Hae
Palasia Arjestani

Höpösti kovvoo.

Täällä on ollut taas tosi kiva päivä 🙂 aamusta lähtien oon ollut täynnä energiaa ja ollaan tytön kanssa ulkoiltu ja puuhailtu vaikka mitä! Aah, tätä ihanaa offielämää 🙂 Kauheasti ei ole tuota painoa kertynyt. Tänä aamuna vaaka näytti 62,9kg et zillai.. Kohta saa lisätä hintsusti kaloreita!

Päivällä hain postista Buzzadorin paketin. Tämmöstä sieltä löyty tällä kertaa.

Oli palkkaria ja patukkaa jos jonkinmoista.

Näitä pitäis nyt vähän aikaa maistella ja ihemetellä ja sit kirjottaa tuomio. Ootteko kokeilleet?

Tässä teille päivän tylsä ruokakuva. Joidenkin mielestä ruokakuvat on äärimmäisen tylsiä, mut musta ne on inspiroivia!

Karjalanpaistia, kukkakaalia ja hemapaa. Tätä samaa päivällä ja illalla. Illalla vaan tuplasti isompi satsi!

Illalla salille ja vuorossa rintaa ja selkää. Rinnan treenaamisesta en ole viime aikoina juuri välittänyt, mut nyt sekin alkaa maistua. Selkäjumppa nyt natsaa aina 🙂 Sain kaveriksi Annan ja taas kerran oli kaverin apu korvaamaton. Anna huomasi ylätaljassa, että mulla menee kädet taas miten sattuu. Siis vasen puolihan mulla elää ihan omaa elämäänsä muutenkin, mutta huomautuksen jälkeen muistin taas keskittyä siihen paremmin. Kiitos Anna-muru <3

Valmistautumisposet.
Rarrrrrr… Vain musta silmälappu puuttuu 😀

Jumppa meni kutakuinkin näin:
1. Leuat leveä myötäote 5x
2. Vinopena kp 5x
3. Ylätalja vastaotteella 5x
4. Punnerrukset 5x
5. Alatalja kapealla 3x
6. Jalannostot maaten penkillä 2x
7. V-vatsat 2x

Kaikki sarjat tein minuutin palautuksilla eli kiirettä piti ja soijaa pukkas 😀 Leuoissa 2,5kg lisäpaino käyttöön pariin ekaan sarjaan. Vinopenaa päräyttelin kahdenkympin hantteleilla ekat sarjat. Aivan hemmetin hyvä tuntuma ja pumppi tuli pikku muskuloihin. Sarjojen välissä kerettiin vähän jutustelemaankin vaikka vauhdilla jumpattiinkin. Ollaan hei opittu!

Näin se menee vinoon, huomaattekos?
Pystyssä liike tällä kertaa.

 Mä vaihtelen ylätaljassa tekniikkaa aika paljonkin. Välillä tehdään isommilla painoilla vähän ronskimmalla tekniikalla ja välillä pienemmillä painoilla hitaasti ja hartaasti rutistellen. Välillä menen enemmän takakenoon ja välillä teen ihan pystyssä. Pääasia kun selkä pysyy samassa asennossa koko liikkeen ajan eikä heijaa ees taas takaraivo lattiaan joka toistolla.

Ylhäällä kädet jää vähän koukkuun.
JA sieltä vedetään…

…alas asti! Ilmeellä.

 Sit vähän alataljaa. Tällä kertaa kolmiokahvalla. Alataljaa tykkään yleensä tehdä vähän ronskimmalla tyylillä. Tuntuu mulla sillä tavalla parhaiten. Vikan sarjan otin nätisti puristellen. Vaihtelu virkistää ja kehittää tässäkin.

Versat kiinni.
Mä vedän painopakan aina seisaaltaan mukaani.

Hyvä venytys.

Ja tässä seuraava virhe… kuka tietää mikä???

Heiiiiii, siellä näky joku moukku! Onko se lihas!?

Ton enempää en koskaan nojaa taakse.

Tommonen pöllö mulla oli reenikaverina 😀
Ihana ja sädehtivä Anna <3

Vähän vatsoja loppuun. Tokana liikkeenä tein kotijumpissakin joskus tekemiäni V-vatsoja.

Ylhäasento.

Alhaalla V. Tai jotain sinne päin…

 Loppuun pikku pöllöilyt. Voi luoja 😀 Anteeks…

WTF….
Noin se pistää…

On se joskus vaikeeta 😀

Tässä tää tönöttäis. Ota kuva! Ota kuva!

Luonnollinen kuin mikä.
Mitäpä olis treeni ilman bodypeukkua?

Hih, muutamat kuvatukset vielä kotoota. Sit lopetan. Lupaan sen. Tai sit en, muahhahaa!

Isin siro neljävitonen ja mimmin suuri kakskymppinen 🙂

Mamman mussu <3
Aloo? Sanoo hän puhelin melkein korvalla 😀

Tämmöstä ruudun tälle puolelle, mitäs sille? Ketä on lähdössä kisoja katsomaan lauantaina ja sit jatkoille??? Nyt meillä aletaan ruokaohjelma maratonille eli mastercheffiä ja topcheffiä tiedossa 🙂

25 kommenttia

 1. Kerttu kirjoitti:

  No wau, tekemisen meininkiä!! Kerrohan sitte mikä patukka parasta! 😀

 2. Outi kirjoitti:

  Sain kans kutsun tuohon maxim buzzaukseen, mutta lopulta ei osunut sitten mun kohdalle, enkä siis päässyt kamppikseen mukaan, harmi kun ois ollu eka mun kohdalla…Täällä on tällä viikolla pitkästä aikaa treenattu valkun kanssa, kun flunssakierre on toivon mukaan selätetty, aika hapotusta nyt. Intoa saa kyllä toistenkin blogeista 🙂 Hesaan on suunta jo perjantaina, pakkohan sitä kuumetta sieltä on hankkia 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   No höh, ehkä sua odottaa joku parempi kamppis ;)Mua pelottaa jo valmiiks minkälaisen kisakuumeen saan vkl…

 3. Hande kirjoitti:

  Kauhia sentään! 😀 Mihin ihmeeseen sä hävität tota painoasi?? Johan sä painat kohta saman mitä ennen kisalavalla ;DEi voi kuin ihailla tuota onnistumista. Ja onkohan sulla liikaa hiilua treenijuomassa, kun alkaa nuin heittämään?! ;P ;P ;P

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Musta on tullu läpipasko 😀 näinhän se menee yleensä dieetin jälkeen. Ensin ei paino nouse yhtään ja sit yhtäkkiä pomppaa. Varovasti ja tunnustellen nostetaan kaloreita :)Kyllä mun kisapainoon on aika paljon vielä matkaa! Ei se paljon yli viidenkympin olis jos sitäkään. ..

 4. Anonymous kirjoitti:

  Samishousut teillä 🙂

 5. NiiNii kirjoitti:

  Miiiikä on tuo sun harmaa treenitoppi?! Näyttää lupaavalle: pääkallo ja jotain tekstiä kakusta?!

 6. Päivi kirjoitti:

  Kerro nyt mikä virhe tuossa alataljassa oli? Mä sitä syynäsin ja tuumasin, että hmmm… mikä siinä nyt muka menee pieleen 😮 Tuleeko veto liian ylös vai mitä? Kerro kerro kerro!Ihanat noi minimonot! Voi jee :)Mä oon käyttänyt jonkin verran jossain vaiheessa Maximin tuotteita ja mun mielestä ne oli ihan pätevän oloisia. Varsinkin (vieläkin kaapista löytyy) Maximin Energy geeliä joka toimi hyvin silloin kun vielä juoksin paljon ja pitkiä pitkiä pitkiä matkoja 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   No mun mielestä kyynärpäät sojottaa liikaa sivulle :(Ainakin patukka oli hyvän makuinen! Jatkamme testaamista 😉

 7. Kerttu kirjoitti:

  Kahava väärinpäin? 🙂

 8. Kerttu kirjoitti:

  Hengitys? 🙂

 9. Piitu La kirjoitti:

  Missäs ne jatkot on oikeen lauantakina? Onko joku virallinen paikka, vai jokainen menee minne lystää? Mä ainakin olisin lähdössä jonnekin, mutta hirveesti en varmaan pysty humppaamaan, että jalka ei prakaa uudestaan. Nyt selkää ruvettava rullailemaan, että huomenna kykenee taas Sepin rääkit tekemään 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Laitoin sulle fb sen jatkokutsun, saitko? Mullakin on su treeni ja kauhea krapulan pelko niin tuskin tulee otettua yhtä lonkeroa enempää…

 10. nasba kirjoitti:

  Mä pääsin ja mukaan tohon Maxim-kampanjaan. Tänään testasin siitä isosta purkista sitä juomaa salilla treenin aikana ja tummasuklaa patukkaa treenin jälkeen. Mulle maistui molemmat! 🙂 Ihania kuvia! Heh, täällä saa aina nauraa. 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä maistoin sitä pähkinäpatukkaa, olikohan joku aftet training patukka ja hyvä kyllä oli! Maultaan on yllättävän hyvä prodepatukaksi :)Hehee, joskus on lystiä vähän liikaakin 😀

 11. Heta kirjoitti:

  ootan kovasti jo sinun tuomiota noista prodejutuista. ps. sulle olis haaste.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kauheesti en oo vielä tuoteselosteita tutkinut mut fruktoosi sieltä pisti aika pahasti silmään, murr!Eilen maistoin yhden patukan ja hyvää oli! Arvotkin vaikutti ihan kohtuullisilta 🙂

 12. Henna kirjoitti:

  Oi kivaa! pääsit tohon prodekamppanjaan mukaan, hienoja kuvia jälleen kerran 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *