Hae
Palasia Arjestani

Toissa viikon ruokapäiväkirja

Ihan unohtui koko ruokapäiväkirjan postaaminen lomatohinoissa, mutta tässäpä tulee! En muista, että mitään ihmeellistä kummallista olisi tälle viikolla sattunut. Ihan normimeiningillä siis. Normaalia kotiruokaa, smoothieita välipalaksi, pari kertaa salaatti töihin Picnicistä ja vähän herkkujakin mahtui tuohon viikkoon. Alkuviikko tutuissa ympyröissä, mutta lauantaina lennettiinkin sitten Bulgarian lämpöön.

Maanantai

Crossfit-treeni 1h, kävelyt treeneihin ja takas, yht. 5 km.

PicsArt_09-14-06.41.00Aamupalaksi Pågenin leivät lisukkeilla, sitruunavettä ja kahvia // välipalaksi Skyr-rahka ja manteleita // lounaaksi abc:n lohisalaatti // ennen treeniä pari leipää lisukkeilla, vettä ja kahvia // treenin jälkeen banaani + palkkari // iltaruuaksi kookospuuro // iltapalaksi omenaa & maapähkinävoita.

Tiistai

Crossfit-treeni 1h, kävelyt treeneihin ja takas, yht. 5 km.

PicsArt_09-14-06.43.42Aamupalaksi pari leipää höysteineen, sitruunavettä ja kahvia // välipalaksi viimeiset mustikkaskonssit // lounaalla mustikka-vispipuuron jämät raejuuston kera // ennen treeniä parit leipäset päällisineen, vettä ja kahvia // treenin jälkeen palkkari + banaani // iltaruuaksi uunissa paistettuja perunoita ja porkkanoita, lohta ja tuoreita vihanneksia.

Keskiviikko

Aamulla 45 minuutin kävelylenkki + lihashuoltoa 20 minuuttia. Iltavuoroon töihin.

PicsArt_09-14-06.48.04Aamun aloitus sitruunavedellä + Opti-MSM:llä // aamupalana leipäset ja mokkapalasmoothie // juuri ennen töiden aloitusta Picnicin patonki ja päivän keitto // välipalana kahvia ja raakasuklaata // illalla banaani-maapähkinävoismoothie // kotona pala Marian konditorian raakakakkua.

Torstai

Lepopäivä. Kotona puuhastelua.

PicsArt_09-14-06.58.50Aamupalana perinteiset leipäset päällisineen, sitruunavettä ja kahvia // välipalaksi kahvi ja Questbar // lounaalla Picnicin kana-orientalsalaatti //  välipalaksi mustikka-banaanismoothie // anoppilassa liha-perunalaatikkoa ja herkullista näkkäriä // kotona iltapalaksi rahka ja siemeniä.

Perjantai

Crossfit-treeni 1h + kävelyt, yhteensä 5 km.

PicsArt_09-14-07.12.58Aamupalaksi ruisleivät kinkulla, juustolla ja paprikalla, sitruunavettä ja kahvia // välipalaksi Tupla+ -protskupatukka ja mandariini // lounaalla riisiä ja kanaa // välipalaksi banaani-maapähkinävoismoothie // treenin jälkeen palkkari + banaani // kotona pari karjalan piirakkaa ja muutama pala raakasuklaata // illalliseksi lohta, ranskalaisia ja salaattia // iltapalaksi omenaa ja mandariinia.

Lauantai

Aamupäivä kotona pakkailua. Illalla lento Bulgariaan.

PicsArt_09-14-07.14.39Aamupalaksi leivät päällisillä, sitruunavettä ja kahvia // välipalaksi marjasmoothie // ennen kentälle lähtöä munakas, vihanneksia ja pari leipää // lentokoneessa pottumuussia, papuja, lihapullia, sämpylää, joku alkuruoka ja jälkkäri // hotskahuoneessa vettä, banaani ja Questbar.

Sunnuntai

Uintia, kävelyä ja relaamista!

PicsArt_09-14-07.18.13Aamupalaksi munakasta, hedelmiä, pannaria ja pari leipää, vettä ja kahvia // lounaalla kalaa, vähän lihaa ja perunoita, pastaa ja erilaisia vihanneksia // jälkkäriksi lajitelma erilaisia kakkuja // illallisella erilaisia salaatteja, kanaa ja riisiä // jälkkäriä buffasta // hotskahuoneessa iltapalaksi banskua.

Tykkään itse tehdä mahdollisimman usein ruuat töihin. Saa ainakin itselle maistuvat sapuskat eikä tule niin kalliiksi kuin valmiina ostettu. Ja onhan itse tehty aina terveellisempää ja paremman makuista kuin einekset 😉 Pientä suunnitelmallisuutta ruuanlaitto arkisin toki vaatii, mutta se on pieni hinta kunnon ruuasta! Sitä paitsi mä rakastan keittiössä puuhastelua yli kaiken.

Tykkään kyllä yli kaiken myös Bulgarian hotellin ruuista, mutta buffetissa tulee aina syötyä pikkasen liikaa. Kaikkea kun on maistettava! Toisaalta on ihanaa, kun salaattejakin on tarjolla montaa eri sorttia, mutta muutenhan sitä syö ihan liikaa… Jälkkäreista ei varmaan tarvitse edes mainita 😀

2 kommenttia

  1. margarita kirjoitti:

    onks toi uus skyr hyvää? entä tupla protein bar? 😛

    • Jonna kirjoitti:

      Toi hedelmämix oli hyvää, mut vielä parempaa oli uusi sitruuna-juustokakku! Ja Tuplan protskupatukoista tykkään ihan hulluna 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *