Hae
Palasia Arjestani

Helppoa arkiruokaa: vuohenjuusto-tomaattipasta

vuohenjuusto-tomaattipasta

Jestas mä olen hullaantuntut pastoihin ja nyt hullaantumisen kohteena vuohenjuusto-tomaattipasta! En tiedä onko ne nämä kylmemmät kelit vai mikä, mutta joka päivä tekee mieli pastaa. Se on niin hyvää! Tämä vuohenjuusto-tomaattiapasta kummitteli mielessä monta päivää ja eilen himot kävivät niin koviksi, että treenin jälkeen poikkesin kauppaan ostamaan ainekset. Pasta on todella helppo ja nopea valmistaa eli arkiruokaa parhaimmillaan 😉 Rakastan itse vuohenjuustoa kaikissa muodoissaan, mutta tytön mieleen se ei juuri ollut. Ehkä jonain päivänä saan hänenkin makunystyrät käännytettyä.

Reseptin löysin Soppa365:n sivuilta, jonne olen koonnut itselleni jo melkoisen kattavan reeeptivalikoiman!

Vuohenjuusto-tomaattipasta 

  • 350 g pastaa
  • 2 rs kirsikkatomaatteja
  • 1/2 dl basilikan lehtiä
  • 1 dl babypinaatin lehtiä
  • 200 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä

Tee näin:

Laita pastalle vesi kiehumaan ja suolaa vesi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pastan kiehuessa puolita kirsikkatomaatit, hienonna basilika ja baby-pinaatti. Nosta ne tarjoilukulhoon. Lisää myös vuohenjuusto, oliiviöljy ja suola.

Valuta pasta lävikössä ja kumoa tarjoilukulhoon pilkottujen ainesten päälle. Sekoita hyvin niin, että kaikki ainekset menevät sekaisin ja juusto muodostuu kastikkeeksi. Viimeistele mustapippurilla ja koristele basilikan lehdillä.

Processed with VSCO with a9 preset

Resepti löytyy myös täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *