Hae
Palasia Arjestani

Omaa ja vähän muidenkin jumppaa.

Joka keskiviikkoisen tapaan kyykkytreeniä salilla 🙂 Ai että mä tykkään nyt kyykytellä vapaalla, kun liike alkaa sujua hyvin ja puskee kivasti sekä etureisille että persuuksille. Ainoa pieni miinuspuoli tämän päivän jalkatreenissä oli kyykyn aikana kroppaan hiipivä yökötysolo. Mulle käy näin aika usein, kun treenaan jalkoja. Ihan sama onko mitään treenibuusteria alla vai ei. Sykkeet on melko korkealla koko treenin ajan ja luulen, että huono olo johtuu siitä. Muissa treeneissä huonoa oloa ei tule.
Treeni vedettiin kunnialla ja täysillä loppuun asti huolimatta olotilasta. Ja hyvinhän se reeni kulki!

1. Takareidet maaten 6*6-20*20-45kg
2. Kyykky 5*5-25*32,5kg-65kg
3. Prässi jalat ylhäällä leveällä 3*11-15*130kg
4. Askelkyykkykävely 3*max*5kg/käsi
5a. Pohkeet seisten 3x
5b. Pohkeet istuen 3x
6. Hoover 2x

Päälle kunnon venyttelyt Annaa odotellessa. Koko kropan venyttelin hyvin läpi. Isäntä oli mimmin kanssa anoppilassa niin mulla oli hyvin aikaa jäädä vielä salille höpöttämään ja ihmettelemään Annan kuntopiiriä. Melkein aloin jo itsekin vetää samaa treeniä sykkeen nostatuksena, mutta sit soi puhelin ja tuli noutaja. Täytyy kyllä hattua nostaa isosti Annan tekemälle kovalle työlle. Naisesta on vuodessa kuoriutunut melkoinen fitnesskissa! Annan blogia kannattaa kyllä seurata, ainakin minua hän motivoi suuresti <3 kuvat ja kirjoitustyyli on myös aivan omaa luokkaansa, tykkään!

Askellusta penkille. Hyvä liike pakaroille!
Lähtöasento. Vielä se hymyilyttää 🙂

Tuplapeilipose!
Ääh, miks mä oon tämmönen tappi!?
Olispa ihanaa olla yhtä pitkä ja näyttävä nainen kuin Anna. Mut kun en oo. Tähän metrineljäkymmentä hattupäässä pituuteen on tyydyttävä. En tainnut olla paikalla kun pituutta jaettiin…
Meidän rasvavarastot sai taas uutta täydennystä nestemäisestä omegasta sekä MCT-öljystä. Ei lopu hyvät rasvat taas kesken!

Nestemäinen omega Gazozilta
Isännän hankkima MCT-öljy Fitnesstukulta.

Optimun Healthin Omega 3-6-9 on valmistettu 11 eri kylmäpuristetusta öljystä. Kahden ruokalusikallisen Omegaa luvataan vastaavan 30 kalaöljykapselia. Tätä otan yleensä 5g jommalla kummalla iltapäivän aterialla.  Hintaa purnukalla on 39,90 ja koodilla jonna siitä saa vielä 10% pois Gazozin verkkokaupassa. Kovin on riittoisaa ollut 🙂 MCT-öljy on isännän hankinta ja sitä meillä on ollut varastossa ja käytössä aika pitkään. Lisää MCTöljystä täällä
Tein tänään sen mitä olen jo pitkään miettinyt. Ostin testiin yhden purkin Estro Dimiä, kun sitä on niin kovin moni kehunut. Katsotaan onko siitä mihinkään 😉 Oletteko kokeilleet Estro Dimiä? Mitä mieltä tuotteesta?

Tälläkö saadaan rasvaa oikeista paikoista pois?
Huomiselle olen taas suunnitellut jonkinlaista kotijumppaa. Katsotaan mitä saan aikaiseksi vain saanko mitään. Pakkohan ei ole jos ei taho.

Mimmin mielipide mun kotijumpista 😀

15 kommenttia

 1. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Mimmin mielipide kotijumpista näyttää samalta ku tuon meidän kohta 2-vuotiaan nuorukaisen 😀 Yleensä nauraa hekottaa vieressä ku äiti puuskuttaa 😀

 2. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Juu Jonna tuota Estroa oon kullu kehuttavan, ja on sallittukkin kai testinalaisuudessa?

 3. Laura kirjoitti:

  Ai että kunon hauska ilme likalla! Mitä mieltä oot Jutan uudesta ohjelmasta?

 4. Anna kirjoitti:

  Toi EstroDim oikeasti toimii. Harmi vaan kun EU kieltää sen myynnin ja tuotetta ei ole enää saatavilla kun joitain purkkeja koko maassa.. 🙁

 5. Höde kirjoitti:

  Mulla lähti kaikki liikkeelle saran blogista..siitä sitten löytyi ”erica”, sinä ja muutama muukin. Ja koukussa ollaan. Kaikki nämä blogit joita kirjottaa äidit, on mun mielestä parhaita. Itelläkin kun on kolme muksua niin asiat kiinnostaa. Söpö on tuo teidän kotijumppari kaveri. Meilläki eilen isommat punnerti mun kanssa ja pienimmäinen oli haitoksi ku hää on nyt alkanu nousee polvilleen kaikkea vasten.. varsinki liukuovien..sehän se on fiksua 😉

 6. Sportti-Muija kirjoitti:

  Ai minkäs takia Estro Dimin myynti kielletään?

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Kohtipienempaaa: ihan mahdotonta tuon hereillä olo aikana on mitään yrittää jumpata saati venytellä. Neiti vaan nauraa ja könyää päälle :DKerttu.: tällä hetkellä sen tuonti ja myynti on kielletty syystä tai toisesta. En tiedä tuosta onko kiellettyjen vai sallittujen listalla eikä se mua koskekaan, kun en ihan lähivuosina lisenssin ole lunastamaan enkä kisaamassa. Mut vois olettaa että oli sallittua?Laura: Juttahan on aina hyvä! Mut jotenkin onnvähän turhan juosten kustuja noi jaksot. Yhden ihmisen muutoksesta ja dieetistä vois ihan hyvin olla kaksi tai kolmekin jaksoa ja olis vähän enemmän treenejä ym..Anna: joo, näin olen kans kuullut. Luulenpa ettei mene kauan kun se on taas myynnissä. Niinhän noiden kanssa aina käy!Höde: sama mulla, mä tykkään eniten treenaavien äitien blogeista. Elämä kun on vähän erilaista lapsen kanssa ja sulla on vielä kolme! Musta tuntuu että yhdenkin kanssa on jo vähän liikaakin välillä tekemistä ja ihmettelemistä 😀 liikkuvien juttujen päälle kiipeillään täälläkin tai siis niitä vasten ja sit muksahdetaan…Sportti-Muija: tiedäppä näistä! Ehkä sitä ei ole riittävästi testattu. Se kai se yleisin syy on. Kyllä se kohta on taas myynnissä, luulenpa 🙂

 8. hanna v kirjoitti:

  Näytätte kyl annan kanssa molemmat hyvälle :).. Mä tuun täältä perästä sitten ;)… T:hannapainoprojekti2013.blogspot.fi

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  Anna näyttää tosiaan jo älyttömän hyvältä 🙂 mulla on vielä siihen matkaa. Ei kauhean paljon mut on kuitenkin eikä aikaakaan kun sä oot ihan samassa kondiksessa! Kova tekemisen meininki vaan koko ajan päällä ja pysyt dieetistä niin hommaan on ihan pala kakkua 😉

 10. Anna kirjoitti:

  Hei! Mistä onnistuit löytämään tuota Dimiä?

 11. Jonna1983 kirjoitti:

  Viimeisen purkin ostin salilta. Ei sitä taida olla enää missään saatavilla 🙁 oon yrittänyt kysellä vähän sieltä ja täältä jos jollekin olis varastoon jäänyt mut ei niin ei. Toivotaan että tulee kohta taas myyntiin!

 12. Mariliisa Heininen kirjoitti:

  Laps on nii äitinsä näkönen!! 🙂

 13. Jonna1983 kirjoitti:

  Ja yhtä itsepäinen : D

 14. Momin kirjoitti:

  Ihanan leveä hymy toisella 🙂 -päivi-

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hän on kova tyttö hymyilemään 🙂 kohtuullisen iloinen lapsi muutenkin. Nyt on tosin alkanut tulemaan noita pikku raivokohtauksiakin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *