Hae
Palasia Arjestani

Päivän kuva


Propofol heitti ilmoille hyvän idean kuvan ottamisesta joka päivä samaan aikaan. Kait mäkin sit 😀 En kyllä mee lupaamaan, et joka päivä muistan/pystyn kuvaa ottamaan. Mun puhelimessa on niin paska kamera ettei sen kuvista varmaan saa mitään selvää ja kameraa tuskin muistan joka päivä kantaa matkassa. Tänään kuitenkin tämmönen klo 15. Tulin just koiran kanssa ulkoo, kun puhelin piippas. Huomaa hieno pipo eikä meikkiä yhtään! Normi look siis..

Tänään oli illalla hyvä takareisien treeni, vaikka päivällä olikin taas aivan paska olo. Ei tää flunssa tahdo lähtee millään, mut toisaalta eipä kyllä nosta kuumettakaan. Otin suorinjaloin mavea kolme sarjaa satasella! Päivityksiä sit huomenna kunhan kotiudun Tampereelta. Nyt ei jaksa rustata enempää..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.