Hae
Palasia Arjestani

Se mikä on tärkeintä

Processed with VSCO with a6 presetKoko viime viikko meni mietiskellessä elämää. Pysähdyn aika ajoin miettimään missä mennään ja mitä asioita on meneillään mun elämässä. Mitkä on hyvin ja mitkä ehkä vaatisivat enemmän panostusta. Mulla on aikakausia jolloin innostun jostain asiasta yli kaiken ja panostankin siihen todella paljon. Viime aikoina panostuksen kohteena on ollut blogi ja olen pyrkinyt postaamaan parikin kertaa päivässä. Blogin kirjoittaminen on mulle intohimo, mutta huomasin kirjoitusflown haihtuvan, kun hommasta tuli liian systemaattista ja vakavaa. Mulle tuli suorastaan pakkomielle postata joka päivä kaksi kertaa ja olin todella pahalla päällä jos en saanut kotona kirjoitettua illalla mitään. Tuntui kuin en olisi saanut mitään aikaiseksi koko päivänä.

Processed with VSCO with a6 presetViime viikolla mietin asioita uudestaan ja aloin laittamaan niitä tärkeysjärjestykseen. Ensin tulee totta kai perhe, toisena treenit ja vasta kolmantena blogi. Tämä on mulle rakas harrastus, mutta jos alan kirjoittamaan blogia liian tosissani niin siitä katoaa ilo. Tarkoituksena on jatkossa ylläpitää postaus per päivä tahtia ja viikossa pidän ainakin yhden vapaapäivän jolloin en kirjoita ollenkaan. Kun jätin iltapostaukset pois niin aikaa jäi yllättäen monelle muulle asialle: lukemiselle, kokkaamiselle (entistä enemmän!), ulkoilulle, lihashuollolle, tytön kanssa puuhastelulle ja ihan vain olemiselle. Totta kai jos fiilistä vaan on niin sitten saatan kirjoitella useammankin kerran päivässä. Mikäänhän ei ole kiveen kirjoitettua, mutta hommasta ei saa tulla pakkopullaa.

Treenien osalta tavoitteet ovat nyt korkeammalla kuin koskaan. Pikku hiljaa pudottelen muutaman kilon painoa ja samalla parantelen peruskestävyyttä. Treenejä saattaa jatkossa tulla 1-2 enemmän viikossa kuin aikaisemmin. Tämä on vielä vähän työn alla. Kun perheessä on kaksi aktiivisesti treenaavaa niin aina ei voi mennä oma nenä edellä. Viikot täytyy suunnitella yhdessä ja välillä on pakko joustaakin. Tytön kanssa olisi kiva myös päästä harrastamaan jotain, mutta vielä ei ole löydetty sopivaa juttua. Toivotaan, että lunta tulisi ainakin kunnolla niin päästäisiin opettelemaan hiihtämistä ja luistelua!

Processed with VSCO with a6 presetMulla on tällä hetkellä unelmia ja haaveita enemmän kuin pitkään aikaan ja monelta elämän osa-alueelta. Jokainen näistä vaatii oman aikansa toteutua ja on pakko alkaa priorisoimaan ajankäyttöä entistä enemmän. Se tulee varmasti näkymään myös täällä blogin puolella jollain tapaa 😉 Unelmissahan on se hienous ettei ne maksa mitään! Parhaimmillaan niistä saa parannusta ja uusia ihania asioita omaan elämään ja juuri niitä mä tällä hetkellä haenkin.

Onko teillä tällä hetkellä jotain suuria haaveita tai unelmia?

Ps. Mä kyykkäsin eilen uuden PR:n, 90kg nousi niin että napsahti! Oon ihan fiiliksissä vieläkin 😉

8 kommenttia

 1. Erja kirjoitti:

  Ihanaa, että löytyy paljon unelmia! Ne tuovat voimia, vaikka kaikki ei toteutuisikaan tai muuten vain muuttuisi omassa mielessä matkan varrella.

  • Jonna kirjoitti:

   Kyllä unelmia täytyy olla! Ne ajavat tekemään asioita ja toteuttamaan itseään 🙂

 2. LK kirjoitti:

  Musta laatu korvaa määrän bloginkin suhteen! Älä siis turhaan yritän postata useasti päivässä, vaan keskity siihen yhteen jos siltä tuntuu. Plus ei kaikkia postauksia kerkeä edes lukea jos tulee monta päivässä 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, oikeassa olet! Kukapa täällä jaksais roikkua useamman kerran päivässä 😉

 3. susannam kirjoitti:

  Unelmat on ihania, ja varsinkin kun aina silloin tällöin joku niistä toteutuu! Mikä omalla työllä, mikä spontaanisti taivaanlahjana. Minä unelmoin 15 vuotta paremmasta kropasta ja elämäntyylistä. Nyt alan olla lähellä sitä. Ja yllättäen näin 30 kg kevyempänä (and still counting…) ne haaveet liittyy tähän uuteen löydettyyn elämäntapaan. Hetkittäin mielessä välähtää, oisko minusta kisakuntoon kolmevitosena (aikaa reilu kaksi vuotta), mutta sitten taas ajattelen että nääh, en minä osais niin tosissani tätä ottaa kuin mitä vaaditaan. Nyt taas haaveilein crossfitin aloittamiesta, ja pääsenkin kohta kokeilemaan. Monesta muustakin asiasta haaveilen ja osa on ihan utopiaa. Mutta niinhän ne unelmat saa ollakin. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Anna ajan kulua ja omien ajatusten tasaantua. Kyllä sä löydät vielä vastauksen haluatko kisalavoille vai et! Kolmevitonen ei kuule ole edes vanha, sillon se elämä vasta alkaa niin kuin sullakin 😉

 4. Heidi kirjoitti:

  ”The old dreams were good dreams. They didn’t work out, but I’m glad I had them.”
  -Robert James Waller

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.