Hae
Palasia Arjestani

Kovvoo hommoo..

 Etsi kuvasta offipossu 😀

Alkaskohan taas oleman pienen keventelyn paikka? On tÀssÀ pari pÀivÀÀ ollut vÀhÀn vetÀmÀtön fiilis. Ei oikein jaksa innostua mistÀÀn tÀysillÀ. Olis mukava vaan nukkua kellon ympÀri.

Asiaahan ei yhtÀÀn auttanu se, ettĂ€ Emma kĂ€vi vilauttamassa kuntoaan Kuopion suunnalla 😀 Pieni porsas-fiilis tuli Maaritin ja Emman rinnalla, kun toiset alkaa olla jos suht kireitĂ€. Noo, perĂ€stĂ€ tullaan! Sit kun tullaan eli joskus 7 viikon pÀÀstĂ€. Mulla on muutenkin ihan ihme tapa vĂ€lillĂ€ verrata itseĂ€ni toisiin ja vaipua negatiivisuuteen. KyllĂ€hĂ€n sen nyt jĂ€rkikin sanoo, ettĂ€ lihakset ja fysiikka nĂ€yttÀÀ ihan erilaisilta, kun on enemmĂ€n rasvaa kropassa verrattuna siihen, kun sitĂ€ on enÀÀ vĂ€hĂ€n. Aina se jĂ€rki vaan ei suostu pelaamaan niin kuin itse haluaisin. Onneks Kirjosen Maaret taas tsemppas mua ihan hulluna 🙂 En varmaan koskaan ole tavannut positiivisempaa ihmistĂ€ kuin Maaret. Tarttis itsellekin ammentaa samanlainen ajattelumaailma jostain. Varsinkin dieetillĂ€ negatiivisuuteen uppoaminen saattaa olla melko tuhoisaa koko projektille. Turha silloin on itseÀÀn vertaillakaan muihin, koska jokaisen rakenne, malli ja fysiikka on niin omanlaisensa. Lavallahan se vasta nĂ€hdÀÀn mihin itse kukin pystyy. Emmalla on kyllĂ€ mieletön fysiikka tĂ€hĂ€n lajiin. SiinĂ€ on tytöllĂ€ rakenne kohdallaan!

Katselin Ă€sken Kotkan juna-aikatauluja et miten sieltĂ€ pÀÀsee pois. Mun kĂ€mpĂ€n vieressĂ€ on kuulemma juna-asema eli keskustaan asti ei tartte lĂ€hteĂ€ luovimaan. Joo, kivasti kulkee junat. Viimeinen juna lĂ€htee Kuopioon pĂ€ivittĂ€in puoli kolmen aikaan ja mĂ€ pÀÀsen yleensĂ€ töistĂ€ klo 15. WTF!? Ja sunnuntaisin viimeinen juna Kotkaan pĂ€in Kuopiosta lĂ€htee kahden aikaan. Tasan ei mee taas nallekarkit. PitÀÀ yrittÀÀ sopia siellĂ€ duunipaikalla, ettĂ€ pÀÀsisin joka toinen perjantai vĂ€hĂ€n aikasemmin ettĂ€ ehtisin ees junaan. PitÀÀ kuitenkin vielĂ€ hakea kaikki kamat ja kisut kĂ€mpĂ€ltĂ€ ennen junaan lĂ€htöÀ. TĂ€stĂ€ tulee mielenkiintoista… SieltĂ€ ei sit lĂ€hdetĂ€kÀÀn ihan extempore yhtÀÀn mihinkÀÀn. Great. EhkĂ€ menen vihdoin ja viimein autokouluun ja ostan jonkun vanhan auton rĂ€mĂ€n, jolla pÀÀsen liikkumaan sillon kun haluan.

Sit vĂ€hĂ€n mielenkiintosempiin aisoihin eli treeneihin. Eilen selkĂ€treeniĂ€ ja alko taas ne kovat viikot eli pudotussarjoja! Maaret treenailin mun kanssa selkÀÀ, Emma ja Maarit omia juttujaan. Maaretista oli suuri apu treenissĂ€ niin eilen kuin tĂ€nÀÀnkin! Kiitos Maaret tĂ€stĂ€ 🙂 Ja hyvistĂ€ kuvista tietysti myös.

Treenin alkuun 15 minsaa matolla köpöttelyÀ ja kunnon venyt jaloille!

1. Vipuvarsiveto 1x75kg–>55kg/2*8*60-65kg
2. Tuettu kulmasoutu 1x30kg–>15kg/1x30kg–>20kg–>10kg/1×9*25kg Tein sit yhden pudotussarjan lisÀÀ, kun mut haastettiin siihen 🙂 Ja hyvĂ€, ettĂ€ haastettiin!
3. YlĂ€talja kĂ€ppyrĂ€tangolla 1x55kg–>45kg/2*7-9*45-50kg
4. Kulmasoutu powersmith vo 1x55kg–>45kg/2*9*50kg

Treenin pÀÀlle pidettiin pienet poseerausharjoittelut. On se vaan hemmetin rankkaa touhua. Millon kramppaa takareisi ja millon pohje… Hiki virtaa ja joka paikka tĂ€risee jo yhden kierroksen jĂ€lkeen.

Jos et ensimmĂ€isestĂ€ kuvasta bongannut offipossua niin nyt varmaan bongaat? 🙂 En ihan ilenny heittÀÀ yhtĂ€ pienille vaatteille kuin Maarit ja Emma. Muut treenaajat olis vaan saanut kauheat traumat 😀
TĂ€nÀÀn oikein antoistan (NOT!) koulupĂ€ivĂ€n jĂ€lkeen salille tekemÀÀn olkapĂ€itĂ€ ja ojentajia. Maaret siellĂ€ olikin jo jumppaamassa ja kaiveli tietysti kameran heti esille 🙂 Aika hyvĂ€n treenin sain aikasiks, vaikka alkuun ei ollu oikein fiilistĂ€.
1. TakaolkapÀÀt taljassa 1x20lbs–>10lbs/3*9-11*20 lbs Viime viikolla en saanut tĂ€llĂ€ painolla kuin yhden sarjan! Jee, nyt meni jo monta.
2. Pystypunnerrus p.smith seisten 1×37,5kg–>27,5kg/1x35kg/1x30kg–>20kg–>15kg TĂ€ssĂ€ kaks vikaa pudotusta niskantakaa. Hirmuinen puNppi tuli olkapĂ€ihin!!
 
3. Sivuviparit kp 1x10kg–>7kg/2*10-11*10kg/1x6kg–>3,5kg Vika sarja istuen yhdellĂ€ kĂ€dellĂ€.
4. TakaolkapÀÀt alataljassa 1x35kg–>25kg/2*10-11*35kg TĂ€ssĂ€kin sain tehtyĂ€ isommilla painoilla 🙂
5. Ranskalainen mutkiksella maassa maaten 1x30kg–>20kg/2*10-11*25kg Emma tĂ€tĂ€ teki eilen ja oli melkeinpĂ€ pakko testata. Oikein hjuva liike!
6. Ranskalainen mutkiksella maassa maaten vo 1×17,5kg–>12,5kg/2*7-8*17,5kg
Semmoinen oli se reeni! Hyvin ainakin meni perille. Maaret otti muutamat rÀpsyt ja sai jollain ihmeen keinolla taiottua mulle olkapÀÀt! KÀden nyt ovat vielÀ visusti piilossa rasvan alla (ja moni muukin paikka) mut kyllÀ ne sieltÀ joskus ilmestyy.

Hei, kĂ€ykÀÀhĂ€n Spiritin sivuilla osallistumassa kisaan ja voita itsellesi kuukauden palkkarit! Klikkaa itsesi tĂ€nne. –> Spirit news ajankohtaista –> Palautelomake –> Viestin aiheeksi asiakaskilpailu –>tĂ€ytĂ€ yhteystietosi ja korjaa voitto kotiin!

4 kommenttia

 1. Tytti kirjoitti:

  Offipossu ja offipossu… MikĂ€s possu se sinĂ€ oot?:D HyvĂ€ltĂ€hĂ€n sĂ€ nĂ€ytĂ€t.Oli kyl kiva rupatella siinĂ€ kĂ€velymatkan aikana. Otetaan toisteki. 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Offin vaaleanpunainen possu löytyy porukkakuvan oikeasta reunasta 😀 posket on kohdillaan niin!!Jonna,nyt loppuu se itsensĂ€ dissaaminen,HETI :)Ojentajaposen kuva on kyllĂ€ aivan mahtava (vaikka itse sanonkin,heh)ja muutenkin kaikki poset oli hyvĂ€t!!!Sisua ja tsemppiĂ€ miljuuuuuna kiloa!!Ollaan kuulolla ;)Maaret

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Tytti: tĂ€llainen pieni ja vaaleanpunainen possu 😀 Offilla offipossu, jouluna syöttöpossu (melkein sama asia kuin edellinen) ja dieetillĂ€ anorektikkopossu :DMaaret: possuksi saa itseÀÀn sanoa, koska possu on suloinen, ihana ja halittava elĂ€in. Ja pinkkikin vielĂ€ :)Vois kesemmĂ€llĂ€ tulla Turkuseen reenailemaan, posekouluun ja parantamaan bodymaailmaa!

 4. Anonymous kirjoitti:

  Kotka on siis sellaisen raiteen pÀÀssĂ€ jonka ohi ei junia normaalisti aja. Eli se miksi viimeinen lĂ€htee kolmen kieppeillĂ€ on Kotka – Kouvola -osuus. Muuta keinoa ei liene kuin bussilla kouvolaan ja siitĂ€ sitten junien solmukohdasta löytyy hyvin yhteyksiĂ€.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *