Hae
Palasia Arjestani

♥ Ystävänpäivän rocky road ♥

rocky road

Meillä vietettiin keskiviikkona töissä ystävänpäivää brunssin merkeissä. Meillä on tapana pitää brunssi nyyttärimeiningillä muutaman kerran vuodessa. Jokainen saa tuoda sitä mitä itse haluaa minä olen useimmiten tuonut jonkun kakun. Tälläkin kertaa tarkoituksena oli tehdä juustokakku, mutta lueskelin viime viikolla anoppilassa MeNaisia ja bongasin sieltä mielettömän hyvän ja helpon rocky roadin ohjeen. Tässä ohjeessa käytettiin Sunnuntain valmista kakkutaikinapussia mikä helpotti hommaa huomasti. Ei muuta kuin pussin sisältö kippoon, nesteet perään, sekoitus ja lisukkeet vielä päälle. Helppoa kuin mikä! Onnistuu tumpelommaltakin leipurilta 😉

Mä olen jostain syystä aina vähän karsastanut kaiken maailman valmispusseja, mutta on ne joskus ihan paikallaan. Me ostetaan silloin tällöin valmiita pizzapohjia ja tämän jälkeen varmasti myös näitä Sunnuntain pusseja. Mulla on tällä hetkellä sen verran paljon erilaisia jauhoja kotona kaapissa, että täytyy käytellä niitä taas pois sieltä etteivät vanhene. Sen jälkeen voidaan välillä ostaa näitä valmiita sekoituksiakin. Tämä rocky road tai brownie tai miksi kukakin haluaa tätä kutsua, sopii hyvin myös juhlapöytään sekä viikonlopun herkutteluun! Toimisi varmasti lämpöisenä vaniljajäätelön kaverina 😉

rocky road

Ystävänpäivän rocky road

10 palaa, valmistusaika 10 minuuttia + paisto n. 25 minuuttia

 • 1 pss suklaan makuista kakkumixiä (esim. Sunnuntai)
 • 1 dl öljyä
 • 2 dl vettä
 • 100g suklaata
 • 100g pätkiksiä
 • 1 dl pähkinöitä (meillä cashewpähkinöitä)
 • 1 dl minivaahtokarkkeja

Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. Kaada jauhoseos kulhoon. Sekoita öljy ja vesi pakkauksen ohjeen mukaan. Rouhi suklaat, pätkis, pähkinät ja vaahtokarkit veitsellä. Sekoita kaikki taikinaan. Paista rocky road pussin ohjeen mukaan (175 astetta ja n. 25 minuuttia).

Anna leivonnaisen jäähtyä hyvin ja leikkaa palasiksi. Jos haluat, niin sulata vielä valkosuklaata mikrossa ja lorottele palojen päälle raidoiksi. Yritä koota kaunis kasa taroiltavaksi vain huomataksesi, että kohta kaikki on tuhottuja jäljellä on vain muruset….

Onko rocky road teidän juhlapöydän vakiotarjottava?

PS. Ruokapäiväkirja tulee huomenna!!

Pss. Jos herkuttelu kiinnostaa ja ruoka on sun juttusi niin tsekkaa nää tarjoukset:

Makoisaa viikonloppua 😉

Edellinen postaus: Miksi kotona treenaaminen on niin vaikeaa?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

 

4 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  ihana idea tuo työpaikan ystävänpäivä. rocky road on kyllä lasten hitti ja helppo tehdä lasten kanssa. kiitos pätkisvinkistä, maailman paras suklaa mielestäni.

  • Jonna kirjoitti:

   Me ollaan päätetty pitää neljä kertaa vuodessa brunssi työpaikalla ja jaettu porukka kahteen ryhmään. Tällä tavalla jokaiselle sattuu brunssivuoro kaksi kertaa vuodessa 🙂

 2. Heini kirjoitti:

  Päätin tänään, että käyn kommentoimassa kaikkia mun suosikkiblogeja, koska yleensä en ikinä sitä tee. Halusin siis tulla kertomaan, että tykkään sun blogista ja videoista. Aihepiiri kiinnostaa kovasti ja oot jotenkin mukavan ”maanläheinen”, jos ymmärrät,mitä tarkoitan 🙂 Kiitos, ja jatka samaan malliin! PS. Mua kiinnostaisi sun kisahistoria, haluaisitko kertoilla siitä (valmistautuminen, treenaaminen, diettaaminen) lisää?

  • Jonna kirjoitti:

   Oi, kiitos paljon Heini <3 muistankohan mä enää mitään mun kisahistoriasta….!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *