Hae
Palasia Arjestani

Soijaa pukkaa.

Töttöröö! Mitäs teidän lauantai-iltaan kuuluu? Täällä katsellaan putousta (siitä otsikko) ja mä olen saanut nuuhkia pizzan ja suklaakakun tuoksuja oikein urakalla 🙂 Jee jee, onneks mulla on seitä odottamassa tuolla jääkaapissa. Sama asiahan se on 😀

Pakkasta on ollut viime päivinä turhan paljon niin ei olla mimminkään kanssa paljon ulkoiltu. En viitsi ihan räkäistä ja tukkoista muksua viedä pihalle kovin pitkäksi aikaa. Mieskin tuossa jonkun flunssan sairasteli, mut mä olen onneksi vielä säästynyt *sormet ristiin ja pään koputus pöytään*

Eilen kävin salilla tekemässä käsijumppaa. Sain viime viikolla hyviä neuvoja isoilta pojilta hauistreeniin ja otin ne nyt testiin. Täytyy sanoa ettei ne ihan omiaan puhuneet 🙂 Ohjeena oli ottaa tangosta apinaote (kaikki sormet samalla puolen tankoa), pitää ”ranteet auki” eli löysinä ja ulos päin ja ajatella liikerata enemmän pyöreänä kuin vain ylös ja alas kääntelynä. Vaikeatahan noita on selittää, mutta tajusin aika hyvin kun toinen näytti esimerkkiä.

Ojentajille kokeilin kapeaa penkkiä smithissä niin, että kyynerpäät osoittaa sivuilla ja ote on melko kapea. Otti hyvin ojentajiin, mutta ranteet huusi leipää 🙁 Kapean penkin kanssa hauiksia tangolla superina uudella systeemillä ja sain tiputtaa painojakin aika lailla. Otin noiden lisäksi vielä ranskalaista mutkatangolla ja scottia taljassa superina sekä kickbackia käsipainoilla ja hammeria sivulle superina. Tuli testattua pari sarjaa myös hauisnostatusta mitä Kerttu on tehnyt jonkun kerran, mut en tainnut osata vielä tehdä ihan oikein.

Hammeria käsipainoilla.
Vuorotahtiin näemmä.

Käsistäkin jotain lähtenyt 🙂

Puristaa puristaa!

Treenin päälle tein intervallin sijaan saman jumpan kuin viimeksi kotona. Toimi aika hyvin sykkeen nostattajana ja hikijumppana tässäkin kohtaa.

Hikijumpan jälkeen.
Tyytyväinen kuin mikä.

Selvisin vaikka gymbossista loppui patterit.

Tänä lähdettiin joka lauantaiseen tapaan liikenteeseen heti aamusta. Mentiin ensin anoppilaan ja ehkä ensimmäistä kertaa koko dieetin aikana jouduin tekemään omat eväät mukaan.

Vielä saa syödä kolminumeroisen luvun verran 🙂

Kaurahiutaleet ja raikut messiin.

Iltapäivällä passitin ukon salille (kauheesti pisti vastaan :D), mimmin unille ja aloin jumppaamaan, mut siitä myöhemmin koska nyt pukkaa iltapuuhia!

Rentouttavaa lauantai-illan jatkoa!

4 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  jonna, kyllä Sie sen nostatuksen vielä jiffaat! 😀 Juu tuo apinaote on kyllämllakin ollut käytössä, ja just tuo superkapea ote kapeassa penassa ja kyynärpäät ulospäin, TOIMII! Mulla vaan ei onneksiota ranteisiin. TSEMIÄ Jonnaseni, niin mahtavasti TIMMISTYT!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Juu, ens kerralla jo osaan varmasti! Apinaote hauisliikkeissä vaatii vähän harkoittelua, samoin ”löysät” ranteet. Tuntuu et tankohan tippuu näpeistä vaikkei se tipukaan 🙂 paransi tuntumaa PALJON!

 2. Annie kirjoitti:

  Täällä meni lauantai treenin parissa ja illalla saunottiin 🙂 Mukavata. Määkin söin muutes seitiä ja oli hyvää! Kerrankin kannatti olla mielikuvitusrikas ja maustaa chilillä pelkän suolan sijaan… Joo, mä en oo niitä viitseliäimpiä ja kekseliäimpiä kokkeja 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Isäntä keitti mulle sein ja heitti keitiveteen reilusti mausteita. Tuolla tavalla valmistettuna seikin on jopa ihan syötävää 😀 mullakin on tietyt perusmausteet mitkä lisään ihan kaikkeen et en mikään nero ole minäkään. ..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.