Hae
Palasia Arjestani

Lapsivapaa vuorokausi.

Viikonloppuna koitti harvinainen hetki meidän perheessä. Tyttö vietiin nimittäin ensimmäistä kertaa yökylään serkku-tytön luokse. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tyttö on yön erossa molemmista vanhemmista. Ikäähän mimmillä on kohta 2v ja 3 kk, joten oli aikakin jo harjoitella yökyläilyä 😉

Vietiin tyttö serkun luokse Munkkiniemeen ja kurvattiin isännän kanssa siitä suoraan Jumboon lounaalle Fonda del Soliin  ja hetkeksi vielä shoppailemaan. Ruoka oli jälleen kerran erinomaista, mutta sanonpa vaan että itse tehtynä juustokakku on aina parasta <3

IMG_20140531_142751 IMG_20140531_143125

Gina Tricotissa kävin pyörähtämässä pitkästä aikaa ja kyllähän sieltä tarttui mukaan taas pari paitaa :D
Gina Tricotissa kävin pyörähtämässä pitkästä aikaa ja kyllähän sieltä tarttui mukaan taas pari paitaa 😀

20140531_140200Kauppareissun jälkeen ehdittiin hetki hengähtää kotosalla ja sitten täytyikin jo alkaa laittautumaan iltaa varten! Meillä oli tiedossa miehen ystävän kolmekymppiset Sokos hotel Vaakunassa ja mä halusin kerrankin laittautua oikein kunnolla. Tukkaa kikkaralle ja lakkaa kynsiin siis 🙂 Ihanaa kun sai laittaa itteensä oikein ajan kanssa! Pienenä vinkkinä: kannattaa testata uusi laite ( Remingtonin uusi kiharrin) ennen h-hetkeä… ei meinaan mennyt alkuun ihan niinku Strömsössä 😀

Lopputulos oli kuitenkin kohtuullisen mukiinmenevä mamma ;)
Lopputulos oli kuitenkin kohtuullisen mukiinmenevä mamma 😉
MaXfactor - Madame Rose.
MaXfactor – Madame Rose.
IMG_20140531_171704
Biker-takki H&M / turkoosi toppi Gina Tricot / Farkut H&M / Kengät Sunny´s / Arskat H&M / Laukku kirppis

Bileet pidettiin ihan ydinkeskustassa Sokos hotel Vaakunan 10.kerroksessa. Juhlakalu oli varannut bileitä varten saunakabinetin ja saatiin nauttia auringonpaisteesta suurella terassilla maisemia ihaillen. Ihan huikee paikka!

IMG_20140531_181728 20140531_180059 20140531_18013320140531_180123Syötiin hyvin, tutustuttiin ja seurusteltiin. Saunomiseenkin olisi ollut hyvä mahdollisuus tasokkaassa saunassa, mutta mä en tällä kertaa halunnut pilata mun hienoja kikkaroita 😀 Lauantai oli muuten siitä harvinainen päivä, että söin kaksi ravintolatason ateriaa jälkkäreineen. Ei tarvinnu paljon kotona ruokaa laitella! Ihanaa luksusta välillä tällainenkin, mut onneks ei ihan joka viikonloppu tule näin hyvin syötyä…

IMG_20140531_19251020140531_212140 20140531_212048Ruoka oli todella hyvää: kylmää perunasalaattia, porsaanfilettä punaviinikastikkeessa ja ihanan mausteisia perunoita. Jälkiruuaksi kolmen suklaan kakku, joka oli niiiiiiin hyvää! En oo koskaan varmaan syönyt niin hyvää kakkua, ah! Mähän olin totta kai koko ajan kamerani kanssa napsimassa kuvia ja vähän sain huvittuneita katseita osakseni, mut ei se mitään. Musta on ihanaa fiilistellä jälkeenpäin kuvien perusteella ja muistella miten kivaa meillä oli ja miten hyvää toi kakku oli 😀 Bloggari on aina bloggari, kaikki täytyy ikuistaa kameralle 😉

Iso kiitos illan isännällä ja emännälle supermukavista kemuista! <3

Auringonlaskua..
Auringonlaskua..

20140531_205735Me ollaan kohta kolme vuotta asuttu Helsingissä ja mä oon menettänyt sydämeni tälle kaupungille aivan täysin <3 Kuopiossa asuessa mietin etten vois mitenkään sopeutua näin isoon kaupunkiin kuin Helsinki, mut niin sitä vaan elämä surraa täälläkin samalla tavalla eteen päin kuin Savossakin. Bonuksena täällä tosin on se, että joka paikkaan on helppo liikkua ja täällä on vaikka mitä nähtävää ja koettavaa! Jotkut sanoo, että Helsinki on karu ja ruma, mut minusta tää on kaunis ja mielenkiintoinen kaupunki. Love it! 🙂

IMG_20140601_114911
Paita Gina Tricot / farkut kirppis / villatakki (vanha) H&M

Bileistä kotiuduttiin lauantaina jo kymmenen jälkeen (seriously… :D) ja saatiin vielä olla hetki rauhassa ennen nukkumaan menoa. Eilen nukuttiin miehen kanssa ruhtinaallisesti kymmeneen asti. How weird is that!? Enpä muista samanmoista tapahtuneen ihan äskettäin. Oli todella omituista herätä rauhassa ja nautiskella aamukahvi hiljaisuudessa. En edes muistanut minkälaista on olla ilman alati hölpättävää mukeloa kotona 😀 Hassua! Mutta niinpä vaan ikävä iski ja käytiin hakemassa pieni räkänokka takaisin kotiin. Siitähän se hulabaloo taas alkoi. Ja elämä oli normalisoitunut taas…

Iltapäivällä pienen pieni oma hetki hyvän kirjan ja irtaripussin jämien kanssa :)
Iltapäivällä pienen pieni oma hetki hyvän kirjan ja irtaripussin jämien kanssa 🙂

Nyt oon omasta mielestäni sen verran hyvässä kondiksessa, että uskallan tänään treeneihin. Jospa ottais oikeesti vähän rauhallisemmin….? Ensimmäisen kerran viikkoihin tuntuu, että allergialääkkeet alkaa purra eikä nokkakaan ole enää kuin ihan semisti tukossa. Ihana tunne 🙂 Mä aloittelen tässä myös viljatonta elämää pikku hiljaa. Katsotaan kuinka tämä etenee ja mennään ihan rauhassa sen kanssa. Uuteen asiaan ja elämäntapaan orientoituminen vie aina aikaa. En usko, että ihan kertarysäyksellä onnistuu. Toisaalta voin olla väärässäkin.

Kuinkas teidän viikonloppu sujui?

 

2 kommenttia

 1. outi kirjoitti:

  Oi kun ihanan näköisiä kakkuja! 🙂
  Toivottavasti treenit meni hyvin ja muutenkin pääset tuosta sairastelukierteestä eroon 🙂

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Vielä on ainakin olo ihan ok, mut ei pidä sanoa vielä yhtään mitään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *