Hae
Palasia Arjestani

Melkein koditon

Täällä kuulkaa nyt tanner tömisee ja syynä siihen on…

Meidän uusi tulokas FI*ChicKitty MermaidMarshmelow eli tuttavallisesti näin kavereiden kesken ihan vaan Melli. Melli on meillä asustavan Evan pentu, mutta hän asusti vielä vähän aikaa syntymänsä jälkeen Delasoulin kissalassa, kun minä metsästelin lupaa kolmanteen kissaan. Tästä päästäänkin sitten otsikkoon ja siihen hauskimpaan osaan koko juttua. Isäntähän ei nimittäin tiedä kisun tulostä yhtään mitään 😀 Asiasta on kyllä keskusteltu moneen otteeseen ja vastauksena oli se ainainen ”katotaan…” joka on Jonna-suomennoksella sama kuin hell yeah 😀

Isäntä tulee ihan näillä näppäimillä möliltä kotiin ja jos musta ei hetkeen mitään kuulu niin olen koditon 😀 Eli tämmönen wannabeklassikkipotari ja kolme mirriä (oikeestaan siis neljä 😀 ) on vailla hellä ja rakastavaa kotia.. Melli on kyllä niin valloittava persoona, et en usko että kodittomaksi jäädään!

Eva ja Lola eli meidän kaksi muuta kisua ovat olleen vähän sitä mieltä, että toi ihku ihana purisija kakara ei tasan jää tänne. Tosin niilläkin alkaa pikku hiljaa sydän sulamaan pienelle riiviölle. Melli ei kyllä turhista säikähdä vaan on antanut isommille ihan samalla mitalla takaisin. Riiviö menee ja syö kaikki ruuat ja kun isommat tulee viereen ihmettelemään niin Melli juoksee kauheeta urmua peiton alle piiloon! Tossa se kiehnää tälläkin hetkellä sylissä ja vaatii huomiota. Juttuja hänellä on myös paljon kerrottavana 🙂 Tyyppi muuten nukkuu sängyssä mun leuan alla, kun mä nukun kyljellään. Ja jos siirryn selälleni niin Melli kaivautuu kainaloon ja Lola nukkuukin sit jalkojen välissä. Eva on vielä niiiiiin verisesti loukkaantunut ettei ole tullut pariin yöhön ollenkaan sänkyyn.. Kyllä senkin mieli vielä muuttuu!

Jep, pitäiskö kuitenkin pakata tärkeimmät tavaransa ihan vaan varmuuden vuoksi? 😀

Tässä vielä yksi kuva Mellistä kasvattajan sivuilta.  

Edittiä iltaselta. On mulla vielä koti 😀 Ja mieskin kaikenlisäks! Heh, kävi vielä niin mukavasti ettei kisu tullut olkkarin puolelle ollenkaan kun isäntä tuli kotiin. En sanonut kissistä yhtään mitään vaan odottelin, että se tulis pois peiton alta. Mut olihan tuo isännän ilme näkemisen arvonen, kun hän meni ensi töikseen tietokoneelle ja lukemaan mun blogia 😀 Katteli siinä ihmeissään ympärilleen, mut kissiä ei näkynyt missään. Näki kyllä heti, että isännänkin sydän suli kun näki pienen pienen kittimillin 🙂

Jep, se niistä mirrijutuista taas vähäks aikaa. Kivat nesteet pukkas tänään, kun otin kunnon satsit suolaa aamulla ja ennen salille lähtöä. Tankkauspäivänähän en suolaa käytä ollenkaan. No, kylläpä ne nesteet lähtee taas sieltä kiertoon ja lauantaina on fiilis vähän niin kuin jouluna kun katsoo peiliin ja näkee tuloksen viikon duunista. Nesteettömänä alkaa kuntokin näyttää hiljalleen melko hyvältä, mut vielä on töitä tehtävänä liiankin kanssa. Vähän pelottaa etten saa itseäni semmoiseen kuosiin kuin haluaisin, mut kaikkeni ainakin yritän! Vielä on pari ässää hihassa ja nyt ne pitää sieltä piilosta viimeistään kaivella.


Aamulla reilun 30 minsan aamulenkki lähinnä mäkiä rymistellen ylös ja alas. Kotona vielä 30 minsan kuntopiiriä yläkropalle. Iltapäivällä salille jalkareenin pariin. Jalat on tosi väsyneet koko ajan ja oon nyt päättänyt tehdä loppudieetin aavistuken pidempää sarjaa ( toistot 8-15) kunnon tuntumalla välillä toooosi hitaasti puristellen ja välillä nopeasti pumpaten. En usko, että tässä vaiheessa on mitään järkeä vääntää lyhkäsiä sarjoja isoilla painoilla. Ennemmin kunnon tuntumalla puristellen ja rutistellen.


Palautukset pidin tämänkin päivän treenissä melko lyhkäsinä eli minuutin palareilla mentiin. Aika hyvin alkoi jalat hyytyä aina liikkeen viimeistä sarjaa kohden.

1. Reidenojennus 3x
2. Smithkyykky semileveä 3x
3. Prässi kapealla 3x
4Askelkyykkykävely kp 2xYritän nyt lisätä kulutusta myös yläkropalle ja otinkin sit jokusen sarjan ojentajia ja hauiksia superina ja pohkeita vielä siihen päälle.  Intervallin rykäsin crossarilla ja aika paljon suuremmilla vastuksilla kuin viime viikolla. Alkuviikosta jaksaa veivata isoilla vastuksilla, mut kyllä niitä joutuu vähän höllentämään loppu viikkoa kohden..

Dieetillähän tahtoo tulla mitä ihmeellisempiä mielihaluja. Mä oon niiltä aika hyvin välttynyt tähän mennessä, mut nyt on tullut yksi vastustamaton juttu ja olen sortunut… nimittäin kahviin! Minä, joka en ole juonut kahvia oolmoust evör, ryystän nykyään useamman kupin päivässä. En ymmärrä mistä tämä himo on tullut. Kahvi vaan maistuu tällä hetkellä sanoin kuvaamattoman hyvältä. Onneksi se ei ole kiellettyä dieetillä. Kaapista löyty tavallisen kahvin lisäks erikoiskahveja,joita oonkin nyt lipittäny. Ovat aika makoisia 🙂

Banaani-kinuski-, suklaa- ja vanhan ajan vanilja- kahvia. Nam! Oon vähentänyt aika paljon maitotuotteiden käyttöä, mut nyt on pari kertaa tullut aivan kauhea himo rahkaa ja kyllä mä olen sitä sitten syönyt. Pysyttelen edelleen kuitenkin pääasiassa munan valkuaisissa, mut yksi rahka sillon tällön tuskin haittaa mitään…? Tuli viikonlopun aikana taas vähän sijoitettua itseensä. En viitsi kauheasti ostella nyt vaatteita niin pitää rahansa tunkea kaikkeen muuhun kivaan 🙂 Vihdoin ja viimein sain ostettua uuden puhelimen, jossa on hyvä kamera ja pinkin vielä!

Nyt voi ottaa kuvia aina kun siltä tuntuu. Kunhan oppisin vaan käyttämään tota vempainta ensin… Kisoja varten kävin ostamassa kynnet, ripset ja kai noi kulmatkin pitäis värjätä ihmisen näköseks. Niin ja kampaajakin pitäis varata! Aargh, rahan menoa ei näköjään voi estää.

Mitäs vielä? Anttilasta Madagascar-leffasta tuttujen pingviinien oma elokuva ja torilta pari kukkaa kissoille tuhottavaks. Pitänee alkaa muuten istuttamaan ne uusiin ruukkuihin. Ja venytelläkin pitäis eli ei muuta kuin adios 🙂9 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Ahahahaha.. ei hitto sua nainen! Oikeen mielenkiinnolla odottelen et mitäs iso K tähän mahtaa meinata 😀

 2. jutta vento kirjoitti:

  superihana! Kyllä täältä koti löytyy 😉 luulen, että isännän sydän sulaa 🙂

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Heh, vielä mulla ja kisseillä on koti 🙂 Isäntä tuumas, et nyt ei sit enää lisää elukoita, Ainakaan ilman lupaa 😀 Joo, eiköhän tää kiintiö ala olla täynnä, kun se akvaariokin vielä odottaa Kotkassa…

 4. Anonymous kirjoitti:

  I enjoyed reading your blog. Keep it that way. xxqfdutwkiwxoxou

 5. Riinu kirjoitti:

  No nyt tulee kuvaviestitki perille!!!

 6. Paula Martiskainen kirjoitti:

  Mellin Vauhti-veli lähettää terkkuja! Vai ei äipän mielestä lapsi ollukkaan enää yhtään ihana, vaikkei malttanut olla hoitamatta noita toisiakaan kakaroita vielä Mirkalla ollessaan. ;D Mutta eipä mitään, eiköhän ihanainen kaunokainen Melli sulata niin miehen kuin äiteenkin sydämen. 😉

 7. Anonymous kirjoitti:

  Ihania kissoja! Mää jo ootin jotain sellaista loppua, että sulla ei mies huomaakaan kuin muutaman päivän päästä ettei sylissä olevakissa olekaan asunut teillä aiemmin ; ).Mää kun en noista diettailuista tajua niin onko dietillä yleensä jokaikinen ruoka-aine tarkoin määritelty (siis niillä, joilla on valmentaja) vai soveltaako kisaajat syömisiään ja pysyttelee jonkun tietyn perusrungon sisällä?Taitaa olla ihan kisaajakohtaista?, Nadja

 8. Anonymous kirjoitti:

  Ihania kissoja! Mää jo ootin jotain sellaista loppua, että sulla ei mies huomaakaan kuin muutaman päivän päästä ettei sylissä olevakissa olekaan asunut teillä aiemmin ; ).Mää kun en noista diettailuista tajua niin onko dietillä yleensä jokaikinen ruoka-aine tarkoin määritelty (siis niillä, joilla on valmentaja) vai soveltaako kisaajat syömisiään ja pysyttelee jonkun tietyn perusrungon sisällä?Taitaa olla ihan kisaajakohtaista?, Nadja

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  Paula: Melli pistää veli-kullalle karvaisia ja äänekkäitä terveisiä takaisin! Mamma on joo aika äksynä täällä eikä toi Lolakaan mitenkään innoissaan ole ollut. Tuntuu Melli tulevan koiran kanssa paremmin toimeen kuin talon kissojen 🙂 Varsin hellyttävä näky oli tänä aamuna, kun olin lähdössä töihin. 140 kiloinen bodarimiehen köriläs nukkuu kyljellään ja pienen pieni kittimilli kehrää leuan alla kerällä. Olis kuva pitänyt saada!Nadja: kyllä noi syömiset on aika lailla kisaajakohtaisia. Mulla on itelläni tietty runko minkä mukaan syön. Vaihtelen välillä joitain ruoka-aineita, mut aika harvoin kuitenkin. Toiset taas laskee jokaiselle päivälle erilaiset ateriat, mut mä oon aika laiska sillä saralla 🙂 Kukin tavallaan. Pääasia on kuitenkin, että kalorit ja makrot pysyy valmentajan asettamissa rajoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.