Hae
Palasia Arjestani

Joulu kuuluu kaikille

Olen jo useampana vuonna ollut mukana hyväntekeväisyydessä  ja varsinkin joulun alla olen aktivoitunut tässä asiassa oikein kunnolla. Olen ollut aina etuoikeutetussa asemassa ja saanut sekä pystynyt hankkimaan lahjoja lähimmäisilleni. Mun mielestä joulu kuuluu ihan kaikille ja sen vuoksi haluan lahjoittaa mahdollisimman monta joululahjaa lapsille ja sellaisille perheille, joilla lahjoihin ei välttämättä ole varaa. Viime vuonna lähetin joululahjoja Jouluapua-ryhmän kautta ja tänä vuonna lähdin mukaan myös Hope-yhdistyksen Lahjoita lahja lapselle-kampanjaan.

NimetönHope Ry on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa kaikille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 15 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Hope-yhdistyksen sivut löydät täältä. Hope-yhdistyksellä on Itiksessä Hyvän mielen joululounge 13.12 asti. Löydet sen 1. kerroksesta Stockan päädystä. Loungesta voi jokainen meistä hakea toivepostikortin ja käydä ostamassa kortissa toivottu lahja lapselle Itiksen kauppakeskuksesta. Lahjan voi toimittaa paketoituna tai paketoimattomana loungeen, josta lahja toimitetaan suoraan lapselle. Voit myös ostaa lahjan valmiiksi nimeämättömänä ja toimittaa sen loungeen. Toivotuimpia lahjoja ovat:

 • Legot sekä pojille että tytöille
 • Leffaliput
 • Lahjakortit vaatekauppoihin
 • Taikahiekka
 • Askartelutarvikkeet
 • Meikkejä ja kosmetiikkaa nuorille
 • Eläinlelut, etenkin Sleich-eläimet
 • Littlest pet shopit
 • Nerf-aseet
 • Nukke- ja kotileikkilelut

Hyvän mielen joululounge on avoinna ma-pe klo 14-21, la 10-18 ja su 12-18. Joululoungen ollessa suljettuna voit pyytää lahjatoiveen Itiksen infosta ja palauttaa paketin sinne.

Mulle tämä on todella tärkeä juttu, koska en voi edes kuvitella miten surullista olisi jos en voisi tarjota omalle lapselleni joulua. sydän särkyy kun ajattelenkin asiaa. Minä en lahjoja tarvitsisi, mutta onhan joulu ennen kaikkea lasten juhla ja heidän kuuluukin saada nauttia joulusta. Pyydänkin, että kaikki te, jotka suinkin vain pystytte ja kykenette, lähtisitte auttamaan lapsia. Tavoitteena on kerätä lahjat 1000 lapselle ja nuorelle, joten ihan kaikkien apua kaivataan!

Nimetön

 

2 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Me ollaan monena vuonna haettu seurakunnalta vähäosaisten lahjatoive. Ihana ilahduttaa lasta !!! Jolle se ainoa toive on iso juttu !!! Just sunnuntaina kävin noutamassa toiveen. Tytölle pääsee lahjaa ostamaan 🙂 . Oma tyttökin tottunut perinteeseen, että joka joulu haetaan lahjatoive .

  • Jonna kirjoitti:

   mä just suunnittelen täällä päivää millon pääsisin Itiksessä käymään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *