Hae
Palasia Arjestani

Gymiläinen Kymissä gymillä.

Aloha las satsumas! Terveiset sumuisesta ja sateisesta Kotkasta. Eilen paisto aurinko taivaan täydeltä ja tänään tuli vettä kuin esterin perseestä. Kovin on vaihtelevia noi ilmat meillä täällä rannikolla 😀 

Eilen päiväsellä raahattiin kahdella autolla mun kamat tänne. Tulevat appivanhemmat lykkäs niin paljon kamaa ja kaikkee mukaan, että oli pakko jakaa tavarat kahteen autoon. No, onpahan ees jotain pientä huonekalua, vaikka ei kovin suurta olekaan. Sänky ja joku pieni pöytä+tuoli pitäis vielä hommata. Niin ja mattoja. Ja peili. Kyllä tänne rahaa saa menemään. Muistattekos kun kerroin, että tässä kämpässä on varsinainen retrokeittiö? Enkä kyllä arvannut, että minkälainen… Tervetuloa luksuslukaalini esittelykierrokselle!

Marmoroitu ja kullattu eteishallini sekä kattavat säilytystilat. Ulko-ovesta tullessa heti vasemmalla  200 neliön keittokomero ja seuraavana kotikylpylä.
Tässä retrohenkinen keittökompleksini viimeistä huuto olevilla kodinkoneilla. Nelkä levyä hellässä ei oo yhtään mitään…
Lisäravinnenurkkaus, se tärkein 🙂
Näkymä länsisiipeen. Plussaa valoisuudesta! Yksi kukkakin eksyi mukaan isännän vaarilta. Huomaa retrohenkiset verhotkin. Retro on nyt in.
Kotikylpyläni porealtaineen ja höyrysaunoineen. Myös suolahuone löytyy.
Eteläsiiven makuuhuone moottorisängyllä. Not. Sänky pitäis jostain hommata.
Kotiteatteriyksikkö viimeistä huutoa olevie hifilaitteineen ja laajakankaineen.
Näkymä ulko-ovelta. Että tämmöstä.
Hyvin alkoi elämä uudessa paikassa. Unohdin digiboxin kaukosäätimen Kuopioon ja television kaukosäädin lähti isännän matkassa vahingossa myös Kuopioon. Sovittiin, että kultamuru laittaa ne mulle postissa, mutta sitä boxin kaukoa ei löydy mistään. Meen sit viikonloppun etsimään sen… Nyt tässä katsellaan lähinnä dvd:tä (sinkkuelämää ja kumman kaa :D) ja ruuti.fi:stä ohjelmia, kuten Sali ja Halv otta hos mig. Eipä sitä muuta tartte. En juuri kerkeis tällä hetkellä töllöö enempää kattomaankaan. Eilen kattelin netistä mm. Deittipalvelua.
Eihän sama ole kuin töllö, mut menee muutaman päivän varsin hyvin. Kun kerta Lolankin sain tänne mukaan niin suurin osaa illasta menee hänen leikittämiseen ja paijaamiseen. 
Joutuu rassukka kuitenkin olemaan päivät yksin niin pitää sitten illalla hyvittää oikein olan takaa. Viime lauantaina joutu Helsingissä ihan vaan vähän shoppailemaan, vaikka vannoin etten nyt shoppaile mitään, kun ei yhtään tiedä paljonko täällä kuluu rahaa. Ostin sit kolmet kengät 😀 Mut ei olleet kyllä kalliita!
Mustat tennarit cittarista 15 egee. Paremman näköset jalassa kuin kuvassa.
Uudet salikengät Budget sportista 39, 90e! Sairaan hyvät jalassa ja treenissä. Tänään testasin.
Uudet lenkkarit kera pinkkien raitojen myöskin Budgetista 24, 90e. Kyllä kelpaa dieetillä löntystellä pitkin maita ja mantuja.
Täällä on muuten aivan sairaan paljon vanhoja puutaloja. Kävin eilen käpöttelemässä ja noita näky joka nurkilla. Ihan kivoi.
Löysin matkallani Ärrän, josta piti sit käydä ostamassa jätskiä. Mieliteko lopahti heti kun pääsin kämpälle ja jätski on nyt koskemattomana pakastimessa. Enkä kyl syö tänäänkään.
Tänään oli sit eka duunipäivä! Vähän jänskätti uusi paikka ja uudet ihmiset. Jengi duunissa on tosi mukavaa eikä tosiaan mitään kylmiä ihmisiä niin kuin jotkut on mua varoitelleet Kymiläisistä ihmisistä. Aika sekasin oon ekan päivän jälkeen ja varmasti meneekin vähän aikaa ennen kuin opin täysin työtehtäviini ja talon tavoille.
Töiden jälkeen piti lähtee surffaamaan bussilla keskustaan. Tällä menee bussit ihan ihmeellisesti ja aikatauluista ei ota kerrassa mitään selkoo. Kielimuuri niinku Maarit sano 😀 Pääsin keskustaan ja seuraavana tehtävänä oli etsiä sali, Hyvän tuulen kuntoklubi taijokusemmonen. Uus sali on ihan sairaan hyvä. Ainoa miinus siitä ettei siel ole kuin yksi smith.. Salilla on kolme eri puolta: naisten kuntosali, miesten kuntosali ja sit vielä sekasali. Lisäks tietty kaikki jumpat ja spinningit ja erillinen venyttelyhuone. Laitteita miljuuna ja oon niiden kans ihan sekasin..on vaikka minkälaista vempelettä ja hilavitkutinta. Siel oli se kauan hinkuamani vaakahackikin, mut se oli mitotuksiltaan ihan hanurista. Oon vissiin liian lyhyt siihen, kun en pysty ees ysikymppiin tekemään, kun laite kalahtaa pohjaan 🙁 Blääh.
Noh, etureisiä jumppasin. Meni vähän säätämiseks, kun ei pystyny samoja juttuja tekemään kuin normisti, mut toisaalta ihan hyvä vaan niin tulee vaihtelua! Pudotussarja viikko vielä menossa. Loppuun vähän olkapäitäkin.
1. Hack korokkeelta 10*35kg+8*25kg/7, 6*35kg ihan liian vähän painoja ekassa sarjassa..
2. Etukyykky 9*50kg+9*40kg/8, 7*50kg Tätäkin välillä!
3. Smithkyykky korokkeelta 9*50kg+8*40kg/8*50kg
4. Reiskojen ojentelu vipuvarsivehkeessä 11, 9*10kg/koipi
5. Sivuviparit kp istuen 3*11-15*6kg
6. Pystypunnerrus kp seisten 2*18-20*6-8kg
Jengi katto vähän kieroon mun hackiviritelmiä 😀 Laitoin kantapäiden alle 15 kilon kiekon ja lattialle vielä 25 kilon kiekon tukemaan toista kiekkoa ettei se lähde valumaan mihinkään. Ihan hyvin toimi toikin viritelmä! Smith oli tietty varattuna, kun mun olis pitäny päästä siihen, joten tein sit etukyykkyä pitkästä aikaa. Oli vähän hakemista, mut hyvin se uppos noinkin! Salilla oli muuten kaks ihan Kai Greenen näköstä sälliä. Meinas vähän naurattaa 😀 Muutenkin siellä oli aika paljon semmosta ihan reenannutta jengiä. Naisia ei paljon tuolla sekasalilla näkyny. Kaks tyttöä tuli tekemään jotain vatsakonetta, kun olin lähössä. No mut eipä se haittaa, yksinään tulee varmaan muutenkin reenattua.
Täytyy jatkaa ton kissimillin viihdyttämistä ja tehdä vielä huomiset ruuat…
Kotka kuittaa.

5 kommenttia

 1. Sampe kirjoitti:

  Tulee tosta sun muutosta ihan mieleen suomileffa Nousukausi :DEipä sitä ihminen kummosia tarvi elääkseen, et sä siel ku nuku vaan, asut salilla ja töis! eiks se nii mee :)Toi keittiö on kyllä luxusta, vetää vertoja jo mun lautakeittiöön 😉

 2. Annemari kirjoitti:

  Hyvä tuosta kämpästä tulee, kun saa tavarat paikoilleen 🙂 Niin ja ostettua vähän lisää juttuja, niinku se sänky esimerkiksi. Tuo keittiöhän on vallan suloinen, tuo hella 😀 Haluu samanmoisen, ihan ankee tommonen neljän levyn tavallinen.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Hei! Ei siellä Kotkassa niitä Kymiläisiä ole, ne on ihan eri porukkaa! Huomat kyllä, jos törmäät niihin! ;D

 4. Ele kirjoitti:

  Hauska reportaasi uudesta kodista! 🙂 Tsemppiä. Eiköhän kielimuurikin sorru jossakin vaiheessa.

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Tänks! Kait tästä pikku hiljaa saadaan ihan asuttavan näköinen. Huomenna metsästämään ainakin sänkyä ja jotain muuta kivaa..Hehe, mua luultiin salilla Tamperelaiseks. Puhun kuulemma selvää Tampesterin murretta. Olivat pojat hyvin väärässä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.