jos et ensimmäisestä kuvasta bongannut offipossua niin nyt varmaan bongaat? 🙂 En ihan ilenny heittää yhtä pienille vaatteille kuin Maarit ja Emma. Muut treenaajat olis vaan saanut kauheat traumat 😀
Tänään oikein antoistan (NOT!) koulupäivän jälkeen salille tekemään olkapäitä ja ojentajia. Maaret siellä olikin jo jumppaamassa ja kaiveli tietysti kameran heti esille 🙂 Aika hyvän treenin sain aikasiks, vaikka alkuun ei ollu oikein fiilistä.
1. Takaolkapäät taljassa 1x20lbs–>10lbs/3*9-11*20 lbs Viime viikolla en saanut tällä painolla kuin yhden sarjan! Jee, nyt meni jo monta.
2. Pystypunnerrus p.smith seisten 1×37,5kg–>27,5kg/1x35kg/1x30kg–>20kg–>15kg Tässä kaks vikaa pudotusta niskantakaa. Hirmuinen puNppi tuli olkapäihin!!
 
3. Sivuviparit kp 1x10kg–>7kg/2*10-11*10kg/1x6kg–>3,5kg Vika sarja istuen yhdellä kädellä.
4. Takaolkapäät alataljassa 1x35kg–>25kg/2*10-11*35kg Tässäkin sain tehtyä isommilla painoilla 🙂
5. Ranskalainen mutkiksella maassa maaten 1x30kg–>20kg/2*10-11*25kg Emma tätä teki eilen ja oli melkeinpä pakko testata. Oikein hjuva liike!
6. Ranskalainen mutkiksella maassa maaten vo 1×17,5kg–>12,5kg/2*7-8*17,5kg
Semmoinen oli se reeni! Hyvin ainakin meni perille. Maaret otti muutamat räpsyt ja sai jollain ihmeen keinolla taiottua mulle olkapäät! Käden nyt ovat vielä visusti piilossa rasvan alla (ja moni muukin paikka) mut kyllä ne sieltä joskus ilmestyy.

Hei, käykäähän Spiritin sivuilla osallistumassa kisaan ja voita itsellesi kuukauden palkkarit! Klikkaa itsesi tänne. –> Spirit news ajankohtaista –> Palautelomake –> Viestin aiheeksi asiakaskilpailu –>täytä yhteystietosi ja korjaa voitto kotiin!

4 kommenttia

  1. Tytti kirjoitti:

    Offipossu ja offipossu… Mikäs possu se sinä oot?:D Hyvältähän sä näytät.Oli kyl kiva rupatella siinä kävelymatkan aikana. Otetaan toisteki. 🙂

  2. Anonymous kirjoitti:

    Offin vaaleanpunainen possu löytyy porukkakuvan oikeasta reunasta 😀 posket on kohdillaan niin!!Jonna,nyt loppuu se itsensä dissaaminen,HETI :)Ojentajaposen kuva on kyllä aivan mahtava (vaikka itse sanonkin,heh)ja muutenkin kaikki poset oli hyvät!!!Sisua ja tsemppiä miljuuuuuna kiloa!!Ollaan kuulolla ;)Maaret

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Tytti: tällainen pieni ja vaaleanpunainen possu 😀 Offilla offipossu, jouluna syöttöpossu (melkein sama asia kuin edellinen) ja dieetillä anorektikkopossu :DMaaret: possuksi saa itseään sanoa, koska possu on suloinen, ihana ja halittava eläin. Ja pinkkikin vielä :)Vois kesemmällä tulla Turkuseen reenailemaan, posekouluun ja parantamaan bodymaailmaa!

  4. Anonymous kirjoitti:

    Kotka on siis sellaisen raiteen päässä jonka ohi ei junia normaalisti aja. Eli se miksi viimeinen lähtee kolmen kieppeillä on Kotka – Kouvola -osuus. Muuta keinoa ei liene kuin bussilla kouvolaan ja siitä sitten junien solmukohdasta löytyy hyvin yhteyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *