Hae
Palasia Arjestani

Onko salilla kuvaaminen noloa?

onko salilla kuvaaminen noloa

Muistan kun ostin ensimmäisen digikamerani. Vuosi oli ehkä 2008 tai 2009. Kamera oli sellainen pieni ja musta, joka otti siihen aikaan hyviä kuvia. Kännyköissä ei kameroita silloin ollut, joten kannoin kameraa aina salilla mukana. Samoihin aikoin perustin ensimmäisen youtube-kanavanikin ja latasin sinne säännöllisesti videoita. Kanava on muuten vielä nykyäänkin olemassa, joskin aika hiljainen. Jos kiinnostaa nähdä minut noin 10 vuotta sitten niin tsekkaa kanava täältä. Aikamoista materiaalia, pakko sanoa 😀

Mä olen siis harrastanut salilla kuvaamista jo pienen tovin. Ennen mies otti mulle kaikki kuvat, mutta nykyään treenaan yksinään ja aika harvoin on ketään kuvia näpsimässä. Niinpä itselaukaisimesta on tullut kohtuullisen läheinen kaveri. Se toimii hyvin joo, mutta joskus olisi kiva saada otoksia hieman eri kulmista. Sama videoiden kanssa. Ne on mulla usein kuvattuja vain tietystä kulmasta, mutta kun ei ole ketään kaveria kuvaamassa, niin näin on pakko toimia. Videoita kuvaan enemmän viikonloppuna, koska silloin on väljempää enkä ainakaan häiritse muita kamerani kanssa. Yksittäisiä videoita saatan ottaa viikollakin liikkeistä, joiden taustalla ei ole muita. Mulle on henkilökohtaisesti tärkeää ettei kukaan joudu tahtomattaan videoideni taustalle, joten kysyn aina luvan julkaisuun, jos joku sattuu kävelemään tai istumaan taustalla.

Onko salilla kuvaaminen noloa? On ja ei. Enemmän noloa (mulle itselleni) on kävellä kadulla kameran kanssa ja puhua sille, vaikka eihän se muille kuulu. Kävelin eilen salilta kotiin ja kuvasin kävellessä pienen pätkän. Voi sitä autoilijoiden tuijotuksen määrää, jonka sain osakseni! Silloin se lähinnä ärsytti, mutta normaalisti en halua kuvata mitään kaiken kansan keskellä. Jostain syystä nolottaa puhua kameralle ihmisten keskellä. Salilla kuvaaminen ei nolota, jos kuvaan ihan vain treeniä, mutta sama juttu sielläkin puhumisen kanssa: hävettää! En tiedä mikä siinä on. Tulee ehkä vähän sellainen olo, että ihmiset ajattelevat minun luulevani itsestäni jotain, kun kuvaan. Että olisin jotenkin parempia ja ”suositumpi” ihminen, kun tepastelen kameralle puhuen. Toisaalta, se on nykyään ihan normaalia, mutta silti en pääse tuosta ajatuksesta irti. Jos joku toinen kuvaa salilla, niin ei se minua häiritse yhtään saati että ajattelisin sen olevan jotenkin hävettävää. Ihan normaalia mun mielestä. Mutta mikä siinä on, että omalla kohdallani ajattelen toisin? Täytyy vain opetella tätäkin asiaa, jos haluan saada hyvää matskua saliltakin! Treenikuviakin otan ihan mielelläni, kun tilaisuus tulee, mutta sellaiset poseerauskuvat ja vaatteiden esittely taas nolottaa. Siksi tykkään ottaa vaatekuvatkin treenin lomassa, en mitenkään erityisesti poseeraten. Ei vain pysty.

Mites teidän mielestä – onko salilla kuvaaminen noloa? Kuvaatteko itse paljon salilla?

Alla punnerrusvideo, jonka julkaisin pari päivää sitten! Videolla punnerruksen tekniikkaa sekä punnerrushaaste, jossa testasin montakin punnerrusta menee putkeen. Montako sulla menee? Mun muita videoita pääset katsomaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

 

Edellinen postaus: Viikon 11 ruokapäiväkirja – uusi ja parempi elämä

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

 

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Kiva postaus. Tällasia lisää, niin oppii tällanen sohvaperunakin tekemään jotain. Tosi hyvä, kun siis kerroit, mistä aloittelijakin voi aloittaa, koska monet ei sellaista huomioi lainkaan ja into lopahtaa heti, kun ei pystykään tekemään jotain.

    • Jonna kirjoitti:

      Jes, mahtavaa jo tykkäsit! Otahan ohjeet käyttöön ja eikun tekemään vaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *