Hae
Palasia Arjestani

Norsu juoksumatolla


Jaahas, nyt on taas aikaa istahtaa hetkeksi koneen ääreen. En olekaan sitten keskiviikon päässyt kirjottelemaan blogiin saati tekemään mitään muutakaan tietokoneisiin liittyvää. Elämä on ollut suht hektistä tässä muutaman päivän ajan ja oon vaan säntäillyt paikasta A paikkaan B ja välillä poikennut myös paikkaan C. Treenit on kuitenkin hoidettu niin kuin pitää eli mahdollisimman kovaa ja ruokailut nyt ei enää muutenkaan tuota mitään ongelmia. Tosin eilen söin yhden ylimääräisen sämpylän 😉

Riinalta sain hyviä neuvoja Gimpin (kuvankäsittelyohjelma) käyttöön ja nyt pääsenkin sit kunnolla fotoshoppaamaan kuvia 😀 Pitäis vaan perehtyä siihen ohjelmaan kunolla ihan ajan kanssa. Onneks Riinalla riitti kärsivällisyyttä opastaa mun laista urpoa mesen välityksellä edes liittämään kaks kuvaa yhdeksi. Osaanpahan ainakin tehdä sit hyviä vertailukuvia! Löysin äsken kaikkee kivaa siitä ohjelmasta ja olisin varmaan näpränny sen parissa useammankin tunnin, mut täytynee laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja jättää Gimp toiselle päivälle ja painua ite kohta päikkäreille. Kiireinen yö tiedossa jälleen kerran… Ahistaa jo valmiiks.

Jos tässä kerkeisin ees yhdet treenit päivittämään niin olishan sekin jo jotain. Huomenna sit lisää! Kenties niitä kuntokuviakin sais otettua viimestään huomenna. Keskiviikkona kävin tekemässä olkapäät, ojentajat ja hauikset. Kulki muuten suhteellisen hyvin! Tän viikon treenit on kyl kaikki menneet aika nappiin.

1. Pystypunnerrus smith
8, 7*40kg
8, 7*37,5kg
8*35kg
Sain Jerryltä hyvän neuvon kaventaa hieman otetta. Kapeemmalla otteella liike uppos entistäkin paremmin olkapäille. Hyviä neuvoja ei koskaan voi saada liikaa ja ne pitäiskin aina käyttää hyödyksi ja ottaa opikseen.

2. Sivuviparit kp
12*7kg Hitto, että oli painavaa..
13*6kg
14, 12*5kg
13*4kg
Kaks viimestä sarjaa otin käsi kerrallaan, kun toi vasen puoli lähti taas kulkemaan ihan omia reittejään. Vieläkin siellä on ilmeisesti jokin hermopinne tai jotain. No, hyvin onnistui näinkin.

3. Viparit kulmassa kp
14*8kg
13*7kg
12*6kg
12*5kg
Palautukset 30 sekkaa.

4. Leveä pystysoutu tangolla
15, 13*25kg
13*22,5kg
Tää olis pitäny ottaa kolmantena liikkeenä, mut enpä muistanut. Ens kerralla sit.

5. Kapee penkki
5*57,5kg Huh, kun paino!
7*52,5kg
8*50kg
Käytin tässä sitä uutta Tampereella opittua tekniikkaa ja huomas heti miten paljon vähemmän ranteet oli mutkalla.

6a. Pushdown v-kahvalla
13*110 lbs
12*100 lbs
14, 12*90 lbs

6b. Hk scottkoneessa
14, 9*16,25kg
11*13,75kg
13*10kg
Tähän liikkeeseen sain itse asiassa tänään aika hyviä neuvoja ja tuntuma parani huomattavasti.

7a. Ranskalainen mutkatangolla
10*27,5kg
13*25kg
16, 14*22,5kg

7b. Hk kp seisten
9*13,5kg
12, 12*11kg
Ja taas forkut aivan jumiin. Ovat itse asiassa vieläkin aivan kipeet.

Treenin päälle 30 minsan intervalli JUOSTEN! Siis oikeesti, mä juoksin minkä kintuistani pääsin ja se oli tosi mukavaa! Sykkeet nousi yhtä korkeelle kuin crossarillakin, mut en kuitenkaan hengästynyt läheskään niin paljon. Mistähän tämä voisi johtua? Hikeekin pukkas paljon enemmän kuin crossarissa.

Sain salilla taas aika positiivista palautetta kehittymisestä. Hyvin olen kuulemma kiristynyt ja saanut lisää massaa. Sitähän tässä tavoitellaankin 😉

Jaahas, sit päikkäreille..

Edit. Jeee, mä voitin Paulan blogin arvonnassa hyvää treenimusaa! Hyppii ja pomppii ilosta hän!

2 kommenttia

  1. Illiskuutti kirjoitti:

    Olitkos torstaina Puikkarissa työn äärellä? Olin tunnistavinani..

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Kyllä vain! Olisit tullut höpöttämään..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.