Hae
Palasia Arjestani

Superenerginen viikonloppu

superenerginen viikonloppu

Heippa kaverit, mulla oli superenerginen viikonloppu! Mites teillä? Tiedän, että nyt on jo keskiviikko, mutta olen yrittänyt kirjoittaa tätä postaus jo maanantaista asti 😀 On ollut pikkuisen haipakkaa alkuviikko! Mun on pakko kiittää jokaista teitä, jotka kommentoitte postaukseeni Kotihäpeä on todellista  minulle , sillä sen ansiosta pyörät on nyt laitettu pyörimään! Ei siihen oikeastaan muuta tarvittu kuin potku perseelle ja keskusteluhetki kotiväen kanssa. Tai no, enemmänkin se oli ilmoitusluontoinen asia tulevista projekteista minun puolelta 😀 Mullehan käy aina näin, että kimmastun jostain asiasta, joka ärsyttää suunnattomasti, saatan kihistä hetken raivosta, aivaan sanaisen arkkuni ja sen jälkeen alkaa tapahtumaan. Jotkut asiat vain vaativat pienen kimmokkeen tapahtuakseen ja meidän eteisen projekti on juuri sellainen!

Loppuviikosta selvitin remonttimiesten -ja naisten tilannetta ja tällä viikolla eräs tuttava tulee meille katsomaan mitä eteisen parketin kanssa tehdään. Kun se on laitettu kuntoon, laitetaan seinään uusi tapetti, jonka tilasin viime viikolla. Tapetin jälkeen tilaan vielä eteiseen kunnon kaapin ja asennetaan se sekä peili seinälle. Näin ne hommat alkaa sujua, kun saa potkittua itseään vähän perseelle! Eikä siinä vielä kaikki. Kun sain kimmokkeen tähän touhuun, niin raivasin kotia viikonloppuna vähän lisää. Tavaraa lähti kirpparille yksi suuri säkillinen ja seuraavaa olen jo täyttämässä. Lisäksi laitan yhden keittiön ”lisäravinnekaapin” pois viemästä tilaa. Keittiön seinästä lähtee vanha pöllötarra pois, joka on ollut seinässä kohta 8 vuotta. Seinälle tulee hylly ja aion tehdä siihen vielä makrameen. Saadaan keittiöönkin vähän uutta ilmettä. Suunnittelin myös vetäväni dcfixit keittiön pöytään, kun alkaa olla niin ruma ja naarmuinen. Kun tämä kaikki on tehty, alkaa olkkarissa tapettien vaihto 😀 Näettekös, olen päässyt vauhtiin! Sanoisin, että meillä vyöryy nyt melkoinen lumipalloefekti!

superenerginen viikonloppu

Kunnon reuhka oli päässä vielä sunnuntaina…

Innostuin viikonloppuna myös karsimaan tavaraa. Mullahan on koko ajan lista päässä asioista, jotka pitäisi laittaa myyntiin tai viedä kirpparille. Välillä ei vain saa aikaiseksi mitään, mutta lauantaina iski inspiraatio ja kuvasin useamman jutun facebook-kirpparille myyntiin, ja nehän meni kaikki ihan heti! Yksi mun projekteista on meidän keittiön kaappien päällisten siivoaminen. Jotkut teistä on ehkä nähneet mun instastooreissa meidän karsean täynnä olevat kaapin päällyset. Miehellä on paha tapa nostaa kaiken maailman riisipussit ja muropaketit sinne ja vihaan sitä yli kaiken. Olin itsekin hamstrannut sinne Riihimäen lasipurkkeja ja muutaman maljakon, mutta juuri ne möin kaikki nyt pois. Sunnuntaina vein ison kassillisen kamaa SPR:lle ja aloitin saman tien täyttämään toista. Eilen kävin tytön vaatteita läpi ja nakkasin kassiin ison pinon pieneksi menneitä vaatteita. Saman aion tehdä taas myös omalle vaatekaapille! Ihan mieletöntä mistä tätä energiaa nyt riittää!

Mullahan on myös jo pitkään ollut kesken kaulaliina, anopin sipulipussi sekä tytön pupusukat. Rykäsin pupusukat viikonloppuna nekin valmiiksi ja nyt yritän saada kaksi muuta työtä mahdollisimman nopeasti pois alta, niin pääsen aloittamaan uusia. On niin paljon kaikkea mitä haluaisin tehdä, mutta niin vähän aikaa arkisin. Vähän houkuttelisi lähteä jossain vaiheessa opiskelemaan ylempää ammattitutkintoa, joka toteutetaan suurimmaksi osaksi kotoa käsin. Ehkä silloin jäisi enemmän vapaa-aikaakin? Paitsi että pitäisihän sitä töitäkin tehdä välillä… En tiedä, jätetään asia hautumaan! Moni sanoo, että tehokkuus ja touhukkuus on yliarvostettua, mutta kyllä ne välillä ovat paikallaan. Hetkessä kun saa monta asiaa hoidettua, voi taas ottaa rennommin hieman pidemmän aikaa 😉

Semmoinen superenerginen viikonloppu mulla! Ja tukan reuhka muuten lähti maanantaina. Nyt on taas kiva luonnonkiharainen polkka <3

Edellinen postaus: Kiire on kirosana

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

 

2 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    Ihanaa! Sain itsekin tästä jutusta intoa ja energiaa tavaran karsimiseen ja kevätsiivoukseen. Jospa aloittaisi ikkunoiden pesulla ja sitten viikonloppuna aloittaisi vaikkapa lipasto tai kaappi kerrallaan katsomaan mitä kaikkea on ja ylimääräiset/huonot/pienet vaatteet ja tavarat kierrätykseen tai kirpparille.
    Kiitti postauksesta, sait meikäläisen liikkeelle =)

    • Jonna kirjoitti:

      Hei ihan mahtavaa! Minä siivoilin eilen neljä tuntia! Tänään voisin ottaa urakaksi yhden kaapin taas 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *