Hae
Palasia Arjestani

Köh köh..

Kylläpä tuntuu taas kaikki paska kasautuvan niskaan kerralla. Polven lisäksi mulla on nyt kurkkukin aivan helvetin kipee eli vissiin kipeeks ollaan tulossa. Toisaalta ihan hyvä, et kaikki osuu kerralla niin saapahan ne nopeesti sit pois alta.. Vituttaa se silti, kun ei pääse treenaamaankaan ja koulussa istuminenkin oli yhtä tuskaa, kun oikein mitään en pystynyt syömään. Skippasin kunnialla kaks viimestä tuntia ja lähin kauppaan hernekeiton ostoon. Jalostajan hernaria ja tonnikalaa, om nom! Oli hyvvee, mut tuskaista tahto jo senkin syöminen olla. Taitaa tulla taas Jonnalle parin päivän protsku ja mehudieetti.

Kävin eilen treenamaassa pelkät olkapäät ja otin vähän suorinjaloin mavea takareisillekin. Painon jouduin tosin pitämään suurimmaks osaks vain oikealla jalalla, mut ihan hyvin sain silti tuntumaa takajalkoihin. Suunnitelmanahan oli, et olisin tänään käynyt ottamassa vielä ojentajat, hauisten pumpin ja vatsat, mut toiselle päivällä tais jäädä. Turha on puolikuntoisena lähtee salille riehumaan. Eipä noita voimia ollut juuri eilenkään, johtuen maanantaisen sairaalakeikan aiheuttamasta syömättömyydestä. Ehkä tää kipeeks tulokin verotti voimia jo eilenkin.. No, ihan kohtuullinen treeni kuitenkin, ei passaa valittaa. Otin vähän jotain extraakin..

Jos jotain positiivista pitää hakea niin meidän kameralla saatiin otettua varmaan ekan kerran hyvä kuva salilla ilman salamaa! Siis ilman ajastinta. Normaalisti niistä kuvista tulee ihan sumeita ja tärähtäneitä. Tää vaatii jo kevyttä tuuletusta 😀

1. Sivuviparit taljassa
15, 12*12kg Ehkä ens kerralla voin jo ottaa kässärin pois painopakan päältä ja laittaa pakkaan 15 kiloo, huimaa..

2. Pystypunnerrus niskan takaa smith
6*37,5kg
7*35kg
12*30kg Näistä varmaan joku kymppi täysin omia..
Vissiin jäkitin epäkkäitä jotenkin omituisesti tossa toisessa sarjassa ja toiselle puolelle alko pistämään sillai kummasti, vähän niinku olis neulaa työntäny epäkkääseen. Se meni onneks illan aikana ohi. Joka päivä perkele jotain..

3. Viparit istuen kp
16, 13*5kg
15, 14, 12*4kg
Ystäväni vasen käsi lähti taas elämään ihan omaa elämäänsä sarjojen loppupuolella. Vissiin siel on taas joku hermopinne tuolla selän puolella. Fyssarille aikaa siis taasen!

4. Viparit kulmassa kp
12*7kg
12*6kg
14*5kg

5. Pystysoutu taljassa tangolla
14, 15*35kg
Eka sarja leveellä ja toka kapeella. Tällä kertaa toi kapee versio tuntui huomattavasti paremmalta. Hyvin sain puristeltua olkapäillä.

6. Suorinjaloin mave
15*60kg
15*70kg
9*80kg
7*85kg
9*80kg
9*75kg
Aika lyhkäsillä palautuksilla otin kaikki sarjat. Meinas alaselkäkin mennä aika hapoille..

7. Sivuviparit taljassa selän takaa
12, 10*5kg

8. Takaolkapäät ristitaljassa
18*10kg

Siinäpä se. Tälle viikolle ei sit kerrykään kovin montaa reenikertaa, aerobisia en varmaan pysty tekemään yhtään. On se mukava lähtee näyttämään nesteistä ja treenaamattomuudesta kärsivää ja läsähtänyttä bodia ens viikolla valkulle. Hohhoijaa…

Ei muuten tästä kämpästä taas protskut ja lisäravinteet lopu ihan heti. Mass.fi;stä tuli taas jumalaton satsi protskua (varmaan 20kg!), leusiinia, beeta-alaniinia ja mitähän kaikkee vielä. Mass.fi on kyllä ehdottomasti paras nettikauppa mitä noihin lisäravinteisiin tulee, suosittelen!

Tuli tänään muuten uus Sport ja siinä oli taas juttua Anna Karrilasta. Sportissahan seurataan Annan treenejä vuoden ajan. On tyttö kovassa kunnossa ja kovat on treenimäärätkin. Tyttö treenaa viikossa 14h.. Huh! Ei riittäis mulla energiaa moiseen. Eikä kyllä aikaakaan.

Yksi kommentti

  1. aino kirjoitti:

    Löysin juuri blogisi ja pakko heti kommentoida – ei tähän postaukseen liittyen vaan tuohon profiilikuvaasi – että mahtavan näköinen selkä ja kivat tatuoinnit myös. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *