Hae
Palasia Arjestani

Yhteinen loma – täysi katastrofi?

Ikean asiakaspalvelussa viihtymässä... Saatiin muuten hyvää palvelua!

Ikean asiakaspalvelussa viihtymässä… Saatiin muuten hyvää palvelua!

Meillä on normaaliarkena meno melko hektistä. Molemmat meistä treenaa säännöllisesti ja yhteistä aikaa on lähinnä iltaisin vähän aikaa ja viikonloppuisin. Kummallekin on kehittynyt just ne omat rutiinit ja pinna alkaa kiristyä heti kun niitä ei pysty noudattamaan. Siihen kun lisätään kohtuullisen temperamenttinen lapsukainen niin soppa on valmis!

Loma ei ole alkanut ihan niin rennoissa merkeissä kuin odotin. Mä tykkään aloittaa touhuilun kotona melkeinpä heti herättyäni, mies taas vaatii vähän pidemmän käynnistymisen. Tyttö tuijottaisi mielellään vaan lastenohjelmia. Ensimmäinen nahina saatiin aikaiseksi kananmunista,  niitä kun riitti vain yhdelle 😀 Mä sain aamupalaksi sit riisihiutaleista ja suklaaprotskusta rakkaudella keitetyn puuron. Resepti vaatii ehkä vähän hiontaa….

Eroottisen näköinen aamupuuro.

Eroottisen näköinen aamupuuro.

Käytiin pikaisesti Ikeassa ja se reissu sujui yllättävän hyvin. Kauppareissu sen sijaan ei. Tyttö ei uskonut kerrassa mitään ja kassaneiti oli sitä mieltä, että lahjakorttia käytettäessä pitäisi tietää paljonko kortilla on ja maksaa ensin erotus käteisellä! Ihan ei ollut tämä neiti kartalla asioista ja väännettiin asiaa siinä hetken aikaa. Loppujen lopuksi sain ostokseni maksettua kiukkua kihisten. Nyt täällä huudetaan ja itketään (en minä), koska on päiväunille menon aika. Itseasiassa tätä kirjoittaessani mökki on hiljentynyt…. väsytysvoitto!

Mä lähden kohta treeneihin nollaamaan pääni. Rankkaa touhua tää lomailu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.