Hae
Palasia Arjestani

Jätän nämä vain tähän

Tänään matkataan Bulgariaan ja huomasin eilen, että mullahan on läjä Turkinkin kuvia vielä julkaisematta! Jaksatteko katsoa vielä matkakuvia? Noh, vaikka ette jaksaisi niin täältä tulee silti! Loppureissulla ei tapahtunut mitään kummallista mitä nyt piti pariin otteeseen käydä Oasiksessa shoppailemassa, kun yhdet ihanat Addun tennarit jäi kummittelemaan..Niin ja sattuihan se tytön katoamisepisodikin siinä. Vika päivä lomasta vietettiin hotellin uima-altaalla ja mies melkein käräytti nahkansa, kun eihän nyt viimeisenä päivänä enää voi palaa 😀

Loppuloman kuvia olkaapa hyvät!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATurkissa kaikista mahtavinta on lämpötilan lisäksi ruoka ja paikalliset ihmiset. Muista Turkin kohteista mulla ei ole mitään kokemusta, mutta Gümbetissa ihmiset on todella ystävällisiä eikä siellä tarvitse kuin kerran kieltäytyä, jos joku tulee kaupittelemaan tavaraa niin kaupustelija lähtee tiehensä. Lapset otetaan todella hyvin huomioon, mutta tällaisella jurolle suomalaiselle turkkilaisten lapsirakkaus on jopa outoa. Siellähän tullaan ihan tuosta vaan halimaan ja pusimaan lapsia! Hotellin henkilökunta sanoikin, että arvasivat heti meidän olevan Suomesta, koska ollaan paljon pidättyväisempiä loman alussa kun muiden maiden matkaajat ja tottahan se varmasti on! Turkissa lapset syö monissa rafloissa ihan ilmaiseksi ja jälkiruuaksi lapselle tuodaan jäätelöä melkeinpä joka paikassa. Ei vaan täällä Suomessa!

Hauska nähdä minlälainen kulttuuri Bulgariassa on ja selvitäänkö ehjin nahoin takaisin kotiin. Tällainen höseältäjä kun lähtee reissuun ilman tarkkaavaista miestä niin saattaa helposti hävitä jotain tärkeääkin 😀

Yksi kommentti

  1. ulla kirjoitti:

    Kyllä on tyttö niin äidin näköinen 🙂

    Ja ihania matkakuvia !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.