Hae
Palasia Arjestani

Mission 1 completed!

Hah, onnistuin kuin onnisuinkin treenaamaan kera pikku neidin! Eilen aamulla hän päätti herätä jo kuudelta ja valvoi puoli kymmeneen saakka. Saman tien kun tajusin, että näiltä unilta ei ihan heti herätä niin ei muuta kuin kamat kasaan, pika aamupala nassuun ja menoks.

Salilla vuorossa rinta ja kädet, kestoa treenille reilu 30 minsaa. Tyttö ei inahtanutkaan koko aikana ja kovasti hänen unen lahjojaan käytiin ihmettelemässä 🙂 Muksun kanssa tulee ainakin treenattua tiiviillä tahdilla, kun koskaan ei tiedä millon tulee lähtö..

1. Pena 2*10*32,5kg, 2*8*32,5kg
2. Vinopena kp 3*12*12,5kg
3. Pushdown tangolla 3*15*25kg
4. Ranskalainen mutkatangolla 3*15*15kg
5. Hk tangolla taljassa 3*12*20kg
6. Hammer kp 3*12*7kg

Se oli pikanen setti se! Piti taas vähän hillitä itteensä, mut kauhee pumppi tuli siitä huolimatta ja nyt on paikat k-i-p-e-e-n-ä! Ihan uusia juttuja hoksasin parissa liikkeessä eli tämmöset pidemmät sarjat on vaan hyvästä. Pystyy fiilistelemään et mites se liike pitäis oikeestaan tehdäkään, että menee parhaiten perille. Khuul 🙂

Tänään vaan vaunulenkkiä ja siivoilua. Tässä kämpässä on taas räjäytetty suuremman luokan ydinpommi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *