Hae
Palasia Arjestani

Hukkaan heitetty päivä

Processed with VSCO with c1 preset

Eilinen päivä kului täysin vaakatasossa. Ihmettelin tiistai-iltana miksi en saanut ruokaa alas treenin jälkeen ja olo oli muutenkin todella huono ja väsynyt. Menin ilman ruokaa nukkumaan ja yöllä se vatsatauti sitten iski. Sekä mulle että tytölle. Menemättä yksityiskohtiin tiedätte varmaan missä merkeissä eilinen kului… Oudointa tässä oli se, että aamulla tyttö oli jo ihan kunnossa,  mutta mulla tauti vaan jatkui. Yritä siinä sitten pitää seuraa yliaktiiviselle ja puuhakkaalle tytölle, kun itse on ihan kuoleman väsynyt ja huonovointinen. Not fun!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Eniten harmittaa hukkaan heitetyn päivän lisäksi se, että ehdin juuri tiistaina tehdä Anton & Antonin ruokakassin ensimmäisen ruuan. En pystynyt maistamaan siitä palaakaan ja nyt ei tee edes mieli. Menee hyvä ruoka hukkaan jos en kykene tänäänkin vielä syömään kunnolla 🙁 Että mä vihaan tällaisia tauteja! Tää päivä meneekin ihan voimia keräillessä ja pakkosyöttäessä itseäni. Huomenna toivottavasti vähän virkeämpänä töihin..

Kettu sairastuvalta kuittaa.

2 kommenttia

  1. Tiina kirjoitti:

    Oon alkanu sun blogia seuraileen tänä syksynä aktiivisemmin ja oot sairastanu syksyn aikana aikamonet taudit.. 🙁 Paranemisia!

    • Jonna kirjoitti:

      Eihän tää ole mitään verrattuna siihen kun palasin äitiyslomalta töihin. Sillon en tervettä päivää nähnytkään. Mut joo, aina kun tyttö sairastuu niin mäkin saan saman taudin. Jos jotain positiivista hakee niin mulla käy töissä 20-30 sairasta ihmistä päivässä ja siihen nähden oon kyllä pysynyt suht terveenä. Ammatinvalinta kysymyksiä nämäkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *