Hae
Palasia Arjestani

Tykinkuulia metsästämässä.

Jou! Oon ollu vähän laiska tänään. Mulla oli kello tänään soimassa ajoissa, et kävisin aamulenkillä ennen koululle lähtöä. Mites sit kävikään? Kelloa tunnilla eteen päin ja eikun lisää unta palloon. Laiska mikä laiska. Tarkotus oli tän miinusjakson aikana tehdä neljä aerobista viikossa, mut aika hiljaseltahan toi näyttää niiden osalta. Eilen sentään sain väännettyä pienen intervallin. Noo, ei oteta stressiä noin mitättömistä asioista!

Tänään vietin siis koululla pari tuntia testaamassa yhtä masiinaa ja kotona oon tiskannu astiat. Siinä suurimmat saavutukset. Muuten oon kyl lusmunnut vaan sohvalla peiton alla. Parit hyvät ohjelmat on tullu katottua siinä köllötellessä ja luettua hyvää kirjaa, kerrankin kun on ”ylimäärästä” aikaa! Täytyy nauttia tämmösistä hetkistä.

Katsoko kukaan muuten tänään Oprahia? Mä en yleensä sitä seuraile, mut tänään sattu olemaan töllö sen aikaan auki ja tuli sivusilmällä vähän seurattua. Siinä oli tosi järkyttäviä juttuja koirien pentutehtailusta Jenkeissä. Yhelläkin ”kasvattajalla” oli 12 000 koiraa jossain hallissa pienissä häkeissä. Koirilla tosi huonot oltavat, eivät pääse ulos, vesi ja ruoka likaista.. Hyi helvetti. Yhdeltäkin koiralta oli leikattu peltisaksilla etujalka irti, kun sen tassu oli takertunut verkkohäkin pohjaan ja alapuolella oleva koira oli puraissut sitä. Pienen hauvan jalka oli turvonnut eikä lähtenyt irti häkin raosta, joten ”kasvattaja” oli sit leikannu jalan puolesta välistä poikki peltisaksilla. Kuka ihminen voi tehdä tuollaista pienelle koiralle!? Loput jutut oli samaa luokkaa. Onneksi suurin osa niistä koirista oli saanut kunnon kodit (se kolmijalkainenkin!), kun pentutehtailijan toimiet oli lopetettu. Mä niin haluaisin joskus ottaa meille koiran eläinsuojalta tai Espanjan koirakodista. Joku päivä sit..

Sit vähän muihin asioihin. Lähdetään sittenkin sinne Lappeenrantaan, jei! Kiva päästä taas kisatunnelmaan mukaan ja mikä parasta, pääsen Massin pisteeltä ostamaan lisää treenipaitoja! Toivottavasti niitä on tuollakin myynnissä. Melkein vois yhden ostaa blogiarvontaankin, on ne vaan sen verran siistejä.

Eilen kävin vetäsemässä huippu hyvän olkapää-ojentajat setin. Pikkusen noi treenit vielä elää, kun yritän löytää parhaat mahdollisimmat liikeparit supereihin ja tietysti kaikkiin muihinkin treeneihin. Nyt luulen löytäneeni ainakin tosi hyvät liikkeet just tähän supersarjatreeniin!

1a. Sivuviparit kp
15, 12, 10, 9*8,5kg Oishan tuota isommatkin voinu ottaa..

1b. Pystypunnerrus kp
8*16kg
10, 9, 8*13,5kg Ihme sisulla meni kyl nää sarjat!
Edellisellä kerrallahän tein ekaks pystypunnerruksen ja vasta sit viparit. Ei se ollu niin hyvä kui tää uusi järjestys.

2a. Pystysoutu tangolla
12, 11, 10, 9*30kg
Viimeks taisin tän tilalla tehdä etunostoja köydellä.

2b. Facepull tangolla
9*85kg Kauheen painavaa!
9*80kg
9*75kg
10*70kg

Ja sit ojentajien kimppuun. Mulla on aina ollut vähän hankaluuksia saada kunnon tuntumaa ojentajiin, mut tällä kertaa tuntumaa ei kyl puuttunut! Ojentajaposeerauskin on mulle varmaan hankalin kaikista.  Jotenkin vaan tuntuu etten saa jännitettyä ojentajaa ihan niin hyvin kuin sen pitäis jännittyä.. Kait se sieltä sit pikku hiljaa..
1a. Pushdown tangolla
12, 10, 9*50kg
1b. Kapea penkki p.smith
12, 8*40kg Hyvin hyyty!
9*35kg
2a. Pushdown köydellä
13, 10*25kg
12*20kg
2b. Ranskalainen mutkatangolla
10, 8*25kg
10*22,5kg
Tässäkin kokeilin vähän uutta tekniikkaa ja sain tän menemään entistäkin paremmin oikeeseen osotteeseen! Jospa vielä ens kerrallakin muistais sen 🙂
Joo-o. Kait se pitäis lähtee tonkimaan jääkaappia ja väsätä itselleen joku säälittävä kanaa ja vihanneksia tyyppinen sovellus. Tänään tulee muuten taas Harper´s Island, skeeeeeriii..

4 kommenttia

 1. Inka kirjoitti:

  Ai kauhee tuota koira-juttua. Miten joku voi olla niin julma?!?Mäkin aion ostaa muutaman t-paidan lisää Massin pisteestä, on meinaan hyvä paita tuo minkä Oulusta ostin!

 2. Jutta kirjoitti:

  Massan paidat on kyllä makeita!Tuo koirajuttu oli kyllä järkyttävä 🙁 On muuten kiva sun uusi blogimalli. Haluisin itekki värkätä ihan omanlaisen omilla kuvilla jne. , mut ei taida taidot ainakaan vielä riittää. Ehkä kisojen jälkeen paneudun asiaan.

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Inka: ootko säkin tulissa sinne Lappeenrantaan??Jutta: tuossa mun blogin ihan vasemmassa yläkulmassa on tommonen logo ”elegian background garden”. Klikkaa sitä ja pääset sivuille, jossa on tarjolla valmiita blogimalleja ja hyvät ohjeet miten ne saa mallit saa omaan blogiin! Tosi helppoa! Ja ilmasta 🙂

 4. Inka kirjoitti:

  En oo. Mä aijon ostaa sit Lahdesta, jos siellä vaikka niitä olis =)Mä oon tulevan viikonlopun jossain Turun saaristossa :S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *